Regasiri (35)
Raspunsuri - Pagina 11
dastefa spune:
salut fetelor
eu sunt destul de plouata in acest moment
am luat azi rezultatul la triplul test si mi-a iesit risc de sindrom Down 1:346.Nu-i cel mai prost rezultat pe care puteam sa-l primesc dar nici nu-i unul care sa te lase sa dormi linistita.Am fost si la dr mea ea zice ca e ok dar era f grabita ca era f aglomerata fiind ultima zi inainte de concediu.Mi s-a parut cam superficiala.Incerc sa-mi fac programare la un a;lt medic cat e ea in concediu poate reusesc sa discut ca oamenii despre rezultatul de azi
la mot a fost tare frumos,am facut si ceva poze dar la ce stare am acum ....poate cand ma mai linistesc
Mihaela 16+ Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
danita spune:
dastefa : pupici si o zi senina !!!
angi: sanatate multa ! cand plecati ?
miro : cand vii acasa ?
mayaione : pupici - te-am agatat ieri dar cre ca ocupata !
noi plecam in wk la mare , mai vine cineva ? ne intalnim acolo ?
pupicioi si o zi super
D
ank999 spune:
Salutare fetele!
Dastefa hai ca nu e chiar atat de rau. Sunt convinsa ca bb e bine.
Angi multa sanatate Iuliei. Cred ca marea ii va face bine. Eu pana la 3 ani cand am mers prima data la mare eram tot timpul cu penicilina in fund, dar apoi m-au dus ai mei in fiecare am la mare si cu aerosoli am scapat de probleme. Acum am niste superbe amigdale atrofiate.
Danita io plec maine dimineata la mare si stau pana miercurea viitoare.
Roxana tu cum mai esti? Noi suntem cu tine, da?
Maya voi ce faceti?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
dastefa spune:
m-am invrednicit si eu sa incarc cateva poze de la mot plus una cu Daria nemiscata uitandu-se
la "Veronica" aici
ank concediu placut
Mihaela 16+ Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
mayaione spune:
Eu iar am probleme cu Ana cu bubele ei, acum i-a iesit la san ditai furunculul, asa arata. Aveti vreuna Bactroban pe acasa? Am dat si anunt, am auzit ca ar fi f bun.
mayaione spune:
Danita am vz ca m-ai salutat dar sunt cu Ana, iar comprese, unguent etc.
Angi a fost f frumos la mare, in Venus apa era chiar curata, plaja ok, liniste, multa verdeata etc. Chiar m-am relaxat, bine au fost si crizele anei pe care cu greu o scoteam din apa, sau din trenulete, leagane etc. Vremea a fost perfecta, cel mult 32 grade afara. Adik puteai respira, nu caldura d-aia sufocanta.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Eu iar am probleme cu Ana cu bubele ei, acum i-a iesit la san ditai furunculul, asa arata. Aveti vreuna Bactroban pe acasa? Am dat si anunt, am auzit ca ar fi f bun. www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
Ufff Nu am ..
Insanatosire grabnica si mii-ici sa treaca
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui danita noi plecam in wk la mare , mai vine cineva ? ne intalnim acolo ? pupicioi si o zi super D BeBelusca |
Unde la mare...
la noi se anunta musafiri dar...poate,poate
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dastefa salut fetelor eu sunt destul de plouata in acest moment am luat azi rezultatul la triplul test si mi-a iesit risc de sindrom Down 1:346.Nu-i cel mai prost rezultat pe care puteam sa-l primesc dar nici nu-i unul care sa te lase sa dormi linistita.Am fost si la dr mea ea zice ca e ok dar era f grabita ca era f aglomerata fiind ultima zi inainte de concediu.Mi s-a parut cam superficiala.Incerc sa-mi fac programare la un a;lt medic cat e ea in concediu poate reusesc sa discut ca oamenii despre rezultatul de azi la mot a fost tare frumos,am facut si ceva poze dar la ce stare am acum ....poate cand ma mai linistesc Mihaela 16+ Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
Iubita cati ani ai?Are o mare importanta si asta modifica din start rezultatul...(tripul test e o statistica nu-i 100% sigur)
sa fie doar o spaima nefondata
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
danita spune:
dodo: La mamaia din 16... asteptam sa plece musa sa ne vedem :)
pupici ptr ana : oare nu ar tre sa ii iei proba sa nu fie vreun stafilo ?
D