Puiuti de Randunici 2008!! (284)
Raspunsuri - Pagina 15
ramo_cata spune:
aaa ariel saptamana viitoare primesc si eu crema pt putzulica...am uitat sa va zic ca am continuat si eu operatiunea decalotare...am reusit catusi de putin dar nu se face decalotarea cum trebuie..sper ca acea crema sa faca minuni...off si sa scapam de cutitash...chiar am vorbit zilele trecute cu o prietena si imi zicea ca se duce cu fi'su la chirurgie sa-i rezolve putzica..off am sa o sun sa vad ce a facut...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
naty,luny si pe mine m-ar interesa ofertele voastre de la mare,2 mai sau vama..si-asa nu am fost niciodata aici si cum nu dispunem de f multi bani pt asta ,mai ales ca randunoiul zice sa nu mai mergem ca mai bine sa mergem prin bucovina,manastiri plimbarici,mai ales ca avem posibilitate de cazare gratis...dar eu vreau la mare macar cateva zile...
..poate reusesc sa-l conving sa mergem macar un we,apoi ne continuam drumul spre bucovina...pls dat-mi si mie un pm...
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleme Luny da astept sa-mi trimiti. Oricum vrem sa stam 3-4 zile si finantele nu sunt prea mari. ![]() mami de diana andreea - 18 martie '08 |
yi-am trimis mesaj pe mail, ca nu ai PM activat..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Bubu, bravo pentru Stefu curajos, e ditamai barbatelul!
Fitoasa de Rebe a plans la fiece vaccin cat s-o auda un cartier intreg!
Mi-au placut pozele de la medieval!
La Brusturet mergem, am vrut la Cumpana, dar e ocupata toata cabana din cauza de nunta!![]()
Naty, ce mai face Iulia, s-a mai acomodat in noua casa?
Ariel, ma bucur tare de Teo nou, nout, Doamne ajuta!
cleme spune:
Luny ms. Si merge PM-ul chiar daca zice ca nu e activat, oricum de primit mesajele o face. Mama ce exprimare alambicata...
zozela spune:
Iete la ele..Voi ati inteles ca-i de bine toata treaba?!Nuu faataa,nu-i de bine,e de rau,ca se lasa cu transpiratii,alergatura,uneori si tzipete si scandal
Ma bucur daca ma invidiati-va doresc tuturor ceea ce am eu!!![]()

Si ca sa crepati de tot..va pun imediat poze cu ultima isprava a Marelui Bl0nd,sa vedeti ce face un plod nesupravegheat
gecko daca vrei ceva hard,dar fara sa se lase cu sange,totusi-iti recomand echipamentu' asta
Arielu ce-mi doresti tu mie..iti doresc si eu tie!
Daca data trecuta am primit vestea celor II cu emotie si lacrimi de fericire,daca o fi sa le mai vad vreodata in viata mea,probabil ca prima data-voi lesina,apoi voi lesina iar..si abia apoi mi-as plange..de mila..De drag si dragoste nu mai zic,ca din asta se nasc creaturile astea,oricum..
Ma bucur ca va recuperati bine!
Mimo stai linistita ca nu te uit![]()
Ramoo!
Incarc poze si revin
remaliss spune:
Nuuuuuuuuuuuuuuuu sunt gravida ,dar as vrea tare mult inca un puiut!!
o mamica fericita
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Iete la ele..Voi ati inteles ca-i de bine toata treaba?!Nuu faataa,nu-i de bine,e de rau,ca se lasa cu transpiratii,alergatura,uneori si tzipete si scandal Ma bucur daca ma invidiati-va doresc tuturor ceea ce am eu!!![]() Si ca sa crepati de tot..va pun imediat poze cu ultima isprava a Marelui Bl0nd,sa vedeti ce face un plod nesupravegheat ![]() gecko daca vrei ceva hard,dar fara sa se lase cu sange,totusi-iti recomand echipamentu' asta![]() Arielu ce-mi doresti tu mie..iti doresc si eu tie! Daca data trecuta am primit vestea celor II cu emotie si lacrimi de fericire,daca o fi sa le mai vad vreodata in viata mea,probabil ca prima data-voi lesina,apoi voi lesina iar..si abia apoi mi-as plange..de mila..De drag si dragoste nu mai zic,ca din asta se nasc creaturile astea,oricum..Ma bucur ca va recuperati bine! ![]() Mimo stai linistita ca nu te uit Ramoo!Incarc poze si revin ![]() |