Puiuti de Randunici 2008!! (284)
Raspunsuri - Pagina 14
ramo_cata spune:

ce vad eu aici..s-a marit grupul gravidoasedlor....
va felicit si va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi...la remallis si eu am ramas in stand bye...e sau nu e samburel???
clemeiti doresc numai bine si asa cum au zis fetele DD le aranjeaza cum stie el ca e bine...o sa fie bine ai sa vezi
clodute
eu karo grasunica..ma bucur ca sunteti bine
mihutza
dansatoarea mica..e bestiala si scummmmppppaaaa rauuu

gecko asa am sa fac si eujur ca i le pun la frigider inainte
sunteti criminale..m-am prapadit de ras...am bagat la cap..musai bb2 vreau sa fie fetitza...aaaaa acum am citit ca vrei sa te apuci de treaba...pai sa aveti mult spor bre'...am inceput sa citesc de-an doaselea![]()
maia revedere frumoasa cumarinerul tau
ariel ma bucur ca te(r)o si-a revenit...

duamna mimo si mie mi-au dat lacrimile la mesajul tau despre intalnirea cu acea domnisoara....asa si trebuie sa te simti o tanara mamica..acesti copii de intineresc,ne inveselesc si ne fac zilele mai frumoase...
aaa si sa nu o uit pe olteanca mea zoze...hai mai pune si tu cateva pozici cu grasunelul tau blondutz...imi e tare dor de el 
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
auzi "fataaaa" , vrei sa fii vizibila? baga si tu aici II si sa vezi vizibilitate pe capul tau!!
hai ca pup "invizibila" 
gecko, bafta multa!!! la examen draga, la ce te gandeai? mai intai munca, apoi placerea.
. stiu ca daca vrei baiatel trebuie sa prestezi chiar in preajma momentului cheie. spermatozoizii datatori de baietei sunt mai pricajiti si rezista mai putin timp, ca natura le protejeaza pe ele, doamnele, caci ele perpetueaza specia. mai stiu ca succesul e garantat de o oarecare abstinenta inainte de, ca sa creasca densitatea de "prichindei", astfel crescand sansele. chestia cu "recele" la oua e corecta, caci temperatura mai scazuta favorizeaza procesul de spermatogeneza. se mentine temperatura "locala" prin dusuri cu apa calduta (nu rece, ca Doamne fereste, face omu' hidrocel!
), imbracaminte lejera. se recomanda boxerii in detrimentul slipilor si sa se evite pantalonii de "plastic" sau gen colanti. aaa si sa nu mearga pe bicicleta
, sa nu stea mult in dos, il pui la respect, il tii in picioare ![]()
pozitia in timpul actului favorizeaza si ea "selectia". daca are loc o penetrare mai profunda, au sanse mai mari "prapaditii" datatori de baietei sa ajunga la tinta. altfel, daca distanta este lunga, pot lesina pe drum. la fel ajuta o alcalinizare a zonei, prin spalaturi cu solutie de bicarbonat de sodiu, caci mediul acid ii capiaza pe "aia mici".
alimentatia bogata in calciu si sodiu poate ajuta la obtinerea unui baietoi, cea bogata in magneziu si potasiu la fetite. asa ca lasa ciocolata si bananele si pune-te pe iaurturi cu sare ![]()
chestia cu tabelul, nu ma pronunt.erau ei chinezii baieti destepti, dar ma cam indoiesc ca acel tabel le-ar apartine...odinioara l-am studiat si eu, insa sceptica fiind, m-am intrebat oare cum functioneaza la cazurile de gemeni de se diferit? 
maia, pai iti doresc regasire placuta! si ai grija
, ca bate un vant de gravideala pe aici!!!
VIO, FELICITARIIIIII!!!! sarcina usoara si o bebelina delicioasa, cu sau fara codite!
SOV si GECKO sa vreau si nu pot sa nu ma odihnesc. cad ca lemnul si dooooormmmmmmm.
SOV, m-a impresionat ambitia tatalui tau. in privinta lui tata nu pot decat sa sper, insa nu cred...oricum, eu am renuntat sa-l mai
la cap, caci nu duce nicaieri. mama inca nu, oare din cauza ca ii e nevasta
?
mimo,
soacra rulz!!!! asta sa fie oare pedeapsa ca te hlizeai pe seama mea ieri pe mess cand ti-am zis ca al meu i-a invitat pe socrii la noi in we?
si faza e ca eu ma simt din ce in ce mai bine, copilul e nou noutz, deci slabe sanse sa "scap". ![]()
imi sunt tare dragi, insa eu sunt epuizata si numai chef de vizite nu aveam acum, de smotruiala si gatit, ca de "ochii soacrei". i-am zis la al meu ca nu are decat sa faca, eu zac.
gecko again, de faza cu antibioticul mi-e ciuda si mie de mor
...10 zile de klacid pe cap de locuitor
!!! uffffff.
cat despre coana mitza tiroida, o controlez cam la 2 luni. pana acum e bine, sta cuminte, la locul ei. asa sa faca si de acum inainte.
eu zic slava Domnului ca nu am avut probleme grave de sanatate nici eu, nici copiii. prefer varianta "usoara" cu muci, tuse, febra, decat Doamne fereste altele mai rele, dar cu un istoric bun. mai bine asa, constant, d-astea mici.
remallis si eu am inteles ca vrei un bebe nou. asa ca iti doresc mult spor si sa fie cat de curand!
bubu, iar tuse??? hmmm. vezi totusi sa nu fie ceva, nu neaparat alergic, dar poate iritativ...praf, acarieni, mucegai...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
mimonix spune:
Remalis felicitari! Fie si numai pentru dorinta daca nu s-a concretizat inca!
Cleme goagaleste maica, sigur gasesti oferte. Noi de exemplu am stat la Casa Andreea cu 70 de RON dar era in iunie...eu mai stiu cat au mai crescut tarifele acum??
Cred ca te poti aventura si la fata locului sa cauti ceva, sigur nu e ocupat litoralul 100% la cat se vaita astia !
Gecko tu esti din aia care ia o pauza inainte de examen sa se aseze cunostiintele?
Ca eu asta nu pot intelege, de cand ma stiu am ingrasat porcul in ajun ![]()
Zoze ce ma bucur pentru tine ca ai devenit vizibila
Am ajuns eu prea tarziu ca altfel te "scuipam eu" ca te vazui 
Cami vaaaaiiiii ![]()
Bubu bravo lui Stef cel cuminte si behaiala redusa lui Vlad! Am aruncat un ochi pe diagonala peste postarea ta , am vazut ca scrie acolo Ketof si ma gandeam ca suna cunoscut, despre ce mancare o fi vorba?
Deh, Ketof/Stroganof , tot p-acolo 
A plecat Mari in vacanta, maine si luni sunt singura cu teroristul. Daca nu mai apar la apel inseamna ca m-a rapus 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ariel_7000 spune:
Nu stiu daca ati vazut subiectul asta, dar daca nu, as vrea sa vi-l arat
:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932&whichpage=1
si
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
ramo_cata spune:
hmmm si eu ma topesc dupa andreiutzul meu cand ma ia de gat...vine cu bratele larg deschise si ma strange cat poate el de tare...si mai scoate si niste suntete,de parca mi-ar spune cat de mult ma iubeste...cand ii zic sa-mi dea pup adica "muuuaaa" vine la mine si ma pup cu guritza deschisa si imi da sa-i pup nasucul...
dupa amiaza il bag la balaict in piscinutza,ia cumparat ta'su ieri,vine si alex sa vedeti balaceala pe capul lor...
cami esti criminala...toate sunteti nebuna ,ce m-am distrat ...se vede ca ati avut limbaritza...care mai de care mai nebunatica ...
giani ce face andriul ?cum mai este?
si multa sanatate...
ne-a aparut si noua al 8 lea dintos...si la fel fara probleme..doamne ajuta si la maselute si restul dintosilor sa fie la fel...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleme Sal'tare. Felicitari Vio pt bebe! Fetele va intrebam ieri unde gasesc si eu cazare in 2 mai sau vama veche? mami de diana andreea - 18 martie '08 |
daca vrei 'mai rustic' si nu cine stie ce, iti trimit nr de la casutele unde am stat noi. nu ai PM-ul activat?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Da Ariel, uite ca la asta nu m-am gandit
Promit sa nu mai rad de necazul nimanui in viata asta
Tot e bine ca n-a stat tot week-end-ul
, fereasca Dumnezeu !
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
cleme spune:
Luny da astept sa-mi trimiti. Oricum vrem sa stam 3-4 zile si finantele nu sunt prea mari. 
ariel_7000 spune:
aaaaaaaaa, am uitat sa va spun!!! TEO are un canin nou noutz!!!
scorul total este de: 8 dinti, 3 masele, 2 canini. AMR: 2 canini, 5 masele. Scade numarul inamicilor!!!!
dar daca se lasa fiecare cu cate o bolesnita eu ma impusc!
eu sunt bine, ma mai dor decat degetele de la maini, dar nu suficient cat sa ma lecuiasca de tastaturita
(fain termenul), cateva bubite pricajite pe piept si pe obraji, unde pielea e mai mult asprita decat bubicoasa. gatul ma mai inteapa vag de tot, colorat nu mai e, dar febra nu scade sub 38.5 indiferent ce i-as face. cu toate astea ma simt bine, nu ca "la febra" si as dormiiiiii la greu. mi-a revenit si pofta de mancare, am ciugulit niste cartofi fierti cu marar si branza si ma mai asteapta niste supa de pui adusa de mami a mea cea draga
, insa nu mai poci...poate mai tarziu, ca oricum sunt consemnata in casa
si mor de plictis si poate ca mancand imi mai omor timpul ![]()
ma duc sa mai bag niste infludo, sa dau in cap la mama lor de carcaiasi.
aaaa si de prea multa plictiseala, azi am inceput operatiunea uns putza de baiat cu mercurialis salbe. sper sa functioneze. pana acum rezultatul a fost un pipi pe covor ![]()
si
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
natynic spune:
Cleme, poate te rezolv eu, am trimis un sms (ca eu nu mai am nr respectiv, din 2 mai, e insa f fain si ieftin)
Eu am inteles ca Remaliss e la aspirante...Deci: 

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!