Tzatziki

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

inseamna ca e
gustos,multumesc fetelor ,la cartofi prajiti merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mai ales la cartofi prajiti.
Si peste cartofi sa presari si putin oregano.

Dintre iaurturile care se gasesc in Romania cred ca cel mai indicat este Ole(sa se scurga zerul). Parca asa se numeste, cel la galetusa.
Grecii mai adauga si cativa stropi de zeama de lamaie daca o "cere " iaurtul.

coltul meu de rai



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Marius - merge si cu ciuperci pane.
Merge cu orice. Mai putin peste.

Si se mananca si cu paine prajita stropita cu ulei masline (generos) si presarat oregano . De fapt grecii mananca paine prajita cu ulei si oregano la orice mancare. Si stiu ei ce stiu.

coltul meu de rai



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Multzumesc de raspunsuri!

Si mie mi-e asa...nu stiu cum sa-l congelez,mai ales ca nici in supermarketuri nu am vazut congelat!

Acum cam cite zile il pot tzine in frigider?

Si noi il mincam cu aproape orice,dar uite ca asa cum spune Catalina cu piine prjita stropita cu ulei,nu m-am gindit!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

am niste lapte prins gras (nu din comert)e bun in loc de smintina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu am o reteta personala ca sa zic asa, pt. ca am facut-o dupa cum mi-a venit mie:
Reteta are avantajul ca se poate face si cu sana si cu lapte batut consistenta fiind dupa gustul fiecaruia;cand o fac numai cu iaurt gras o mai subtiez cu apa plata.
-tai castravetii cubulete mici(destui,);
-fac o maioneza de usturoi:frec usturoiul cu sare si ulei(mie cel de masline nu-mi prea place la gust);
-amestec iaurtul cu sana,castraveti si inglobez maioneza;se poate condimenta dupa gust, cu marar sau cu menta.
F. important: se consuma numai dupa ce a stat min.1/2ora la frigider.

Mergi la inceput