Fulguleti de nov-dec 2006 (218)
Raspunsuri - Pagina 11
ruxandra_sb spune:
.. aseara am ascultat-o din intamplare la radio
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
.. si mi s-a facut pofta si dor de ei
si nu ma mai pot opri
una dintre preferate
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
.. iar daca e sa ma gandesc la un regret.. e ca n-am apucat sa-i vad in concert..
ruxandra_sb spune:
Si acuma, pana sa ma urecheati, fug.. da cu boxele la maximum
Dbunny spune:
Va multumesc f mult pt urari...din pacate n-am facut tort, dar ma revansez eu altadata
Am petrecut ziua intr-un Water Park. pt mine a fost o simpla piscina, ca eu nu ma bag in topoganele alea buclucase, in schimb Dani a delirat pe ele. Daca nu s-a dat de 40 de ori niciodata. deci am petrecut in piscina copiilor. am sa pun si putinele poze aferente.
de dimineata Paco l-a adus pe Dani sa-mi cante La Multi ani, el care canta zilnic oricui, n-a vrut. A zis ca nu-i ziua lu' mami, e a lu Dani. na nu-i bai...am primit un ceas de la Hilfiger de la Paco.
Ruxandra - Love of my life ii preferata mea .
Am vazut doar pe diagonala poze cu printese de Flore, cu alesia de adinazot care sta cuminte la coafor, cu bubitele carliontatei de Dandusa of of ...maine le iau la purecat mai bine.
Pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
saryta spune:
Dbunny, La multi ani! ... multa sanatate, fericire si bucurii. - asteptam pozici.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
saryta spune:
Fetelor am uitat sa va spun ca am reinceput sa conduc dupa mult mult timp si am niste emotii ... am carnet de 10 ani si ceva si de vreo 7-8 nu m-am mai suit la volan ... si acu am zis gata - fetele au crescut si nu trebuie sa mai stau cu ele in spate ... asa ca de vreo sapt conduc zilnic cu sotul - zic eu ca inca ma pricep, dar am niste emotii . Sper sa imi ia si mie o masina mica(zilele astea am condus golful unor prieteni plecati in concediu), caci bus-ul e prea mare ... am condus si bus-ul si merge mult mai bine, dar mie mi-e frica ca e mare.
Toata ziua vreau sa conduc .
saryta spune:
Am uitat sa va zic ca astea mici toata ziua spun numai ... ambreaj - frana ... apasa ambreajul ... le mananci.
Hai sa mai pun si niste poze ... iedutele.
danita spune:
salutare gagici ,
raportam : puii s-au trezit au fost alimentati de catre P :)
saryta : si eu incep sa conduc ..... sper ccat de curand sa pot merge sg ;) . eu am avut un accident de masina in copilarie ....
lizzy : pupici madam !
dandu: pupicei
ruxandra: madam , ce bine le zici cu muzichia aia a ta ....oldies but goldies ;)
dia: ce mai face oana
asizoi si yagmur : colega mea de banca de la liceu are fata studenta la cj ........ se muta lumea de la noi la voi ;)
lucia : ne vedem sperrrr cu terban :)
pisika ha batrana : esti tot ocupe .. ma cam nervozezi !
laura : pupicei pt dani si ptr voi
flore : sa pregatesti zestre la fete .....ca vor avea la pretendentiiiii ......si nu uita de pozele alea profi ;)
ingerasa : ai deschis magazinul ? astept oferte;)
desiree: povesti despre octavianu ? pupici !
donia : te asteptam :) pup !
pupici si big hug ptr fete si toti puii !
D cu P
Laura13 spune:
salutari mamici.
si eu pe aici, va citesc, ma minunez cu pozele vazand ce copii mari si frumosi aveti. nu scriu ca nu prea am ce. si pentru ca tot am avut niste timp liber, am citit capitolele de inceput de la fulguleti si m-a apucat nostalgia.
si mi-am adus aminte de supozitoarele cu chimen ... le mai tineti minte? mai stie cineva cum se chemau? ca am o prietena buna care trebuie sa nasca si nu mai stiu sa ii spun cum se numeau. so, daca ma puteti ajuta ... raman datoare.
pup.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006