Filme copii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Din pacate lara c, uite ce imi apare mie pe bbc "Currently BBC iPlayer TV programmes are available to play in the UK only" desi initial m-am bucurat tare ca regasesc emisiunile de dimineata pe care le vedeam mai demult pe BBC Prime. Dupa aceea au scos programul din grila, noi am renuntat la cablu si daca as vrea din nou doar de dragul acestui program as vrea ...
Simi, trailerele filmuletelor japoneze mi-au adus aminte de Sandy Bell la care ma uitam cu placere. Care mai sunt in categoria "si multe altele" ca eu nu sunt la curent cu filmele ... ca nu prea ma uit.
Tot cautand pe google, pana la urma am adunat o lista intreaga de verificat:
1. HAPPY FEET
2. SIMBA REGELE LEU
3. BABE
4. PISICILE NU DANSEAZA
5. MICUL TOBOSAR
6. BOLT
7. AIR BODDIES
8. GARFIELD
9. FREE WILLIE 1,2, 3
10. BLACK BEAUTY
11. CATS & DOGS
12. A LITTLE PRINCESS
13. SUNETUL MUZICII
14. MARRY POPPINS
15. MARIA MIRABELA
16. VERONICA
17. VERONICA SE INTOARCE
18. NAICA SI VEVERITA
19. NAICA SI PESTELE
20. NAICA PLEACA LA BUCURESTI
21. AMINTIRI DIN COPLIARIE
22. LASSIE
23. PIPPI
24. HARRY POTER
25. HIGHT SCHOOL MUSICAL
26. BEETHOVEN
27. BARNYARD – GARAJUL VESEL
28. HOME ALONE
29. DADDY DAYCARE
30. CIRESARII
31. MRS DOUBTFIRE
32. MOUNTAIN FAMILY ROBINSON (l-am vazut la tv cand eram mica! http://www.imdb.com/title/tt0079580/)
33. LE PREMIER CRI (PENTRU MINE! - despre nastere)
34. CALL OF THE WILD
35. RATATOUILLE
36. SNOW BUDDIES
37. HOTEL FOR DOGS
38. DUMBO
39. O FERMA TRAZNITA (HOME ON THE RANGE)
40. TARZAN
41. OLIVER SI PRIETENII (OLIVER AND COMPANY)
42. TABARA CU BUCLUC (DADDY DAY CAMP)
43. UN TATIC GROZAV (BIG DADDY)
44. ULTIMA ZI DE VARA ( LAST DAY OF SUMMER)
45. ROXY HUNTER&THE SECRET OF THE SHAMAN
46. CHIHUAHUA DE BEVERLY HILLS
47. BEDTIME STORIES
48. MR. BEAN\'S HOLIDAY
Poate va da idei si voua. Inca nu stiu daca toate sunt ok...

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Daca tot cauti filme lungi (am crezut ca vrei daor seriale) vezi pe torrente (eu iau de pe craiovahub, dar e ptr craiova...) ca sunt versiuni in lb romana la OPEN SEASON si OPEN SEASON 2, ICE AGE-urile...SHREK-urile, mie mi se par ok. Iar din cele calsice, cu versiune 30 min, cauta si Degetica, Cei 3 Muschetari, Easter Egg Hunt (Goana dupa iepurasul de paste), Cenusareasa, Mica Sirena, Legenda Atlantidei, Jack si vrejul de fasole, Colt Alb, Heidi...mai revin cand ma uit pe lista de DVD ce le am pe PC , pe moment astea mi le aduc aminte . Sunt toate imagini DvD (au cam 2Giga fiecare) dublate in romana...eu asa le am. Sigur exista si varianta .avi, mai mici ca marime, dar eu asa le-am gasit.. (Eu vi le-as da ca am o groaza pe PC...dar sunt f mari si am probat deja ca pe mess sa transmiti 2 GB e ..crima si se opreste cand ti-e lumea mai draga)

Am si eu o intrebare...se gaseste undeva (chiar si de cumparat) Oraselul Lenes pe DVD ? In romana. Poate stie cineva, fie-mea e mare fan, dar nu prind niciodata orele cand e difuzat, ca le tot schimba, si eu il am pe Pc daor in eng.

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Buna!
Pana la urma am fost la Hana Montana la cinema pentru prima data si filmul a fost ok pentru fiica-mea, poate un pic cam lung, intre timp am iesit sa mearga la baie. Mesajul general e unul ok ca si concluzia la care ajunge singura. In schimb, partea cea MAI PROASTA, la care nu m-am asteptat deloc in cazul unui film PENTRU COPII difuzat la cinema, a constat in reclama altor filme facuta inainte de a incepe Hana Montana.
Unul a fost ok, dar celelalte ...: unul despre un criminal care era cautat de politia americana si care a fost prins intr-un final si unul despre razboi cu Hitler ... va dati seama ce imagini erau, desi erau intr-adevar foarte scurte, la punctul culminant se schimba imaginea, de m-au trecut toate transpiratiile. Imi venea sa plec, sa-i pun mana la ochi, sa o intorc invers, sa o tin de vorba spre mine ... pana la urma tot a vazut niste secvente si n-am scapat de a-i explica ca unii oameni sunt rai, ca nu stiu sa-si rezolve altfel problemele, ca a fost in razboi mai demult, etc. Dar e brrr!
Nu stiu ce minti au putut sa puna reclamele acelea inaintea unui film pentru copii. Asta era la Starplex la Auchan Titan, dar presupun ca asa e peste tot, eu n-am mai fost la cinema de cativa ani...
Azi in schimb am gasit la un chiosc dvd-ul cu Veronica de la Jurnalul de duminica. Cica de acum va aparea in fiecare luni dimineata cate un dvd, nu stiu daca toate pentru copii sau nu. Si mai caut. Multumesc.

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Cred ca reclamele alea sunt ale cinematografului, adica apar indiferent de ce film ruleaza...

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Am fost si la UP Deasupra tuturor, 3 D, dublat si a fost mai bine. Nu fusesem niciodata pana acum la un film 3D, nici eu nici fiica-mea. La primul efect special in care un I dintr-un cuvant se transforma intr-un bat care se invartea prin aer inspre noi, s-a speriat de a cazut de pe scaun, apoi am inceput sa radem. Iar aici (Hollywood Multiplex Vitan)reclama filmelor de la inceput au fost pentru copii, Ice Age si Harry Potter. Fiind dublat a inteles si ea cuvintele, n-a mai trebuit sa ii fac eu un rezumat, deci a fost ok, vi-l recomand.

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

3D -dublat in romana? Super. Eu am fost cu baietii la ICE AGE 3 dar a trebuit sa ne multumim doar cu 2D- singurul vorbit in romana. Cel 3D era subtitrat (scris) si ei inca nu stiu sa citeasca. Le-a placut. Noi am fost si la Transformers - putin cam violent, dar sunt innebuniti dupa roboti si stiu pe dinafara toti robotii aia, toaza ziua transforma la ei. Pustiul cel mic (aproape 4 ani) se mai plictiseste si isi face de joaca pe la scaun, dar cel mare (6 ani) are rabdare tot filmul.

Din lista de filme pe DVD parca lipseste Little Stuart, Toy Storry, Animalia, Oblio (am fost surprinsa cat de mult le place- ma gandeam ca e destul de geu pt varsta lor).
La televizor se uita la Oraselul lenes, Power Rangers. Sunt baieti si considera Hanna Montana si H2O filme de fetite.

Mergi la inceput