Filme copii?

Filme copii? | Autor: LindaZ

Link direct la acest mesaj

De fapt intrebarile sunt doua: ce filme de copii recomandati pentru 5 ani (de gasit pe net) si unde ar trebui sa postez intrebarea asta, aici, la parintii intreaba sau la zona artelor?
Stiu de Hana Montana ca e ok, desi nu-l avem, habar n-am cum o cheama pe fetita aia cu par roz pe care o vad pe toate hainutele si alte filme nu mai stiu. Deocamdata avem doar desenele animate (Nemo,Shrek, Thomas, Madagascar, Winnie etc). Dar cum nu avem cablu si copiii cresc, cred ca ar fi timpul si de altceva, dar sa fie mesaje santoase pentru copii.
Multumesc.

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mihaela, nu ai mentionat daca aveti deja filmele Disney clasic: Cenusareasa, Frumoasa din Padurea Adormita, Frumoasa si bestia, Mica Sirena, Pisicile aristocrate, 101 dalmatieni, Alladin, Peter Pan, Clopotica si multe altele. Pt noi, la nici trei ani sunt destul de greu de "digerat" in intregime (nu prea are rabdare, si unele secvente sunt mai greu de inteles) dar ii plac foarte mult.

Apoi sunt filmele pt copii: Veronica, Mama, Maria-Mirabela (poate putin prea usurele pt varsta de 5 ani, dar daca nu le-a vazut cu siguranta ii vor placea), Sunetul Muzicii, Mary Poppins.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

hana montana nu este pt 5-6 ani. este mai mult pt cei de peste 8-9 ani. Cea cu parul roz este stephania.

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Multumesc. Disney mai avem, toate cele mentionate in afara de Clopotica (n-am auzit de ea...), din cele vechi nu avem nici unul, Maria Mirabela a mai vazut bucatele pe youtube.E o idee superbuna, insa. Stiti si unde le gasesc pe net?
Cautand pe google am mai dat de cele cu animale de care am uitat dar care mie imi plac tare mult cu Free Willie, Black Beauty, Lassie , plus altele mai noi ca Babe, Bolt, Garfield, Cats & Dogs.
Mai demult am vazut la tv Pippi si ne-a placut tare mult, am inteles ca sunt mai multe filme cu ea.
Daca nu gasesc de facut download pe net, voi cauta in Austria in august fiindca as vrea cateva si cu subtitrare in germana. Cele din magazinele noastre mi se par scumpe intre 30 si 60 ron, ce am luat a fost doar ce-am gasit la oferte.
Pana una alta am cumparat bilete la Hanna Montana pentru maine si e prima data pentru fiica-mea cand merge la cinema ... sper sa-i placa, chiar daca e pentru copii mai mari, cum spuneti voi.

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Linda, cum ti-a mai spus si tomecica, Hana Montana nu e pentru copii de 5 ani! Adica, eu una, nu gasesc nimic educativ in fitiiala lui Miley Cirrus in scopul de a face taticul ei niste bani.
Cau ta filme de Hayao Myazaki, filme japoneze, traduse in engleza (nu stiu daca exista in Ro), dar sint citeva absolut superbe pentru 5 ani :
My neighbour Totoro, Kiki's delivery service, Nausicaa, Cat return si multe, multe altele.
Plus Disney. Dar Hanna Montana? Comme on!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Stefania, e fetita din Lazy Town (Oraselul Lenes) si sincer mie mi se pare un serial destul de educativ ptr un copil ce ii poate intelege mesajul...in sensul ca la copiii mici comportamentele neadecvate ce sunt prezentate pot parea amuzante si in loc sa fie evitate vor fi exact cele imitate ...Dar la 5 ani e ok, cu toate ca poate ii va parea prea...de bebe... Depinde ce a mai vazut. Insa eu nu am gasit pe internet varianta in limba romana (in afara de cateva pe YouTube care se vad execrabil...si oricum nu au voi sa il posteze acolo...). Am gasit daor in engleza, ceea ce nu cred ca te ajuta... De ce nu incerci posturi de TV online, era ceva de genul coolTv sau nush cum, unde puteai alege posturi TV, inclusiv Jetix unde este Oraselul Lenes... dar sa nu-l lasi sa se tot uite la Jetix ca maoritatea desenelor sunt cam violente...dupa mine...

Ar mai fi desene gen SpoongeBob dar iara nu stiu daca sunt in Romana disponibile...si bineinteles toate povestile clasice in variante de 30 de minute...care sunt in Ro pe DVD (le gaseste pe torrente...sau de cumprat in magazin)...

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Incearca BBC i Player : CBeebies sau Cbbc

http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv/cbeebies

http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv/cbbc

Gasesti aici filmulete si multe aplicatii si jocuri potrivite pt varsta fetitei tale.

Hana Montana nu este pt. varsta ei!

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Usor offtopic - a vazut cineva UP? Se potriveste pentru un copil de 5-6 ani?

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Vin si eu cu o intrebare, de data asta pentru o fetita de 3 ani (dar cred ca e valabil si pentru cei mai mari).

Stie cineva unde pot gasi desenele animate DIsney clasice (Pisicile aristocrate, Doamna si vagabondul, Bambi etc.) dublate in limba romana ? Fii-mea a vazut la TV Pisicile aristocrate si a fost incantata, a avut rabdare de la inceput pana la sfarsit, dar pe net nu-l gasesc decat in engleza ...

Daca il aveti, dati-mi si mie un privat, please

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

In Diverta,toata colectia -in jur de 54 lei bucata/dublate in limba romana.Sau inchiriate langa Diverta din Vitan/6-7 lei,dar nu sunt prea multe.Sambata poti sa inchiriezi pe 48 ore.
Eu ti-as recomanda si "Cartea Junglei".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bogdanai

Vin si eu cu o intrebare, de data asta pentru o fetita de 3 ani (dar cred ca e valabil si pentru cei mai mari).

Stie cineva unde pot gasi desenele animate DIsney clasice (Pisicile aristocrate, Doamna si vagabondul, Bambi etc.) dublate in limba romana ? Fii-mea a vazut la TV Pisicile aristocrate si a fost incantata, a avut rabdare de la inceput pana la sfarsit, dar pe net nu-l gasesc decat in engleza ...

Sotul meu a dat jos de pe filelist Cartea Junglei, dublata si in romana, iar Denis e super-incantat! L-a vazut de 100 de ori cel putin in 2 luni

Mergi la inceput