Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 6
ramonab spune:
ceau
Ce mult ati scris... asa-mi place!
Eu am fost azi la examenu de titularizare, nu ma laud cu nimic, astept rezultatele, oricum nu sunt foarte optimista desi a fost destul de usor pt cel care a putut sa se pregateasca.Eu m-am dus la noroc
Am vazut ca in sfarsit a pus Roxanici poze cu Adeluta scumpa.Papa-i-as eu bulanelele alea pufoase.
Am vazut si tura doua de poze de la Byala. Aceeasi impresie: o familie frumoasa!
In sfarsit am vazut-o si pe Daria de Kalosalina.Ce mare s-a facut si frumoasa.Si mie imi place f mult poza de dupa copac.
Si bineinteles ca nu am ratat-o nici pe Sasa cum escaladeaza ea patutu.Tare de tot, sau nu? Trebuie sa fie cineva langa ea cand face din astea, nu?
Am citit asa mai pe sarite ca sunt pe fuga, ma duc sa fac papa ca azi nu am avut timp.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ven spune:
La Multi Ani, Alinush de plush!
Laurici, Markus cazuse, of course. Si-a spart (putin) ambele buze, s-a julit la cot si la genunchi. Mihai, unul din ceilalti tatici l-a tot pozat, impresionat de cat de "suferind" parea sensibilosu' meu iubit
Lala, mersi. Nu sunt inca 100% in vacanta. Momentan avem "Tabara de engleza", pe care scoala noastra o organizeaza in fiecare vara. Predau 3 englezoaice, noi ne ocupam cu 'logistica' pe acolo. Apoi mai sunt in comisia de examinare pt. admiterea in clasa a 9-a la profilul 'engleza intensiv' si gata, de luni sunt de tot in vacanta pana la 1 sept. Sperrrr!
P.S. V-am zis ca ne-am ingrasat ca purceii la mare? All inclusive asta inseamna la noi, in fiecare an
Va pup!
ramonab spune:
LA MULTI ANI ALINA, MULTA SANATATE SI FERICIRE LANGA CEI DRAGI!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
eladea2005 spune:
Nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! nu v-ati intors inca din co? sunteti ok? vrem pozici...
am si eu o intrebare pt mamicile care au plecat in co: ati dus cu voi scutece de apa sau cum ati procedat(ma refer la copilasii care inca poarta pampers..)ma gandesc ce-om face daca il trece...kk..ca cu pipi ne-om descurca...procedez ca si cu catelusii, aduc punga de acasa si strang dupa?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
emabucuresti spune:
Alina la multi ani cu sanatate, fericire si noroc alaturi de familia ta frumoasa draga mea!
roxi unde sunt pozele cu adela la mare? nu pot deschide link ul!
alinak ce fetita dulce,poza asta e de revista http://family.webshots.com/photo/2663252540102679678ozMcac
sanatate multa clopoteilor bolnaviori si care fac febra!
mamiploscariu multa putere iti urez mami, sa invingeti problemele!
ramona iti tin pumnii, sper ca ai picat pe cheie cu subiectele
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
stoisor de mult nu mai vazusem poze cu voi frumoaselor, dar azi am recuperat!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
aweya spune:
Inapoi pe prima pagina
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
codrutaa spune:
Alinak, nu stiu cum am ratat pozele voastre. Acum le-am savurat si am vazut niste ochi albastri....superbi!
Noi cred ca suntem spre bine. In seara asta pitica a facut doar 38 pe la 7,30. Acum doarme, a reactionat bine la paracetamol si nu mai are febra. Stoisor, Gabi, voi cum sunteti?
stoisor spune:
hey zuze??nimeni pe receptie???
ma bucur ca va placut maimutica mea,dar nu a mai avut ocazia sa sara de atunci,am confectionat saci din material fff subtire si i folosim cu succes ,cu toate ca am auzit ca se va perfectiona si la saritura cu sacu,asta e ,ne vom adapta
azi a fost binisor Sasa,dar am o intrebare,pt cine are idee despre ce poate fi vorba....aproape tot timpul are pielea rece ca gheata si umeda,lipicioasa ,pe maini si bulanele,facem baita zilnic,nu asta e problea...e ceva ca o transpiratie rece ca gheata.....mai mult in casa
ceva parerii??
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA