Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

ALINA, LA MULTI ANI CU SANATATE SI NUMAI CU BUCURII ALATURI DE TOTI CEI DRAGI TIE!

Mergi la inceput

Si noi am revenit la normal cu temperatura. Asta dupa ce azinoapte pe la 2 scazuse prea tare, copilu era treaz ca apa si cred ca ii era si cam frig.

By the way, LalaD ai avut dreptate cu supradozarea. Nu mi-ar fi fost ciuda daca as fi facut-o de capul meu. Dar am sunat-o special pe dr. sa o intreb pentru ca pana acum Alexia nu a mai facut febra 39 niciodata. Oricum, am retinut schema data de tine. Multe multumiri!

Stoisor, bine ca ai fost mai desteapta decat dr. si nu i-ai urmat sfaturile. Spre deosebire de mine. Frate, in cine sa mai ai incredere??? Daca nici in medic nu, apoi.....

Gabi, pupici multi la Daria, sa reluati cresa fara alte incidente. cu antibioticul probabil va fi mai bine.

Elle, referitor la fetita prietenilor tai eu am auzit multe lucruri bune despre Sp. de rcuperare din Baile Felix. Iar acum se poate face si tratament ambulator, daca nu exista paturi pt. internare. Sa le ajute DD sa ia decizia cea mai buna si micuta sa se recupereze total!

Multumim pentru grija tuturor zuzicilor care au intrebat de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Pentru cine are chef si timp, pozele de la mare incep de-aici

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

pupam o Adeluta dulcica cu falcute...yummy...vroiam mai multe poze...dar...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

LA MULTI ANI ALINA!!!!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

LA MULTI ANI CU FERICIRE, SANATATE IS IUBIRE!

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

GABRIELA, MAMI DE IONUT...da-ne vesti despre voi...cum sunteti? cum stati cu operatia??? sanatate multa va dorim!

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ginette, m-ai dat gata cu cochetzica Adeluta...ce bine-i sta cu palariutele ei...si ce bufleiutza e...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

defapt asta vroiam eu sa va arat....,saritura lui Sara http://family.webshots.com/album/573514844JiSjfn?start=12

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna ziua dragi zuzici!

M-a bucurat enorm sa citesc mesaje de la Angi si Monica, chiar daca le citesc pe blog, totusi imi placea sa le gasesc si aici. Si se pare ca am intuit bine cauza absentei lor, din pacate.
Si la fel de mult m-au bucurat mesajele si celorlalte mamici care nu au mai scris de mult, Miri sau Darene, Raly sau Matgravidut.

Am vazut poze multe de la mare cu sexy-Ven si familia ei, cu buburuza Adela (vrem si cu mamica), cu Sara si mamica ei frumoasa.

La multi ani pentru cele 18 luni draga Eva, sa cresti mare si sanatoasa!

LA MULTI ANI ALINA! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita toata viata de familia ta minunata!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

am de transmis 2 pupici.....unu alaturi de LA MULTI ANI pentru Alina,multa sanatate si fericire alaturi de familie ............
....iar una bucata pupic pentru o buculina in piscina ,ce fain sade mandra ta la pozat,de cand era de cateva luni ,pe la 8 luni ai niste exemplare de poze mai rar

nu cred ca mai pot intra azi,imi fura Sasa laptopul ...

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Roxana, ce frumoasa e Adela. Ce imi place cum ii sta cu palaria portocalie! O cocheta si jumatate!

Un pentru Sasa maimutica! Cum escaladeaza ea patutul! Tare frumoasa sunteti amandoua si in pozele din gradina!

Mergi la inceput