Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
neataa
dau si eu o
.. care pofteste?
ven ce dulceeeeee este carliontatul mic! ai doi flacai de nota 20+!
nati superba vacanta ai avut! de printese ce sa-ti mai spun .. se vede ca le-a placut la balaceala. sunt doua frumoase! pupam fetele cucuietele!
roli nuu .. carut dublu nu iau caci o sa am mereu ajutor pe langa mine, ca sa spun asa .. cred ca o sa-i iau un chicco london evei pana la urma.
mada Doamne ce frumoasa e sofiuca .. mor dupa ochii ei! mi-au placut tare rochitele ei de plaja!
ramo cum e razvi? dupa nurofen, ii dai 5 ml de panadol. algocalmin ii dau o picatura per kg corp. sau poti sa-i pui un supiozitor cu novocalmin in loc sa-i dai pic de algocalmin. plus baita cu apa calduta pe care o racesti treptat, impachetari .. off .. sanatate multa!
ema multumim de bancuri!!! 
cyn ptiu .. ce frumos e octi!
shose m-a topit iulia ... cat de desteapta frumuoasa lui mama!
ceska multumesc mult. e o idee buna slingul ..
fug la sedinta ...
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Pe blog la mine am pus un filmulet unde il veti vedea ce baiat mare am si mai jos putin doua poze cu Cavalerul mopului RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
asa ma oftic ca nu pot vedea fimuletul (chestie de site banat
) dar in poze, arata de milioane 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
Buna dimineata si de la mine!
Am nevoie nu de3 o ceasca de cafea si de o injectie cu cofeina ![]()
Habar n-am de ce sunt asa de obosita...
Mi-am dus baietii la aeroport. Scumpul lui mama avea ochisorii umezi dar s-a tinut tare si nu mi-a plans.
Nu la fel de tare am putut sa fiu eu caci, dupa ce au trecut de control si ne-am despartiti nu mi-am mai putut tine lacrimile si am bocit putin... Nu a plecat decat de 2 ore si deja mi-e tare tare dor de el 
In fine, ma duc acasa si o sa-mi "sufoc" fiica
ca sa compensez dorul de dimitrakis...
Nici nu mai conteaza ca am fost asa de suparata pe el in ultimul timp... Offf!
Natalia,
bine ati revenit acasa
!!!! Wow, ce vacanta frumoasa ati avut !!! Ce peisaje superbe! Ati fost intr-o fabrica de facut ulei din masline ? Asa-mi parea din unele fotografii...
Ce parinti tineri si frumosi,
Ana : 

Doamne, ce buze a'la angelina jolie are 
: http://family.webshots.com/photo/2134509990053571235oMuyAp
Stefi, pe urmele sorei ei... o papusica frumoasa foc:
http://family.webshots.com/photo/2800254530053571235gTzhRJ
Ti-am admirat fiecare fotografie ! Super!
Roxanici, offf, cred ca esti la fel de chiauna ca sora-mea... Ca si ioana ei s-a culcat abia la 12 noaptea si dupa doar 2 ore de somn s-a trezit si a plans pana la 5 dimineata...
Sora-mea o banuieste de niscai dureri de dintisori..
Ramona, cum mai este baiatul ? A mai facut febra?
Cretulinaaaa, nu merge sa deschid pagina aia data de tine...
Ma bag sa arunc un ochi pe blogul tau poate ma prind de acolo despre ce este vorba...
Ma bucur ca ai "aparut" ![]()

Larisuk, nu pot viziona clipuletul cu vorbareata frumoasa dar o voi face acasa. M-am delectat insa cu fotografiile puse de tine 

Wow, ce frumoasa este 

!!!
Va trebui sa o paziti de pretendentii viitori
ca vor fi gramada la usa voastra!!
Ceska, hai ca va fi bine si acasica, cu tati, cu camera piciului!
Elle,? Lalad?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
ginnette spune:
Cu intarziere:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, PENTRU CLOPOTZEII CARE AU ANIVERSAT IERI IMPLINIREA A 18 LUNI:
ANDREI, CONRAD, MIHAI SI CARLA ALEXIA !
S-AVETI PARTE DOAR DE BUCURII SI FERICIRE!
Vroiam sa va intreb: voi de unde luati incaltaminte pt copii? Si mai ales ce marca mai 'accesibila' stiti?
Eu i-am luat in primavara de la hokide - de la baby expo - dar nu cred ca iese din vara, ca i-a crescut piciorul.
Si tot de la baby expo, ii luasem de la Diana Mode; dar nu-i gasesc prin magazine si trebuie sa-i iau ceva, ca-i ajung degetele pe jos.
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
laurici aici sunt!! nu lipsesc de la apel, sa stii! imi pare rau ca s-a lasat cu lacrimi plecarea baietilor ... hai mami ca o sa fie bine, o sa vezi. 
rox uite pantofiori draguti aici dar trebuie sa vezi cu taxa de transport .. trebuie sa iei mai multe ca sa merite ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
cristacoman spune:
| citat din mesajul lui ginnette Cu intarziere: Vroiam sa va intreb: voi de unde luati incaltaminte pt copii? Si mai ales ce marca mai 'accesibila' stiti? Eu i-am luat in primavara de la hokide - de la baby expo - dar nu cred ca iese din vara, ca i-a crescut piciorul. Si tot de la baby expo, ii luasem de la Diana Mode; dar nu-i gasesc prin magazine si trebuie sa-i iau ceva, ca-i ajung degetele pe jos. |
Ei i-am luat de la Leonardo o pereche de sandale si una de la Carrefour - primi pasi - ambele din piele si cu talonet. Sunt multumita de ele, ii vin bine pe picior, calca bine si se spala si arata foarte bine dupa....
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ginnette spune:
Helene 
asa pe site-uri am mai gasit, dar as vrea sa-i vad 'live'; si mai ales, trebuie sa merg cu picior de buburuza la purtator, ca ea este acum intre 20 si 21.
Ma gandesc ca de-acum nu mai are nevoie de taloneta in pantofi/sandale, nu?!
!
Buburuza de 1 an
Albume
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristacoman
Ei i-am luat de la Leonardo o pereche de sandale si una de la Carrefour - primi pasi - ambele din piele si cu talonet. Sunt multumita de ele, ii vin bine pe picior, calca bine si se spala si arata foarte bine dupa.... Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An. luna a8a luna a7a lunaa6a Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |

Au si la Leonardo pt copii? (ca sa vezi ce ametita sunt - de cate ori am fost, n-am vazut si pt copii
).Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
ginnette spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris Buna dimineata si de la mine! Am nevoie nu de3 o ceasca de cafea si de o injectie cu cofeina Habar n-am de ce sunt asa de obosita... Mi-am dus baietii la aeroport. Scumpul lui mama avea ochisorii umezi dar s-a tinut tare si nu mi-a plans. Nu la fel de tare am putut sa fiu eu caci, dupa ce au trecut de control si ne-am despartiti nu mi-am mai putut tine lacrimile si am bocit putin... Nu a plecat decat de 2 ore si deja mi-e tare tare dor de el ![]() In fine, ma duc acasa si o sa-mi "sufoc" fiica Nici nu mai conteaza ca am fost asa de suparata pe el in ultimul timp... Offf! Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni vara2009 |

sa vezi ce repede o sa treaca; si o sa te tina mandra Eleni in priza,de n-o sa ai timp nici sa respiri.
!Buburuza de 1 an
Albume
cristacoman spune:
Laurici, lasa ca trec repede 8 zile...si mai respira si mami tau un pic; tare rau mi-a parut pentru ea ca s-a necajit asa tare..este greu cu un copil, dar cu doi.....

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

09.01.2008