Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 16
LaLa_20 spune:
Cescka...s-a sfarsit vacanta?!Nu fiti tristi,cu siguranta or sa mai fie...in plus cred ca tati nu mai poate de dorul vostru...
.
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ceska777 spune:
Asa...
Ven,
ca sa nu va certati aveti fiecare un baiat. Eu zic ca cel mare e al lui tati iar Mathias cretulin al tau.... dupa asemanarile fizice pe care le vad eu...
NataliaS,
superbe micile grecoaice, si peisajele.... vreau si eu in Grecia. Dar mai intai vreau sa bat Toscana cu gaza.... poate, candva, le-om face pe toate. Ce concediu frumos ati avut si voi....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
Neata si poftiti la o cana cu ness!
Am 'cazut' din pat; oricum, n-am dormit pt ca buburuza mea de la 12:00 la 4:00 s-a trezit - cu plansete si scncete - in continuu
.
Shose, m-am gandit la voi, aseara cand am intrat
Iulia este delicioasa
; si, m-a cucerit definitiv la cat ii merg eguritza!
Pupa mama pe ea de printzesa frumoasa.
Ceska, nu te intrista; gandete-te la cat de frumos ati petrecut si cate amintiri placute aveti.
M-am 'sms-it' cu Ancab, sunt bine, are foarte mult de lucru si nu prea mai are timp de DC.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
madalina28 spune:
Neata fetele!
Ramo sanatate multa Razvaniciului!
Am venit si eu cu o intrebare pt mamicile de maietei mai mari Roli, Ven si LalaD este ziua finutului meu pe 23, dar i-o serbeaza maine, face 3 ani, pe langa hainute, incaltari ce jucarie sa-i iau ca sa fie atras de ea?Am vrut sa-i cumpar bicicleta dar parintii mi-au spus ca va primi una de la un unchi.De role ce ziceti?Role cu 4roti nu din acelea pt oameni mari.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
ramonab spune:
Neata!!!
Razvan e bine, nu a mai facut febra azi noapte.Acum e bine, e iar jucaus si vorbaret.Sper sa ramana asa si sa nu mai revina febra.
Ma tot intreb de ce a facut febra chiar asa de mare si cum de ia cazut asa repede.E prima oara cand face febra asa de mare.
Am vazut pozici:Mathias cretulin, pe Octi mare (ma distrat tare mult poza asta , cum se stramba),pozele de la mare a Nataliei, frumoassa vacanta si frumoase locuri.Si am vazut-o si pe Iulia vorbareata cum stie ea pe toti cum ii cheama
.
LA MULTI ANI DEIUTZ!!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
cristacoman spune:
Buna dimineata.
Multumim de cafea fetelor matinale 
Elle, caruciorul nostru este chicco MULTIWAY, ca cel de mai jos http://www. smartbuy.ro/sbPD_Chicco-Carucior-Multiway_97221
Eu l-am cumparat la oferta din metro si a fost 400 ron.
Dar, Roli si Ceska au dreptate, exista un dispozitiv de atasat la carucior pt. bebe mai mare si cred ca este mult mai comod asa.
Aseara m-am delectat cu poze:
Ven, ce frumos sare BATMAN si ce tare se amuza Mathias,
baietii.
Mada, mi-e dor de Sofia, tare frumos doarme ingerasul 
Nati, ce mult imi place cum se joaca fetele tale...sunt adorabile
.
Nicole, ai dreptate, Antonia seamana 99% cu tati, restul cu mama si cu sora mea (adik parul blond si ochii verzi). Mi-e dor si de Mihaita, ne intalnim si noi in weekend prin parc?
Roli, am uitat sa-ti spun ca v-am admirat si pe voi in Delta, ce frumos se jucau baietii..
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ramonab spune:
Acuma ca am vazut-o pe Iulia vorbareat mi-am amintit ca am uitat sa va spun ca si Razvi incepe sa isi de-a "drumul la gura".
Repeta foarte mult dupa noi si spune cuvintele destul de clar.
Sper sa il pot filma sa vi-l arat.
Pe blog la mine am pus un filmulet unde il veti vedea ce baiat mare am si mai jos putin doua poze cu Cavalerul mopului ![]()
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
cristacoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Neata fetele! Ramo sanatate multa Razvaniciului! Am venit si eu cu o intrebare pt mamicile de maietei mai mari Roli, Ven si LalaD este ziua finutului meu pe 23, dar i-o serbeaza maine, face 3 ani, pe langa hainute, incaltari ce jucarie sa-i iau ca sa fie atras de ea?Am vrut sa-i cumpar bicicleta dar parintii mi-au spus ca va primi una de la un unchi.De role ce ziceti?Role cu 4roti nu din acelea pt oameni mari. Madalina & Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... |
Mada, mai exista un tip de role, de fapt este adidas cu rola in talpa...am vazut si eu la copii, dar nu stiu daca exista marimi asa mici, pt. 3 ani.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Pe blog la mine am pus un filmulet unde il veti vedea ce baiat mare am si mai jos putin doua poze cu Cavalerul mopului |
Ramo, e MORTAL, cum da el cu mopul cu galeata pe cap. E tare, tare dulce.

Filmuletul nu-l pot vedea, incerc si de acasa.
Noroc cu bloggurile, ca asa pot vedea si eu pozele de la birou.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
gabrittza spune:
neata!
va poftesc si eu la o 
noi suntem bine.nu mai facem febra.luam antibiotic in continuare.daca ar fi dupa daria ar trebui sa ii dau toata sticla la cat de mult ii place.
fetelor voi ati inteles pana la urma ceva din scandalul cu spiru haret?
cei care au dat licenta anu asta la drept la id mai dau odata?
ca eu nu mai inteleg nimic
revin ca am vazut pozele si filmulete si inca sunt in extaz.mai ales cand am vazut cat vb iulia
a mea are 5 vorbe:mami,tati,apa,papa,ana(prietena ei) si pa!
ATAT!!!!!!si alea la cresa mi-au zis ca vb fata mea

poate chineza ca romana in nici un caz!