Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor. Am scapat si eu aazi de firele de la laparo. Nu era nici Ioana, asa ca mi le-a scos altcineva. am luat si biletul de externare si, desi m-am bucurat ca dupa operatie dr. Ioana mi- zis ca trompele erau permeabile, desi a recunoscut ca nu retinuse nici ea exact,pe biletul de externare scrie la trompa dreapta permeabilitate greu pozitiva, la stanga negativa. Acum, ramane sa merg la T dupa ce vine din concediu sa vad ce si cum. Banuiesc ca va trebui sa fac operatia aceea de desfundare a trompelor, nu? Nu cred ca reusesc insa sa o mai fac inainte sa plec in concediu pe 1 august. As fi vrut sa plec cu ele rezolvate... Va pup pe toate si va doresc mult curaj si optimism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Aerlilian ne-ai dat o adevarata lectie de viata prin modul in care ai trecut peste o semi tragedie ca sa zic asa.Impropiu spus trecut ,dar faptul ca nu stai sa-ti plingi de mila si ca privesti in continuare cu incredere,sincer nu-i putin lucru.
Oricum toate tutunicile suntem niste luptatore,asadar nu pot sa spun decit:;La lupta vitejii mei;
Georgic drag zinic nu pot sa-ti zic nimic absolut dat fiinca nu-i decit ziua 10 de la inseminare.Singurul lucru notabil ,dar nu vreau sa ma inbat cu apa rece ar fii ca toata dimineataaveam niste mameloane durerose si tari.Pina nu am dat bretelele de la salopete jos nu m am linistit.Imi venea sa urlu de durere.Partea proasta a fost ca pe caldura asta nu-mi pusesem sutien noroc ca aveam un tricou mai largut pe mine.
Va pup pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Scumpele mele,nu sunt nici pe departe atat de puternica pe cat ma considerati voi.Dar am un sot minunat care ma sustine si imi da incredere,am niste prietene de care sunt foarte mandra si care ma onoreaza cu atentia lor (Magdita, Georgia, Felix) si atunci,incerc sa merg mai departe cu speranta si credinta in Dumnezeu!La capitolul "femei puternice" o puteti nominaliza pe scumpa noastra Mada!(imi e tare dor de tine ,stiu ca esti in concediu si imi pare nespus de rau ca te voi astepta cu vesti rele...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca
La multi ani !!!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca
La multi ani !!!
Ileana sa traiasca, Ileana sa traiasca
La multi ani !!!

Lilisorul nostru scump, sa ne traiesti sanatoasa, sa fii fericita, iubita stim ca esti , implinita si binecuvantata in curand cu bebe scump in burtica, care sa va faca fericiti si sa va implineasca viata ! Si, cu ajutorul lui Dumnezeu, asa va fi !!!
Te pup dulce si iti urez o zi minunata !!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Multumesc din suflet Magditzul meu scump!!!Sa dea Dumnezeu sa fie precum spui!
Stiti vorba aceea cu cate rele toate in...babii mele?La mine e perfect valabila.Dupa ce am trecut prin ce am trecut saptamana trecuta,ieri m-a apucat o durere de masea,ca sa fie tacamul complet...Cred ca e vorba de un granulom pe care trebuia sa-l operez de multa vreme,dar pt ca nu m-a deranjat,l-am lasat asa...Acum se pare ca s-a si umflat putin...Ce ma faceam daca aveam acum bebe in burtica si trebuia sa fac interventii la maseaua asta?
In alta ordine de idei, cm-ul meu a fost tare ciudat,adica foarte redus cantitativ,dar cu dureri si balonare maxima.Ma asteptam sa curga in valuri,dar vorba maica-mii :"ce sa mai curga mama,n-au curs doi litri in abdomen?".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

LA MULTI ANI lilisor micut si dragut , sa fi sanatoasa si la fel de zambacioasa , mereu ..multa sanatate si un bb cat mai repede

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ileana, La multi ani, sanatate si un bb iti urez!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tamitule, sa-ti traiasca mama, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce-i mai bun pe lume !
Iti tinem pumnii stransi, stransi sa ai valoare uriasa la beta azi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

fetelor, sunt disperata! Mi-am facut un test barza si nici macar cea mai vaga urma de a doua liniuta! Cred ca in z 10 de la ET ar fi trebuit sa apara!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Georgia, Tammy , multumesc din suflet!
Tammy ,nu dispera scumpa mea,poate ca e prea devreme,mai stai cateva zile...Sanatate multa mamei tale si La Multi Ani!!!

Mergi la inceput