Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna dragelor,

Elly, sper sa-ti vina cm si sa nu te mai necajesti atata ca te-ai dereglat. La multi ani pentru aniversarea voastra, sa fiti sanatosi, fericiti si binecuvantati in curand cu bebe mic .
Tutidana, concediu placut in primul rand. Legat de laparo, eu zic sa insisti mai mult sa te programeze. Sotul tau cum sta cu spermograma, poate asta e motivul pentru care dr.T iti amana programarea ? Insa dupa 5 ani de asteptare, trebuie neaparat sa faci laparo, trebuie sa stii cum stai cu trompele si sa nu fie endometrioza, cumva. Deci, nu mai amana !
Pamy, relaxare placuta la mare si poate luni vii cu vestea cea mare. In mod normal, la sarcina, se pozitiveaza in timp scurt, chiar daca nu se vede bine a doua liniuta. Daca apare dupa o ora sau doua, deja nu trebuie sa mai iei in considerare testul. La mine primul test s-a pozitivat in 4 min, liniuta de sarcina era fff firava, Feli a vazut-o , iar a doua zi la beta rezultatul a fost 129,7. Sper din suflet sa fie sarcina la tine si sa fie bine . Daca nu, cu siguranta va veni si ziua in care vei trai aceasta fericire .
Georgi, zeita verde , cin' sa dea cu rosii'n tine ? Ai dreptate, asa este, am mai zis-o, singurul lucru bun din toata povestea a fost ca am vazut ca am ramas insarcinata, si mai mult, eu am scapat si de HSG, pe care o aveam in plan. Insa... e foarte greu sa te consolezi cu ideea ca totul a fost doar un vis, ca ai fost atat de aproape de reusita... Asa ca, pe mine nu prea ma consoleaza, doar ca incerc sa nu ma mai gandesc, sa las totul in urma, intr-un sertar inchis al mintii mele.
Rala, si eu am fost incurajata de cei apropiati in felul asta, care nu-si dadeau seama cat era de dureros sa ii ascult, de multe ori mai si rabufneam, dupa care imi parea rau. Asta e, sunt situatii cu care ne confruntam, am mai spus-o, si trebuie sa le facem fata, intr-un fel sau altul. Pe mine necazul asta al lui Lilisor m-a intors pe dos rau de tot, imi aduce aminte de mine , de Madutz, si-mi vine sa ma revolt . Dar nu prea am pe cine, asa ca zic :"Doamne, miluieste-ma pe mine, pacatoasa!"

Pup fetele si sper sa ne auzim intr-o dispozitie mai buna.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna!!

Pup un Felix drag.
Elly- mai baga o sarja de maldite, si tine-o mult.

fetele vreau sa va intreb cum e dupa Pregnyl, aveti simtome nasoale? ie mai rau , se accetueza starile de greata si de rau? ati simtit imbunatatiri in sarcina?

multumesc,

Va pup pe toate fara exceptie!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am scapat ... am scapt de rosii , si plus de asta m-a facut magditusca si verde ... incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult

pamyy, io as face un test de sange .. macar stii o treaba ..
inainte imi placea sa stau asa si sa ma gandesc ca sunt gravi , si ma simteam asa bine ..de la o vreme , s-a sculat fasolea in mine , si nu mai astept ,macar sa stiu ceva clar... fac un test , vaz cum e , si cand vine rusul plang la jumate ca deja sunt pregatita... mai nou nu mai plang deloc , o inebunesc doar pe feli de cap , cu trairile mele .. scap de griji , mananc o pizaa , beau o bere ..

vai ce viteaza sunt , ptiu ptiu sa nu ma deochi

aseee .. ca sa va umplu ziua de "succesuri", apai sa va zic de mine .. mi-am facut acum vreo luna hsg , trompe permeabile , totul ok .. numai ca , coincidenta sau nu .. m-am pricopsit cu o infectie urinara de toata frumusetea (klebsiella ) care nu e vaginala ci doar urinara ..dragut nu ?pe principiul , toate boalele in "cubul" babii mele
..am facut tratament cu antibiotice , dar acum ma dor ovarele de zici ca ovulez (z14) , iar io de obicei ovu in z17.. uite asa imi umplu io capul cu toate prostiile .. cand scap de una .... incept sa socotesc pt alta

elly , sa nu mai lasi tratamentul cu bobite ca uite ce patesti .. de fiecare data cand esti tentata sa-l lasi aminteste-ti de mada cum te-a incurajat sa mergi la dna cu paxtilute fermecate
tamy.. sunt cu ochiul geana dupa tine .. sfat ..fa-ti analiza luni .. e sf ilie ..zi mare de sarbatoare .. ii zici la tanc iliuta (vezi , deja mama omida zice ca ii baiat)
bella .. hai cu liniile alea rosii ..ca nu mai poci .. mor de curiozitate cum fu cu IA

va pupa fata si va doreste un vichend fain..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Georgi- o sa iau tratamentul naturist de acum incolo- cel putin pana cand voi avea bb.

Alina- eu nu am avut nicio senzatie "ciudata" dupa pregnyl.
Simteam doar ovarele- parca "pulsau"
Atat.
Oricum fiecare persoana reactioneaza diferit.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am scapat si de fire!Se pare ca imi vine si cm...Deci,o iau de la capat!!!Diseara plec la mare ca asa a hotarat sotulica sa ma scoata un pic din atmosfera...
Felix ,bine ca ai aparut,ca trimeteam forte speciale dupa tine...
Georgic, (e bine asa?)...
Magdita ,frumos si molipsitor mai razi...Mi-e drag sa te aud cat mai des.Dar...ramane pe luni cum am stabilit,bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Georgicule, chiar ii ziceam ieri unei prietene, ( daca citesti), ca printesucele cred ca sunt printisori!
Luni merg la beta! E ziua mamei mele si sper sa ii fac un cadou minunat!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lilisor, distractie placuta la mare, ca vremea e superba . Si ne auzim luni, it's a date !
Tamitule, Doamne ajuta sa ai beta urias luni, de Sf.Ilie !!!

Pup toate fetele si we minunat .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Tamy, iti doresc din inima ca luni sa ai cea mai frumoasa zi din viata ta, pana acum! La multi ani mamei tale, multa sanatate sa ii dea DD!

Lilisor, aci sunt numai ca m-am facut o lenesa, ma gandesc la concediu... Ce bine ca te scoate sotul din Bucuresti, am inteles ca va fi un sfarsit de saptamana canicular. Te pupacesc, esti mereu in gandurile mele! Ai grija de tine!

Elly

Jorjilic, normal ca ai scapat de rosii doar nu merge zeita verde spoita cu rosu! Nu dau bine culorile

Pammy, vacanta frumoasa! Luni sa ne spui vestea buna!

Lali, abia astept sa ne mai spui despre mazariche! Poate-ti da si o poza sa o vedem si noi!

Rala

Va doresc un sfarsit de saptamana insorit!

Felix

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Zeitele mele,declar astazi z1.Incep din nou lupta,plina de speranta si incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari aerlilian ! te invidiez pentru putere . doar femeile pot trece peste asa obstacole si oricat de julite ar fi, sa mearga in continuare

Mergi la inceput