Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Multi pupici pentru toate fetele mele dragi
se fini si concendiul meu, o vacanta super

off mai Ilenush ... cuvintele sunt prea mici.....sunt lucruri pe care nu le intelegem, dar fii sigura ca se intampla inctocmai spre "spalarea" noastra, iar DD ne iubeste si nu vrea moartea noastra ci ridicarea noastra, iar ceea ce va urma va fi o rasplata minunata pentru rabdarea noastra .Prin calatoriile mele am facut popas si la cateva manastiri, acolo am intalnit o maicuta care ne-a spus niste vorbe ce mi-au intrat la suflet, spuse ei de un mare parinte "nu conteaza cat de negru este sufletul, cat de trist, de ranit, incercat cumplit, trebuie sa ZAMBESTI , sa dai bucurii celor din jur,ATUNCI SA STII CA AI INVINS, si cel rau a pierdut batalia, atunci minunatiile Bunului Dumnezeu sunt gata sa vina in viata ta."
Fruntea sus, numai bine iti doresc si iti spun din din suflet ca o sa fie bine ai incredere in minuni.

Tamytzule....ai incredere in cel de sus si va fi asa cum e mai bine, multe sa fii puternica

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna seara

la Genesys, Dr T face si transvaginale sau pentru asta tre sa ma duc la alt cabinet? maine merg la dr Matei si vroiam sa impusc doi iepuri..

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

PONY,
felicitari pt bb si da aibe o viata plina de sanatate si bucurii.
stiai de la inceput ca vei naste prin cezariana?
sunt curioasa, si eu as vrea sa nasc asha..dar nu stiu daca-i de acord Tutu.ti-ai revenit dupa operatie?

lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lilisor scuze draga mea pt exprimare , sunt convinsa ca ca vine bebe curind la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mada ,ce bine ca te-ai intors...In egoismul meu trebuie sa-ti spun ca aveam atata nevoie de tine si de cuvintele tale frumoase,incat mi s-a parut ca ai o vesnicie concediu...Ce bine ca esti aici sa-mi mangai sufletul....Acum va am pe toate aici si ma simt mult mai bine...
Adriana ,nu ai pentru ce sa iti ceri scuze!Am vrut doar sa intaresc cat sunt de hotarata!Si vreau sa fim toate asa!!!
Mirela ,dr.Tutunaru face transvaginale din toate pozitiile!Cred ca si din cada daca il scoti iti face o transvaginala.Deci,vei impusca cei doi iepuri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata scumpele mele,

Madutz, ce dor mi-era de tine, scumpa mea ! Bine ai revenit din concediu . Intr-adevar, frumoase vorbele acelei maicutze , Doamne ajuta !
MamiLali, Oana si celelalte gravidutze care mergeti la eco azi, bafta multa, va asteptam cu cele mai bune vesti.
Tamitule, Doamne ajuta sa ai valoarea mai mult decat dublata azi la beta .
Lilisor
Aditu, bine ai revenit si tu, ciocolatio . Chiar ma gandeam la tine ieri, pe unde esti de nu mai scrii nimic . Despre concediul meu, se apropie cu pasi repezi, este scurt, doar o saptamana, dar voi trai la intensitate maxima fiecare clipa, pentru ca il vom petrece cu iubirea vietii mele, nepotelul meu scump din Italia. Deci... mergem la Milano, vom vizita si Venetia si Padova, unde vreau sa ajung neaparat la mostele Sf.Anton de Padova, un sfant catolic care pe mine m-a ajutat enorm, in repetate randuri . Am cautat pe net obiective turistice de vizitat din aceste orase, am gasit in Milano biserica Maria delle Grazie, unde este pictata Cina Cea de Taina de Leonardo da Vinci, Domul, Galerii de arta, etc. Deci va fi un concediu de neuitat .

si va urez o zi plina de vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Aaa, si va invit la o felie de tort si un pahar de suc , astazi este Sf.Maria-Magdalena, deci ma sarbatoresc . Ce-mi place de mama ca mi-a dat numele asta : am trei zile onomastice ( Sf.Maria-Magdalena 22 iulie, Sf.Maria 15 aug si Sf.Maria 8 sept ), plus cea in care imi sarbatoresc varsta, care e tot intr-o zi sfanta .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

La multi ani, Magditule! Sa fii sanatoasa si fericita!

Eu am aflat acum cateva zile ca prietena mea buna a ramas insarcinata dupa 3 luni de incercari. Stiti ca nu e vorba de invidie, dar zau ca nu mai suport pe nimeni in preajma mea cu copii. Decat pe nepotelul meu drag!
Zau ca nu mai suport, fetelor! Stiu ca nu trebuie sa gandesc asa, dar oare cu ce am gresit eu in viata asta? Ce am facut asa rau? Petele mele s-au transformat intr-un ciclu mai redus cantitativ. Am facut totusi beta si la 14 merg sa iau rezultatul.

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

aerlilian multumesc frumos de raspuns

multi ani magdalenelor

Mergi la inceput

Off Tamitule, eu sper totusi intr-un beta mare . Nimic nu e imposibil. Ramai cat poti de calma si cu Dumnezeu inainte. Visul de a deveni intr-o zi mamici e prea mare ca sa renuntam, indiferent ce implica asta . Stiu ca la tine lucrul asta nu e posibil decat prin FIV, si e cu atat mai greu de acceptat un esec, sunt atatia factori implicati, insa important este ca exista o posibilitate, e mult mai mult decat deloc. Suntem aici mereu, cu o incurajare si o vorba buna. Te imbratisez cu mult drag .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput