Leoaicele DC *(40)*-in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

Neata, in miez de noapte

va invit la cafea si baclavale.

Noi suntem ok, linistiti, cuminti,

pup iu!

---------------------------------------------
"Someone's pleasure is another's pain!"

Alergic at stupidity.

"There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."

Hmm! Annie ce-mi faci tu mie cu baclavale la miezul noptii ... s-a dus de rapa dieta mea.
N-am eu baclavale, dar niste nuci cu miere parca tot as manca, asa ca s-mi fac cat de cat pofta.

Si zi asa sunteti bine. Ti-am spus ca v-am admirat in pozici? Ai un "muschetar" tare frumusel. Cat despre jucarii mi se par faine dar nepractice si destul de costisitoare.

O seara placuta in continuare. Ma retrag si eu in barlog.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Zuzilici, sar'mana multumesc frumos de aprecieri, nu sa ma laud dar am un pui tare cuminte

cat despre baclavale, sorry, asta am asta dau ..sunt cu fistic

vb de calul de 2000 USD, eu una nas lua nici daca as inota in bani, nefolositor, dpmdv

si uite asa nam dormit le la 2.30 Am

Iulika, sincer eu sper sa faci un leutz sau fecior, sanatos sa fie

eu nush ce sa fac papi numai pt mine si Clau, cred ca puple cu cartofi si usturoi la cuptor

hmm, alte idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

La Navodari e innourat si deocamdata placut

Imi acordati si azi un vot?
http://www.dolarei.com/G-GG_5902.html

Astrele spun:

E timpul pentru cateva schimbari la locul de munca astazi.

Vei accepta cateva provocari din partea unei cunostinte. Esti pusa pe lucruri mari astazi.

Nu stiu ce sa mai fac mancaresi prin urmare azi o sa fac doar orez sarbesc(cu legume).

Vara ne intalnim mai des cu membrele DC caci vin la plaja,la mare

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna dimineata...
hm, ziua nu a inceput minunat, pt ca sunt inperioada aceea din luna...si am multa treaba la birou...
sper totusi sa imi revin dupa cafeluta...
diseara trebuie sa gatesc si sunt si eu in pana de idei, mai ales ca e si cald...
va pupacesc si va doresc o zi minunata

http://florina-emilia.blogspot.com
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Am citit din urma ieri,dar n-am mai apucat sa si postez,iar acum nu-mi mai amintesc nimic.

Noi suntem relativ bine,am multe pe cap si deja mi s-a tot luat de atatea probleme.Nu stiu cum pot unii sa fie atat de rai si sa le faca placere sa faca rau,ca asa se simt ei mai tari si mai mari..
Am fost cu David la vaccin,prin urmare ieri mi-a facut febra..are doar 7100(avea 7300 cu tot cu o salopetica de vara) si ma ingrijoreaza ca la 5 luni avea 6400.Deci el in 2 luni a luat doar 700g.In plus nu vrea carne,nu vrea iaurt,nu vrea branzica...legume papa doar ardei,morcov si dovlecel..si cartof,dar sa fie putin.In rest daca ii pun altceva urla de zici ca cine stie ce-a patit.
In rest,sotul s-a facut bine..doar ca pe fii-miu l-au muscat tantarii si e plin de blande.Si i-am luat o gramada de creme,geluri si spray-uri.

Dodo,mie mi-a dat Roxanaz un link si am intrat pe site-ul primariei si am vazut cam in ce stadiu e dosarul meu.Dupa ce scrie acolo ar trebui sa vina si indemnizatia,insa nush,parca nu-mi mai fac sperante.Cam toate fetele de la mine de la odisee au luat banii,chit ca au nascut dupa mine..numai in Cta toate se misca cu viteza melcului turbat.

Ce sa va mai zic..ca m-am suparat cand imi zicea drita ca nu sta bine in fund,ca nu-i place cum sta in picioare,ca sa-i dau ciorbita cu bors si paine,ca doar e baiat mare..si altele de genu..iar eu inca sunt la faza cu introdusul de noi legume.(ca la fructe nu am probleme).Culmea e ca la inceput a papat iaurt,a papat branzica..acum nu stiu ce l-o fi apucat de nu mai vrea.Insa ma uit in urma si vad ce simplu era inainte..apa,laptic si bibe..si gata masa.Acum cand stau sa-i curat,spal,fierb legumele,apoi carnea separat,sa le mixez pana le iau toti dracii ca sa nu se innece copilul..si el nu papa,ma apuca toate spumele.ieri i-am pus putin galbenus de ou in legume.N-a vrut!A inceput sa urle,io l-am luat in brate,l-am linistit,am facut un bibe si gata.A mancat totusi si legume,cam jumate din cat ii facusem,dar asta in timp ce eu ii distrageam atentia cu pachetul de servetele si el mai dadea din ras in plans.Doar ca nu vreau sa se invete sa manance doar daca mami canta si se maimutareste cu nush ce jucarie.
No,fug,ca s-a trezit.
Pupam gasca.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Dodo,mie mi-a dat Roxanaz un link si am intrat pe site-ul primariei si am vazut cam in ce stadiu e dosarul meu.Dupa ce scrie acolo ar trebui sa vina si indemnizatia,insa nush,parca nu-mi mai fac sperante.Cam toate fetele de la mine de la odisee au luat banii,chit ca au nascut dupa mine..numai in Cta toate se misca cu viteza melcului turbat.

Da-mi si mie link-l pe PM..pls
In rest multa rabdare,muuuuuulta si Bogdi tipa de ma turbasera .Cand venea al meu acasa ii spunea ca daca n-as sti ca trebuie sa manance si legume/fructe l-as tine doar pe lapte si au trecut acele momente si au aparut altele care sunt ....asa cum sunt

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata..Am venit si eu så vå sorb din cafea..Eu m-am trezit si sunt pe balcon, nu am facut nici cafea nik..merg så pap micul dejun mai intai

Leditia poate David este alergic la lactozå.. De ex aici mi-au zis ca atunci cand o så incep diversificarea special la lactate si asa voi observa ca la inceput va manca dintoate dar apoi pe parcurs le refuzå..Si una din cauze poate fi alergia..Asta mi-au spu ei aici..

POZE

Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Bunå dimineata..Am venit si eu så vå sorb din cafea..Eu m-am trezit si sunt pe balcon, nu am facut nici cafea nik..merg så pap micul dejun mai intai

Leditia poate David este alergic la lactozå.. De ex aici mi-au zis ca atunci cand o så incep diversificarea special la lactate si asa voi observa ca la inceput va manca dintoate dar apoi pe parcurs le refuzå..Si una din cauze poate fi alergia..Asta mi-au spu ei aici..

POZE

Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas

Iulika,in primul rand bine ai venit.Scz,in mesajul precedent am uitat sa le urez noilor venite "bun venit".
David nu are alergie la lactoza caci papa lapte praf de la 3 sapt(de fapt de la nastere,de la 3 sapt a fost exclusiv pe lapte praf).Mananca si legume,dar numai cu ce s-a obisnuit el,papa fructe de rupe.A mancat si iaurt si branzica,facute de mine,dar vad ca acum le refuza.Insa cerealele ii plac,fructele ii plac..legumele doar o parte.Carnea si restul de legume sunt yuck,momentan.Sper sa revina la sentimente mai bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare. Semnez si eu condica
Ledi, la noi functiona sa-i amestec in legume iaurt sau mai apoi smantana. Cand vedea smantana manca tot asta si acum
E o perioada nasoala ... ca te tot freaca lumea la cap. Eu mereu le repetam ca are atata timp sa tot manance de toate ... era degeaba. Am noroc de o pediatra nebunatica si eram pe aceeasi lungime de unda si mereu ma intreba ce am mai aflat dp net sa ne confruntam stirile
Eram obsedata sa nu faca vreo alergie si sa traga o viata intreaga
Daca refuza ceva azi, da-i sa pape ce-i place si laptic. Si reiei poimaine ca poate va nimeriti.
Giulia manca cu pofta mai ales ca mancam cot la cot cu ea Puneam doua boluri pe masa ei, ea legata in scaunel , 2 linguri si asa papam ca la concurs

Restul pe unde umblati ???
La noi e caaald si eu ma ofilesc in birou

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Saluatree!

Am stat de la 9 pana pe la 13 la cimitir,am aranjat putin si am facut mai-mai,am dat de pomana si am murit de cald!!
Nu e un strop de umbra prin zona,insa,va fi caci am gasit un pui de nuc ce se ridica de pe mormant,am sa-l scot sa-l pun alaturi,poate se invredniceste frate-miu sa faca si o bancuta,masuta ceva sa stam la umbra nucului..:)

Am ajuns,am dusuit cu apa aproape rece,am pus un cearsaf ud in gem la dormitor ca e jale si parca nu as da drumul la aer.Daca maine va fi mai cald,dupa cum se anunta..cred ca nu scot nasul din casa pana seara.

Copilutz,am uitat sa-ti spun,aceeasi intamplare am avut si eu cu pisica mea (o birmaneza) pe cand stateam inca la mama.A venit o prietena in vizita cu tot cu catel,avea un pekinez,si cum stam noi de vorba,catelul s-a apucat de mirosit in stanga ,in dreapta pana a dat de farfuria cu crantanela a pisicii.matza,se urcase sus pe un scaun si maraia si scuipa ..pana cand l-a vazut ca incearca sa manance din bunatatile ei..imediat a sarit jos,intre catel si farfurie si i-a tras doua labe la urechi si l-a scuuipat..a fugit catelul scheorlaind in brate la prietena mea..
Nu s-a mai putut sta in casa cu amandoi ca-l urmarea mata mea nebuna si-l smotocea.

Lilia,facusem ciorba de pui cu taitei de casa si varza dulce cu piept de porc,scrisesem mai inainte..

Am facut aseara gemul de zarzare..n-a iesit grozav,am anuntat sotul deja ca vreau sa repet ,cu caise ,macar doua kg..si s-a apucat de bodoganit..nu-i convine cand cheltui bani pe dulciuri si gemuri..

Diferenta dintre gem si magiun? E simplu,la gem se pune zahar,la magiun nu.Iar magiunul se fierbe la foc mic,multa vreme,se amesteca mereu sa nu se arda si iese mai gros(mai dens) decat gemul.

Ledi,nu-ti fa asa multe probleme,zic io.
Nu vrea sa pape un fel de leguma azi,lasa-l in pace,mai incearca saptamana viitoare ,da-i intre timp ce-i place.
Incearca altceva..si la urma urmei,ce daca nu mananca carne sau un fel de leguma?va manca mai tarziu daca va vrea.
Branzica n-o mananca cu banana?
Catalina asa o manca..si nu prea multa..Insa lapte si iaurt niciodata n-a refuzat.carne nici acum nu mananca prea multa,o data -de doua ori pe saptamana..si eu o ascundeam pasata printre legume.

Am primit o veste buna aseara
Am o cumnata(sotia fratelui sotului meu)care e plecata in Munchen,o insoteste pe sora ei care amana de trei ani sa-si opereze o tumoare pe creier.Acu si-a facut curaj(si a strans si banii) si au plecat.
A fost operata ieri dimineasta si din cate am inteles,operatia a reusit,acum asteapta rezultatul la ex bio-nu stiu cum,sa vada de ce fel e.
Am avut ceva emotii ,in tara voiau dr s-o opereze insa nu-i dadeau prea multe sanse de reusita(spuneau ca ori nu va mai putea vorbi,ori merge dupa operatie)acolo,a vorbit dupa doua ore de la operatie(si misca).
Are un sot si un baietel de 6 luni care o asteapta acasa...

Mare lucru oamenii si tehnologia de dincolo!

Mergi la inceput