Leoaicele DC *(40)*-in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Pusi leoaicelor!

Revenim si noi dupa tz-shpe luni, nu am plecat niciunde nu ne-am suparat pe voi, doar ni sa-a stricat compu, care nici acum nu merge, dar de citit va citeam ba de la ai mei, ba de la frate-miu, insa nu mai ne ramanea timp sa si scriem. Noi crestem, avem 9 lunitze, papam de toate, zicem ta-ta, baba, dudu, facem cateodata la olita, batem din palme si dam pusi.
Suntem pe aici.

Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Octavia am vazut si eu pozele cu minunea ta..voiam så te intreb unde så fac si eu comanda de o asa frumusete de printeså..M-a cucerit e o dulce, dulce..Ptui ptui..Så iti tråiasca..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna si de la noi.
Am citit,dar eu sunt cu nervii in pioneze de ieri..nu mai mananca fii-miu deloc si deja o iau razna..Ieri pana la ora 17 abia a mancat 300ml de lapte..si aia ca am umblat eu cu bibele dupa el si putin piure de fructe..Si am aruncat o gramada de lapte,de cereale,de legume..de-mi venea sa urlu de nervi.Aseara de la 17 pana la 22,30 cu chiu cu vai a mai mancat 300..Si mi-a scazut si in greutate,ca am vazut eu ca papa putin,dar am pus-o pe seama dintilor.Azi dim,dupa o noapte de nemancat el a papat 30 de ml de laptic si nu mai voia.Imi venea sa ma dau cu capul de pereti de nervi.M-am dus in bucatarie,am si am plans un pic de nervi si am mai incercat..Pana la ora asta a mancat 200ml si putin piure de fructe..si ala chinuit,cu cantat si toate cele.Initial am zis ca e de la dinti,apoi ca o avea ceva in gat,dar dk avea ceva la gatut facea febra,tusea,maraia,plangea..nush..el e vesel,canta,vorbeste,umbla ca titirezu..si nu urla de foame!!!!i-am dat niste stodal preventiv,dar dk pana vineri nu se remediaza treaba mergem la dr,ca eu o iau razna.Asa ca sun azi pt o programare,sa vad cand ne-o programa..ca nu mai pot..macar manca lapte,macar manca fructe..macar manca si legume,cat de cat,nu-i placeau,da le manca..dar acu nu mai vrea nimic..si e o slabatura de copil.Al meu cred ca-i cel mai slab de la odisee..toti au 9 kg-10..numai al meu 7.Si ieri cand l-am cantarit avea 6900..iar acu 10 zile cand am fost la dr avea 7300 cu o salopetica de in,am zis noi 7100,dar nu are salopetica aia 200grame..iar pampersul era nou in ambele cazuri.Asta imi mai trebuia acum,ca deh,n-am destule pe cap..ieri am incercat absolut orice sa-l fac sa manance..rezultatul -urlete,tipete,tinut gurita inchis,dat cu mainile in biberon,castron,in mine...Si ma streseaza la culme,ca nu vreau sa scada in greutate,k si asa e slab.
gata,fug,i-am facut legume..sper macar sa ia cateva lingurite..
imi cer scuze,k nu raspund la fiecare in parte,dar nu am starea necesara acum,sunt prea stresata.
Va pup si sper sa mai revin.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Octava chiar ca ai o frumusete de fata acolo. Sa-ti traiasca si sa mai faci ca ai materie buna.

Dodo si eu te votez zilnic. Ba mai mult merg si pe la PC-ul colegelor si votez si de-acolo si mai votez si de-acasa. Te-am ametit este.

Daria ba eu cred c-as face un obicei lunar sa-ti trimit listuta cu cheltuieli aferente. Zau ca nici la tine nu cresc banii in pom. Te si servici usor.

Katty superbe peisaje, animale si protagonisti.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici
Dodo si eu te votez zilnic. Ba mai mult merg si pe la PC-ul colegelor si votez si de-acolo si mai votez si de-acasa. Te-am ametit este.

Multumesc tuturor celor care ma voteaza.

Daria sa primesti doar vesti bune astazi la oftalmolog

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Buna si de la noi.
Am citit,dar eu sunt cu nervii in pioneze de ieri..nu mai mananca fii-miu deloc si deja o iau razna..Ieri pana la ora 17 abia a mancat 300ml de lapte..si aia ca am umblat eu cu bibele dupa el si putin piure de fructe..Si am aruncat o gramada de lapte,de cereale,de legume..de-mi venea sa urlu de nervi.Aseara de la 17 pana la 22,30 cu chiu cu vai a mai mancat 300..Si mi-a scazut si in greutate,ca am vazut eu ca papa putin,dar am pus-o pe seama dintilor.Azi dim,dupa o noapte de nemancat el a papat 30 de ml de laptic si nu mai voia.Imi venea sa ma dau cu capul de pereti de nervi.M-am dus in bucatarie,am si am plans un pic de nervi si am mai incercat..Pana la ora asta a mancat 200ml si putin piure de fructe..si ala chinuit,cu cantat si toate cele.Initial am zis ca e de la dinti,apoi ca o avea ceva in gat,dar dk avea ceva la gatut facea febra,tusea,maraia,plangea..nush..el e vesel,canta,vorbeste,umbla ca titirezu..si nu urla de foame!!!!i-am dat niste stodal preventiv,dar dk pana vineri nu se remediaza treaba mergem la dr,ca eu o iau razna.Asa ca sun azi pt o programare,sa vad cand ne-o programa..ca nu mai pot..macar manca lapte,macar manca fructe..macar manca si legume,cat de cat,nu-i placeau,da le manca..dar acu nu mai vrea nimic..si e o slabatura de copil.Al meu cred ca-i cel mai slab de la odisee..toti au 9 kg-10..numai al meu 7.Si ieri cand l-am cantarit avea 6900..iar acu 10 zile cand am fost la dr avea 7300 cu o salopetica de in,am zis noi 7100,dar nu are salopetica aia 200grame..iar pampersul era nou in ambele cazuri.Asta imi mai trebuia acum,ca deh,n-am destule pe cap..ieri am incercat absolut orice sa-l fac sa manance..rezultatul -urlete,tipete,tinut gurita inchis,dat cu mainile in biberon,castron,in mine...Si ma streseaza la culme,ca nu vreau sa scada in greutate,k si asa e slab.
gata,fug,i-am facut legume..sper macar sa ia cateva lingurite..
imi cer scuze,k nu raspund la fiecare in parte,dar nu am starea necesara acum,sunt prea stresata.
Va pup si sper sa mai revin.

POZE CU NOI
de David Christian

Dar måcar minimul il papå?..Eu nu stiu cat ar tb så manance cel putin..Ca så nu ii fie rau sau ceva..Eu nu stiu si te intreb si voi baga la bibilicå...

Trimit un tie si lui David så nu mai supere pe mama si så pape cum trebuie...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DODO,
ce am scris dincolo la parintii nu se referea la tine. Tin neaparat sa scriu asta, da ???
Insa mamica e din Simleu, foarte aproape de BH si na, vb degeaba

Edit: am vb cu doctora, vrea acte sa nu faceti un drum alela. Tot ce ai sa scanez si sa i arat, nu intelege dc nu ar reusi operatia

Ledi, Giulia la 5 ani mai are zile in care bea ... 3 bibe de lapte ... zile si zile Iar bbii reactioneaza rau la cadlduri, insa important e sa BEA lichide, sa nu se dezhidrateze. Oricum, o vizita la pediatru nu strica niciodata !

Despre mine: sunt ok, ochii`s bine, buba ramane informatia la creier Transplant de creier inca nu iegzista Asa ca ramane sa fac exercitii.
La ceste operatii succesul maxim e cand se face la ambii ochi si atunci informatia este identica, nu transmisa diferit ca la mine. Na, v-am innebunit

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Salutare felinelor...

Leditia nu pot sa-ti spun decat ca sunt zile si zile sau mai bine zis perioade si perioade ... Eu am asa perioade chiar si acum cu Bella. Sunt zile cand mananca foarte bien si altele cand am impresia ca traieste doar cu apa si aer...mergi mai bine la sa vezi ce zice.

V-am tot povestit de crinii si gradina mea. Uitati aici florile mele

Cuba 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Bonsoire
Am intrat sa va salut pe ziua de azi si sa va zic ca plec pana marti la mama .Intre timp Daria , Ledi si Aurora vor fi printre primele sarbatorite!!Va felicit in avans ca nu o sa am acces la net.ce-mi doresc mie va doresc si voua: sanatate, liniste si buna intelegere.
Ledi- poate e ceva de moment.Nici Teo nu e un mancacios ba din contra...Ai grija de tine...te simt un pic stresata.
Daria- ma bucur ca e cat decat in regula pb. ta cu ochisorii.
Zuzi -ai niste flori superbissimeee!In ultima poza ai cumva rosii ???
Iulia- prinde tot orice info'.Dormi acum cat poti ca mai incolo mai ---.
Octavia- bine ai revenit! Mai bine mai tarziu stii vb. aia!ai o fetita super scumpica!
Doina--m-a amuzat teribil faza cu mama ta si cu caruta cu cal...
O sa-l pozez pe Teolica si ti-l prezint cand ma intorc! E baiat mare ziua nu mai are accidente deloc deloc pe niciun plan - stie ce trebuie si cum trebuie cu olita ... mai ramane somnul de ziua si de noapte... acolo inca e de pampers...si el ar bea lapte in disperare numa ca mamaie nu-i da.Cica nu e bine noaptea.El numa noaptea ar papa in somn!
katty- superbisime si pozele voastre! Si voi toti sunteti niste frumosi!
Ms. de aprecieri!
Ne auzim saptamana viitoare. O sa-m ifie dor de voi!
Ma duc la scumpul meu Teolici .

Mergi la inceput

Da, mai Dany rosii sunt ...dar sa le vezi acum ce frumoase sunt. Tre sa le fac niste pozne diseara.

Apropos unde te vad si eu in pozici in tabara?

Cuba 2009

Mergi la inceput