Leoaicele DC *(40)*-in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Buna si pe seara!
Daria, no commmment, sigur ai dreptate si nu esti nesi daca ii expui dlui ex sumele la care poate si el sa contribuie pentru printesa lui!!!
Merci si de aprecieri, ma bucur ca ti-au placut, bag acum si tura a doua de fapt o selectie din primele poze facute acolo, tot vre-o sutacincizeci de poze si ceva...sper sa nu va plictiseasca...
Dany, mi-au placut pozicile tale, se vede ca v-ati distrat, mi s-a parut ff.interesant acvariul din Tulcea cu tubul acela in care intri si vezi vietatile in jur, si mi-au placut pozele cu Dunarea la intalnirea cu marea...superbe...toate de fapt!
Gabi, te/va votez zilnic...pana cand se voteaza...sper sa reusesti!
Copilutz, frumoasa povestea nasterii tale si pitoreasca...n-ai cum sa nu iubesti caii, sunt animale superbe si inteligente, eu mor cand vad la televizor div. reportaje cu ratati care-i maltrateaza!!!
Pun si eu aici pozele facute in primele 10 zile la Olanesti...partea I......sunt destul de multe, dar si asa am taiat din ele la greu! Sper sa va placa!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Iulika29 spune:
Copilutzu burtica e bine..Am plimbat-o zilele astea de numa numa..Cred ca oboseam si daca nu eram gravi cat am mers..
Acum facem neste exercitii care ajuta cica så se intoarca bebe..Ca al meu a fost tare puturos( ca må-sa) si nu s-a intors pana acu..Dar mai e timp..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Katty vazut poze.Superbe..Pup smecherasul cu ochi albastri Andrei..
..Si pe Låbutzå..Ce frumos e..FRumoaså zona , nu am fost niciodatå..Dar poza cu kurtosul m-a facut oleak så
..Tin minte cand eram acaså ieseam la orice sårbatoare a berii sau sårbatorile Iasului si ce mai era doar pt kurtos..atunci veneau mai multi care aveau..mmm ce buni mai erau
Bruce Nicholas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Va poftesc cu drag si
Katty vazut pozici,super pretagonisti...super peisaje
Iulika mult a fost putin a ramas.Cat despre intors BB se va intoarce poate sa o faca si in ziua nasterii....fiecare e in felul lui.Isabella atat s-a intors si iar rasucit de ametisem si cand s-a hotarat sa se opreasca in pozitie craniana a tot lovit si mai "dorea" si afara
Daria o zi usoara si frumoasa
Copilutz... am ras si in acelasi timp m-am "pus" in locul mamei tale
Zuzi daca vrei gene lungi putem si noi sa-ti donam caci am nascut ambii copii rimelati
Ledi cum a fost in CT?La noi a adiat vantul-specific zonei
Ioana in CT bate vantul de doua ori pe an din primavara pana-n toamna si din toamna pana-n primavara
Dany mai aveau fortareata?
Adi,Raluca,Anca,Lilia,livYa,Ani,Ema,Cata,Mari... si
Astrele spun:
Realizezi astazi cata nevoie ai de familie uneori.
Te-ai implicat in diverse activitati care te consuma foarte mult iar sustinerea familiei te ajuta sa te relazezi mai bine ca niciodat
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
pupacesc si eu toate leoaicele , sorb o gura de cafea cu voi...nu mai am timp de vb ca sunt in intarziere
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
Annie80 spune:
neata si de la noi cu cafea , of course
ma bucur ca v-au placut pozele, mallul ala e cl mai mare, cred ca iti trebuie 3-4 zile sa-l vezi pe tot
Va pup iu, am ceva de alergat azi si sigur o sa ma intorc daramata de la caldura , mai am si de calcat, uffff!
Ah si vreau sa ma tund un pic!
Iulika29 spune:
Bunå dimineata leoaicelor..Acus incep ' bairamurile'
Eu voi avea ' bairam' cu nepotica såpt viitoare la ei acaså..La curte frumos.In fiecare an sårbatorim impreuna pt ca implinim anii la o zi diferenta..Ea face 8 ani eu cu 20 mai mult....
Bruce Nicholas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Salut si eu trupa.
Tot la servici, tot cu sefii
Mor de foame si de nervi.
Sa-mi tineti pumnii la 7 ca merg la doc de ochi
Revin !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
ralcat spune:
Dau si eu o cafea mare, calda si tare.
Dodo draga mea, am citit raspunsul de la tine, din pacate insa sunt total pe minus luna, dar promit ca in august ma revansez.
Daria, ex-ul tau sa zica saru mana ca esti asa cum esti. O doamna de mare bun simt.
Al meu sotz a plecat azi in tara si io sunt deja in depresii. Iar sunt singura pana pe 7 august cand vin in bucuresti sa-mi iau comorile acasa. Mi-e un dor de Mitzul meu drag de ma doare inima la propriu. Vacanta asta e prea mare pentru mine, si din cate se pare si pentru el ca imi tot zice mama ca e afectat de dorul de mine.
Fetele, frumoase poze ati pus, si Annie, si Iulika si Zuzilici. Tare tare faine.
Pup cu drag felinele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Annie80 spune:
hellooou
Daria tin pumnii la dr, pt ce mergi? ce faci? sa incep mai departe cu curioziatea felina?
si eu tre sa ajung la dintzolog, pt o extractie si curatire, cerd ca se fac intro singura sedinta, asa-i ?
Mey, mam tuns, asa 1 cm colo, deci nesemnificativ, si acici pun si unghii, ce sa pun gel sau acryl, pretul cam la fel, asa ca cadou de ziua mea
Katty, vazut poze si m-am superb, si fara cuvinte
si noi de vineri incepem sa bem?
merg sa ma intind ca ma doare spatele de mor