Leoaicele DC *(40)*-in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Zuzilici, nu fii trista, poate vei sarbatori si mai frumos

Buna ziua si de la mine.
Iertare, dar pc ul meu a dat chix, scriu de la un coleg la care i am luat oleaca monitoul, tastatura, mousul si mi le-am intors pe birou , hahaha.
Dodo, super listuta, multumim !
Eu de ziua mea nu voi primi nimik si nu-ici nu mi cumpar, e criza, ma aliniez si io

Revin mai incolo ... de acasa.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dodo,cand ai timp,modifica numele lui David de pe prima pagina.De mult voiam sa-ti zic,dar mereu am uitat.De fapt e Christian.Mersic,.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ledi s-a rezolvat;
Zuzi si alta data o sa fie ok...nu-i asa?
Daria

Ma bucur ca va place ce-am facut pe prima pagina

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Asa e Daria, probabil ca n-a fost sa fie ... imi pare rau insa ca daca sefa nu avea vacanta in aceeasi perioada sigur mergeam. Deci asta da GHINION. Si-ar fi fost super asa cadou de ziua mea ... dar deh! daca n-am castigat Super 7 ce sa fac....merg la munci pentru fiecare banut.
Asa-s de suparata c-am hotarat nici macar ziua sa nu mi-o serbez.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå seara fetelor..

Intru si eu la ceas de searå..Am vazut ca am starnit discutii despre pisicei..Cu Zuzica mea..Si a mea laså pår dar mai am noroc ca vara e mai mult pe afara si chiar se cunoaste diferenta ca nu mai e asa mult pår..Si mie imi place la ea foarte mult ca nu se urca deloc pe maså..poti sta linistit cu mancarea pe maså, nu e interesatå deloc ..Si nici in pat..Ea are locurile ei(scaunul sotului de la comp, fotoliul, si pe marginea canapelei unde are paturica ei)..

Zuzilici nu mai fi supårici sunt sigura ca vei petrece in altå parte mai frumos..Dar ce s-a intamplat?? Ceva legat de vizå sau??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Bunå seara fetelor..

Zuzilici nu mai fi supårici sunt sigura ca vei petrece in altå parte mai frumos..Dar ce s-a intamplat?? Ceva legat de vizå sau??

Nu, n-are nici o legatura cu viza, doar cu serviciul caci in aceeasi perioada are sefa mea vacanta si nu putem lipsii amandoua ( eu fiind urmatoare sub ea ca vechime si acces la toate cele in companie)...si avand in vedere ca eu deja mi-am "papat" vacanta pe anul acesta cu excursia in Cuba normal ca ceea ce vroiam acum era doar o favoare. Insa ea si-a planificat vacanta inca de la inceputul anului si mai are si rude care-i vin in vizita, deci chiar nu are cum sa-si schimbe perioada de concediu, pe cand eu...la mine totul a fost asa de moment si chiar m-am bucurat c-am gasit asa un weekend in care sa pice si ziua mea exact.
Asta este ...inca nu mi-a trecut dar o sa-mi treaca si nu, nu vreau sa-mi mai sarbatoresc ziua deloc chiar daca fac 35 de ani. Asa am hotarat si basta....

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

zuzilici, noi facem 35 de ani pe aici...hai sa le aratm ca stim sa ne distram kiar daca nu mergem unde ar vrea inimioara...sunt sigura ca faci atmosfera in orice situatia, mai ales de ziua ta...hai ca-ti dau putin optimism de la minenu mai fi tristana!!!

si multumim inca o data pt inima de leoaica...esti alaturi de Ema

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, dragele mele!

In primul si in primul rand o sa le spun noilor feline sosite: BUN VENIT, sedere placuta aici si sa fiti la fel de vorbarete mereu!

Acum, am citit tot din urma, dar imi este imposibil sa raspund fiecareia dintre voi, caci ar trebui sa stau cinci ani!

Zuzilici, am vazut pozele voastre, ai o fetita minunata, iar voi sunteti plini de viata si zambitori tot timpul!

Iulika, tocmai ma pregateam sa-ti scriu ca-mi plac pozele tale (apropo, mi-a placut enorm o poza cu barcile pe malul apei...superba...cata liniste emana!), cand venii sotul langa mine sa ma intrebe cum m-as simti daca am emigra in Suedia...tocmai fusese un reportaj despre Suedia la tv...i-am zis ca eu sunt mai rea de frig, si cand i-am zis ca am aici o colega la Leoaice tocmai din aceasta tara, m-a pus sa te intreb cum e la voi...cat e de frig la voi sau cat dureaza iarna? sau de fapt, te intreb eu...asa e ca e cam frig...?

Lyvia, ai un baietel tare dragalas, sa-ti, de fapt sa va traiasca!!!

Daria, m-a impresionat povestea ta, ce noroc ai avut ca ai avut asa parinti si fericiti si impliniti s-au simtit ei cu asa fiica!!! Am vazut printesica ta, mi-a placut si de Sela asa pufoasa si roza...super!

Dany, bine ai revenit, pozele tale nu am apucat sa le vad, dar voi face asta imediat ce trimit mesajul asta ca sunt datoare cu poze si detalii despre concediu! Abia astept sa le vad...

Gabi, multam de capitolul pregatit de sarbatoare, mai sunt 3 zile si incepe cavalcada sarbatoririlor, abia astept!

Emma, minunate pozele de la nunta, ati fost niste nasi tare frumosi, si mirii sunt frumosi, dar pozele mi s-au parut cam putine....mai vrem!

Annie, am admirat impreuna cu sotul din dotare si pozele tale, mi-au placut cu pasteau camilele din copaci, ce-or fi pascand pe acolo nu stiu, am admirat magazinul de jucarii, tie ce sa-ti scriu...sper sa gasesti solutia de a fi fericita mai repede decat crezi!

Catutza, cu intarziere, iti urez concediu placut, si sa veniti bronzati de la Pomorie!

Ledi, si ptr. tine!

Lilia, te-am felicitat deja ca ti-ai luat un nume nou, acum te intreb, cum e fara Amelia??? Cred ca e greu...

Adi, am salivat la tortul postat de tine aici, mi-am notat deja reteta cu aperitivul de dovlecei si cascaval, mi-a stat ceasul citind intamplarea cu Catalina, cand a traversat dupa tine, m-a amuzat si intristat citind despre "ghinioanele" sotului, saracul, cred ca avut o zi tare grea!!!

Yoanna, m-au amuzat ca de obicei postarile tale, am citit ca inca Mitzu tuseste, chiar nu ati gasit nicio solutie??? Cica e bun laptele de magarita...n-am incercat dar asa am auzit!!! Dar nu stiu de unde se poate procura!!! Sanatate !!!

Mari, Nicolle_t, bine ati revenit aici!

Raluca, cand mergeti la Paris? Sau ati fost deja??? Daca nu ati plecat inca va urez sa fie o calatorie de vis...nici nu se poate altfel, doar e orasul indragostitilor, nu?

Am vazut ca s-a discutat de parfumuri destul de mult, unul din preferatele mele este ca si al Adrianei Extravagance d'Amarige de la Givencuy, pe care-l ador, tocmai mi s-a terminat DKNY, adica mai am 2 stropi, si fiindca e al doilea adorat mi-am comandat Red Delicious tot de la DKNY, asa ca am primit in avans de la sot de ziua mea o sticluta de 100 ml de DKNY, dar e Night Delicious, adus chiar de la Paris, care miroase de inebunesti instant! Am mai avut Gio de la Armani, dar pe la jumatatea sticlutei m-am plictisit de el si l-am dat cuiva care si-l dorea, am avut si Kenzo Flower, mai am un Nina Ricii L'Air du temp, dar nu prea mai imi place!

Sa va zic despre concediul nostru, a fost mai frumos si relaxant parca fata de anii precedeneti, am cautat locuri noi si le-am gasit, ne-am plimbat mult de tot, dupa cum veti vedea in poze...am pus doar 145 de poze, dar doar din ultimele 3 zile de concediu, fiindca ni s-a umplut cardul (n-avem decat 512M) si le-am pus pe un DVD care a ramas in gentuta cu DVD-uri care e la Andrei...pe alea le pun dupa ce le recuperez...
Dupa Olanesti, am luat drumul vaii Oltului, iar la Talmaciu am cotit-o spre Brasov, aveam in minte si in notele scoase dinainte de plecare la imprimanta cateva locatii din jud. Brasov, man. Brancoveanu din loc. Sambata de Sus si Man. Dejani din com. Recea. Am trecut din intamplare prin fata hergheliei de lipitzani de la Sambata de Jos si ne-a fost imposibil sa nu ne ducem sa-i vedem (e singura crescatorie de lipitzani din Romania), a fost tare frumos, Andrei super-incantat. Aceasta oprire neplanificata ne-a facut sa mergem mai alert la manastiri, pe a doua am cautat-o pe niste coclauri din varf de munte dar cu un peisaj impresionant, de am crezut ca nu va urca masina, dar saraca a facut fata cu brio! Totusi a meritat efortul, cand am ajuns sus, am descoperit un loc de vis, plin de incarcatura, in care te simteai chiar ca in al noualea cer! Fiindca sotul se saturase deja de drumuri proaste, desi exista o scurtatura din Recea prin Zarnesti, Rasnov, Predeal spre DN1, n-a vrut sa o ia pe drumuri necunoscute, mai ales ca se inserase si am ales sa iesim prin Fagaras pe DN1, si apoi prin Brasov am mers spre Campina, Moreni si apoi Visinesti unde am ajuns tarziu in noapte...am petrecut o zi si ceva de odihna, iar ieri am ajuns in Bucuresti, am trecut pe la mama sa-l lasam pe Andrei, apoi, in fine, acasa!

Aici sun si poze, cum am zis deja, am pus doar 145 de poze, doar din ultimele 3 zile de concediu, restul cand am dvd-ul!poze

Pup sper ca n-am uitat pe nimeni!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Katty la capitolul vreme trebuie så fii tare aici..Cunosc muulti romani care s-au intors acaså in ROmania din cauza vremii si a racelii lor in mare..

Iarna e foarte uratå..nu sunt temperaturi extrem de mici o medie (-8 -10), dar sunt si zile mai calduroase..Dar partea cea mai nasoala e ca mai mereu e intuneric..ziua e f scurta.Se face ziua la 9 si se innopteaza pe la 3 amiazå..Si e mai mult culoare gri care predomina vreo 5-6 luni..

Vara e foarte faina chiar daca e racoare..(18-25 grade) cateodata dar putine zile 28-30 grade..si ziua luuunga..se innopteaza(mult spus noapte, mai mult amurg) pe la 23.30 si apoi la 2. 30 noaptea soarele e sus in mijlocul verii..In nordul suediei 6 luni e zi si 6 luni noapte..

Cam asa sta treaba pe aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

inainte de toate promot ca o sa citesc mai pe orizontala cand oi avea mai mult timp

katty daca ai gasit pozele mele trecute, vroiam sa re-pun linkul

ultima plimbare... dubai mall... ca orice mall , numai ca are iesie la BUrj Dubai, la ora actuala cel mai inalt turn din lume, am vazut un spectacol cu apa, fantani arteziene pe muzica, pur si simplu mia taiat respiratia si am realizat pe moment ca astia) arabii, localnicii) sunt in stare sa faca orice isi propun.... sublim dansul apei pe muzica, pacat ca nu am putut filma.... feeric

Aici poze Dubai

Ioana ...sinceri ...lipsesti!

Pup iu all! nu v-am uitat

stiti ca pe 22 iulie e eclipsa de soare?

Mergi la inceput