astrocitoma pilocitico

astrocitoma pilocitico | Autor: disperatul

Link direct la acest mesaj

buna sant lumi.copilasul meu ,darius,a fost operat de tumora chistica pe trunchiul cerebral.denumirea exacta ASTROCITOMA PILOCITICO GR 1 WHO.stie cineva cu ce probleme ramane copilul an viitor ?se poate recupera si an ce masura?si care e cauza aparitiei acestei tumori?e posibil de la alimentatie,de la lovituri?mentionez ca nu sa nascut cu aceasta tumora.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babette spune:

buna "disperatule",
Cu siguranta mai este cineva cu aceleasi probleme ca si tine dar probabil e mai greu sa va gasiti.
Si nepotelul meu are o boala rara si greu am gasit pe cineva cu acelasi diagnostic (in Canada!), dar efectele bolii uneori se trateaza la fel, asa ca e posibil sa comunicam pe acest forum.
Ca sa obtii date cat mai repede despre diagnosticul fiului tau, cauta pe google denumirea pe care o ai. O sa apara detalii in engleza si ai posibilitatea sa traduci tot cu google la "translate". N-o sa gasesti o traducere super dar e posibil sa intelegi. Eu asa am facut si timp de o luna am citit si tradus seara de seara cam tot ce gaseam. Acum m-am lamurit si stiu ce am de facut.
Poti sa incerci si tu.
S-auzim de bine!

Mergi la inceput