Gravidute&Mamici de IASI (98)
Raspunsuri - Pagina 16
dastefa spune:
inutsa Daria doarme destul d bine si cu zgomot de fond dar nu trebuie exagerat.dar daca stati in aceeasi camera oricat te-ai stadui tot va trebui sa se obisnuiasca cu oarece zgomote,lumina
Mihaela
13+
Daria-Stafania-16.11.2006
byu spune:
Michell, nu-mi ramane decat sa astept sa vad cand vine tatal meu de la servici si sa vb cu el, in mod normal pe la 2 ar trebui sa fie acasa tata,ds na... acum lucreaza si el la patron....stiu eu ....si daca nu.... se invoieste sotul meu de la munca si nu asta basta...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Ce faceti pe caldurile astea? Cum va racotiti? A fost careva la strand cu copii- as vrea sa merg saptamana asta!
Noi iesim pe la 19-20 si venim la 22-23! Baita de seara e de cele mai mereu ziua! Ce sa facem, daca seara il avem pe tati cu noi si putem iesi afara! Am montat piscinuta in balcon si dupa-amiaza David se balaceste! De cand o avem mananca mai bine! Matei a avut si el parte de o baie acolo!![]()
Ghinetz nu ai povestit nimic de iesirea de la Paste, din strainatate de la prietena ta (poate am ratat-o eu!) Ce-ti fac baietii? Ti-ai gasit de lucru?
Nonna acum cand am si eu cu cine am de impartasit impresii "baietesti" tu dispari.... Nemtoaica e bine?!
Addiana a disparut fara urma!
Celia si tu ai intrat in tacere! Cretulica ce face? Dar baiatul? Sau sunteti si voi prin concediu?!
Va amendam pe motiv de lipsa!!!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
buna
Aly... inca nu iam taiat motul lui Darius.... face un an pe 29 iulie si atunci ii taiem.
mai avem o saptamana de asteptat pt poze![]()
mihamora unde este Semis? sa merg sa il iau si eu... si poate ai vreun nr de tel sau macar pina la cat e programul
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
Mamici... unde as putea sa dau comanda de tort... pt motul lui Darius???
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa Mamici... unde as putea sa dau comanda de tort... pt motul lui Darius??? |
Eu as alege Tuffli de pe Lapusneanu.
Mai ziceau unii, altii dintre cunoscuti, de o cofetarie Ana pe la Gara, oarecum vis-a-vis de Billa, chiar pe colt, dupa Kosarom, parca.
tuscut spune:
| citat din mesajul lui Anilansa buna Aly... inca nu iam taiat motul lui Darius.... face un an pe 29 iulie si atunci ii taiem. mihamora unde este Semis? sa merg sa il iau si eu... si poate ai vreun nr de tel sau macar pina la cat e programul Alina cu Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa |
Semis este undeva intre gara mare si Billa. Cum vii din Canta spre gara e chiar in intersectia care duce spre Billa, pe partea drapta. Mai sunt acolo cateva farmacii...Cristal, Mediplus, A&A Longavit. In plus scrie mare pe peretele blocului...n-ai cum sa o ratezi
Nr. de telefon e 0232/210542.
tuscut spune:
| citat din mesajul lui Anilansa Mamici... unde as putea sa dau comanda de tort... pt motul lui Darius??? Alina cu Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa |
Eu as zice la Miha...
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui Anilansa mihamora unde este Semis? sa merg sa il iau si eu... si poate ai vreun nr de tel sau macar pina la cat e programul |
pana apare Mihaela, iti zic eu (sper ca nu gresesc locatia!). E undeva pe la Gara. Oarecum vis-a-vis de Kosarom-ul despre care iti ziceam mai sus. E la parter de bloc, pe partea cu gara cum te duci spre Canta. Pe la intersectia aia cum te duci spre Billa.
tuscut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralnied1
pana apare Mihaela, iti zic eu (sper ca nu gresesc locatia!). E undeva pe la Gara. Oarecum vis-a-vis de Kosarom-ul despre care iti ziceam mai sus. E la parter de bloc, pe partea cu gara cum te duci spre Canta. Pe la intersectia aia cum te duci spre Billa. |
Si daca gaseti cofetaria aia gaseti si farmacia Semis