Gravidute&Mamici de IASI (98)
Raspunsuri - Pagina 15
tuscut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 Buna dimineata! am disparut, dar stiti voi de ce.. ![]() pe scurt, cand facem si noi o intalnire? cu copiii si poate odata si intre noi, fetele?poate mai ies si eu din butoi..si in plus, nu vreau sa imi trag si copilul in butoi cu mine www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page Cristina si Alessia Stefana Albena 2009 HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI! |
Hello!
Ce ati zice duminica, la noi la "mosie"?
alynta27 spune:
Ani dar poze?! La multi anisori flacaului!
Duminica avem pomenire de jumatate de an pentru bunicul!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
tuscut spune:
![]()
Mai devreme, mai tarziu? Ce-i drept in timpul saptamanii e cam greu ca ar insemna sa fiu gazda singura acolo...dar cred ca ma descurc...ce ziceti? Cine propune alta zi?
Inutsa ai o fetita minuntata!
mihamora spune:
Salutare!
Merg si eu la intalnire.
Irina - putem sa venim sambata? Vad ca duminica e ocupata lumea.
Anilansa - vaccinul se gaseste la farmacie, noi l-am ,luat de la semis.
Michelle
21+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
byu spune:
Tocmai am aflat ca nu am cu cine sa il las pe Casian de la 3 la 5.30
frumos....nu? socrii mei au plecat cu treaba la onesti de aseara si au zis ca ajung pana la trei, si mai inainte am sunat sa vad pe unde sint si mi-au zis ca vin deseara....
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
tuscut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Salutare! Merg si eu la intalnire. Irina - putem sa venim sambata? Vad ca duminica e ocupata lumea. Anilansa - vaccinul se gaseste la farmacie, noi l-am ,luat de la semis. Michelle 21+ "Smiley" si DOMINIC 15.05.2007 POZE |
Din pacate sambata nu sunt eu in Iasi
dastefa spune:
tuscut faina ideea.Sper sa gasim o zi cand suntem toate disponibile.Dar pe unde e mosia?nu de alta dar eu nu am masina la dispozitie si sper sa ma descurc.Abia astept
Mihaela
13+
Daria-Stafania-16.11.2006
mihamora spune:
Irina - da, asa facem, o sa ne intalnim saptamana asta in parcul expozitiei si saptamana viitoare venim la tine.
Byu - nasol, si ce o sa faci?
Michelle
21+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE