Gravidute&Mamici de IASI (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Dastefa - ma bucur ca ai iesit din starea nasoala. Sa purtati cu placere hainutele!

Mihaela - te-ai descurcat? Iti mai dau si eu o cafea

Alynta - ma bucur ca v-ati simtit bine. Unde anume ati fost? ca nu am inteles unde era apa curata si buna de balaceala

Michelle 20 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Alynta - ma bucur ca v-ati simtit bine. Unde anume ati fost? ca nu am inteles unde era apa curata si buna de balaceala

Langa Letcani- la Bogonos! Acolo au teren cu piscina si un garaj cumatrii nostri, cei carora le-am botezat fetita cu 2 zile mai mare decat Matei!
Tu ai concediu sa puteti pleca undeva?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Citat:

O, daaa m-am descurcat de minune, a dormit bebitza neintoarsa toata noaptea. De mine si de al mare a fost mai nasol (m-a certat dimineata ca pe el l-am culcat intr-un loc stramt unde abia au incaput - el si ursul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Mai mai dar ce harnicutze sunteti abia tin pasul cu voi.
Inutsa ai o frumusete de fata sa va traiasca sa fie sanatoasa ca petitori sigur vor fi
Michelle ce faci,tot singurei?
Noi azi sarbatorim 7 ani de casnicie si se pare ca ma scoate sotul la resturant diseara acum sa vedem daca gasim bona pt Vladut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Citat:

O, daaa m-am descurcat de minune, a dormit bebitza neintoarsa toata noaptea. De mine si de al mare a fost mai nasol (m-a certat dimineata ca pe el l-am culcat intr-un loc stramt unde abia au incaput - el si ursul )

Mihaela - mami de cuminte

Michelle 21+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Citat:

Langa Letcani- la Bogonos! Acolo au teren cu piscina si un garaj cumatrii nostri, cei carora le-am botezat fetita cu 2 zile mai mare decat Matei!
Tu ai concediu sa puteti pleca undeva?!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Am inteles

Am concediu, dar nu stiu daca plecam... poate saptamana asta la munte.

Michelle 21+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Mai mai dar ce harnicutze sunteti abia tin pasul cu voi.
Inutsa ai o frumusete de fata sa va traiasca sa fie sanatoasa ca petitori sigur vor fi
Michelle ce faci,tot singurei?
Noi azi sarbatorim 7 ani de casnicie si se pare ca ma scoate sotul la resturant diseara acum sa vedem daca gasim bona pt Vladut

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

Multi ani fericiti impreuna!!!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

David a facut azi de 3 ori pipi la oala si de 2 ori kk pe jos ! Adoua oara eu vb la telefon si maicamea era cu Matei in brate- el l-a intins frumos cu o locomotiva si 2 piese de la un pazzel de plastic! "Frumos" nu?!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

mihharo la nastere de abia am aflat cat cantareste, inainte de asta stiam doar ca e MAAAARE . Daca stiam din timp ca are aproape 4 kg nu mai aveam curaj

ghinetz merci. Noi stam in Tudor, dar nu ma deranjeaza sa avem medic in alta zona, bun sa fie. O sa merg la medicul meu de familie, dar vreau si "rezerva"

mihamora merci. Si unde o pot gasi pe Siminiceanu? Trebuie programare la ea?

lumi merci

dastefa merci. Doarme ea destul, dar in reprize scurte si tot timpul tre sa fiu langa ea

danielle merci si puteri cat mai multe sa vedeti toata Italia

aeperju merci

aly merci. Nu sunt doar fericita, sunt ETREXM DE FERICITA de cand o am pe Bia. Amuzant David al tau
Bia deja a facut "victime" . La 15 min dupa mine a nascut o doamna baietel, tot de 3950 grame, ca si Bia, si am fost si in acelasi salon cu ea. Doctorita mi-a zis sa pastram legatura , noi mamicile, ca cine stie... Plus ca mamica respectiva numai "cuscra" imi zicea cat am stat la maternitate. Dar o las pe Bia sa-si aleaga perechea

nushulica merci, si da, se accepta sa vina in 4 labute

Noi suntem la Roman de ieri iar aici am net wireless gratuit, dar semnalul e foarte slab, net ba este ba nu este, asa ca nu pot tine pasul cu tot ce scrieti, sorry
Astazi Bia a fost mai agitata ca de obicei, reprize foarte scurte de somn, plans mult . Sper sa isi revina

Am o intrebare : am auzit pareri ca, atunci cand doarme bebe, e bine sa nu vorbesti in soapta, ci sa vorbesti tare ca sa se obisnuiasca cu galagia. Voi ce spuneti? Cum ati procedat?

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Mihhamora, Alynta, multumesc mult!!!

Ma simt ceva mai bine si lupt pt si mai bine!

Lumi 23+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput