Gravidute&Mamici de IASI (98)
Raspunsuri - Pagina 12
mihamora spune:
Daniela - distractie placuta! Asteptam multe poze.
Mihaela- esti in concediu?Ce frumos trebuie sa fie cu nepotica, Albert ce spune? Cum de a ramas la tine si nu la bunici?
Nushu- ai un baiat foarte frumos
Am vazut in albumul tau ceva foarte interesant, ultima poza
Felicitari!
Michelle
20 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
mihamora spune:
Lumi richard - ma bucur ca esti mai bine
Ralu- tot asa tarziu adormi?
Mihaela- as mai sta eu pe forum, dar de cand cu munca nu mai am cum![]()
Michelle
20 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
dastefa spune:
daca voi nu puteti dormi in miez de noapte eu am program de pensionari-ma trezesc la 4-5 dimineata
ieri dupa ce m-am jeluit la voi mi-au dat astia drumul la apa.Nici nu stiam pe ce sa punem mana mai intai.Asa ca vreo 2-3 ceasuri ne-am miscat ca tititezii. Si zambetul ne-a revenit larg pe buze cand a venit cumnatica ,care intre timp a mai desfacut din bagaje , cu o multime de cadouri.Cele mai multe sunt pt Daria dar am primit si eu printre altele o salopetica f draguta de graviduta numai buna pt octombrie-noiembrie. Si uite asa am iesit din starea de canal in care ne bagasera astia de la regia lor de kk
si m-a mai apucat furia,pt a nustiu cata oara pt ca cea mai mare parte a lucrurilor f faine pe care le-am primit era cumparate la 1 euro.Cumnatica daca era mereu acasa cu fata avea timp sa vaneze toate ofertele.Dar la noi poti sa umbli de sa inebunesti ca aceleasi lucruri nu le gasesti neam sub 7-8 euro in cel mai fericit caz
Mihaela
13+
Daria-Stafania-16.11.2006
mihharo spune:
Buna dimineata si o
ca sa incepem saptamana cu spor! Mie imi trebuie, ca am facut noapte (aproape) alba ![]()
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inutsa Poze cu Bia http://picasaweb.google.com/inesa.iacob/Bianca# --------------- Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)bebelusha din burtica nunta pisici |
Ce scumpete de fetita! Sa va traiasca! Mami trebuie sa fii fericita cu asa mandrete de fata! Si sa te pregatesti sa-ti bata baietii in usa!!!!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
nushulica spune:
michelle
multumesc!
poza aia interesanta e veche,e vestea venirii lui david
sper din suflet sa vad iar dublu cat mai curand![]()
de
DavidPoveste
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Ce scumpete de fetita! Sa va traiasca! Mami trebuie sa fii fericita cu asa mandrete de fata! Si sa te pregatesti sa-ti bata baietii in usa!!!! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)Matei www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
sa traiasca grasunica frumusica! si da pregateste-te sa-ti bata baietii la usa,david poate sa vina in 4labute>?se accepta ?
de
DavidPoveste
alynta27 spune:
Buna!
Declar iesirea definitiva din butoi!
Ieri am fost- ca o rata ce sunt, la balta= piscina! Am mers la cumatri la Bogoons! Apa curata calda, Matei fff linistit, David si el la scaldat- o dupa-amiaza perfecta! De mult nu m-am simtit asa bine!
Cel mic s-a bucurat de racoare! Am dragalit si finuta! Am papat gratarel, iar acasa am ajuns la 22 cu copii adormiti!
Inesa frumoasa si emotionanta povestea nasterii!
Nushulica
"patrupedului"! La fete deci?!
Danielle salutari! Esti de invidiat cu iesirea ta!
Mihharo ce aud?! Pasare de noapte?!
Dastefa e frumos sa primesti daruri! Nasol cu apa!
Lumi bun venit la lumina!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica michelle multumesc!poza aia interesanta e veche,e vestea venirii lui david sper din suflet sa vad iar dublu cat mai curand de DavidPoveste |
Ahaa, credeam ca e proaspata, pt ca data era 3 iulie 2009

Michelle
20 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007 POZE