Interzis gravidelor !

Interzis gravidelor ! | Autor: Liliana82

Link direct la acest mesaj

Consider ca rubrica "la cratita" ar trebui atentionata cu interzis gravidelor... Este extrem de greu de evitat de citit aceasta rubrica .Numai vizionarea titlurilor de pe prima pagina ispitesc. Si uite asa citeam despre despre preparatul inaripatelor si hop o tanti cere sfaturi de preparat iepuri... si eu acuma de unde naiba iau iepurasi ca m-a apucat o pofta ... si mai am doar 2 saptamani pana nasc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liliana82

Consider ca rubrica "la cratita" ar trebui atentionata cu interzis gravidelor... Este extrem de greu de evitat de citit aceasta rubrica .Numai vizionarea titlurilor de pe prima pagina ispitesc. Si uite asa citeam despre despre preparatul inaripatelor si hop o tanti cere sfaturi de preparat iepuri... si eu acuma de unde naiba iau iepurasi ca m-a apucat o pofta ... si mai am doar 2 saptamani pana nasc.

la CAREFUR la congelaturi/vanat gasesti iepuri:)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Multumesc deus pentru informatie dar mi-am substituit pofta de iepure cu pui cu legume... si mam indopat de in curand o sa explodex...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

saraca fata!!!

Mergi la inceput