Burtici fericite de septembrie-octombrie (100)
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:
Neatza...
MARY sa fi sanatoasa si fericita, sa ajungi cu bine la termen si sa nasti un bebe sanatos si papacios
Cat despre durere eu cred ca de la efort ti s-a intins ceva pe acolo, si a fost ca un carcel asa, mai patesc si eu. STai linistita (stiu ca e mai greutz) si o sa treaca. Oricum pt linistea ta eu zic sa suni si doctorul.
STiti voi asa cum e omu ca daca n'are treaba isi face? EH, m-am pricopsit cu un manual de tradus si va dati seama ca n-am niciun chef, ca nu ma pot concentra... ce ma fac?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mary_07 spune:
Multumesc si restul fetelor pt urari
Da,inca mai mai doareabia merg...saracutul Alex se uita la mine si nu stie ce am,si mai suntem si doar noi 2 acasasper sa fie cumintel
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan
Emy10 spune:
Neatza!
Mary LA MULTI ANI!
Sa ai parte de muuulte bucurii din partea baieteilor tai! flo]
30+ cu
Iepurica
ramsan spune:
Buna dimineata burticilor si sa tot sarbatorim capitole aniversare!
Melania sa fii fericita si implinita, sa iti vezi copiii sanatosi si sa ai viata plina de bucurii!
Multumim pentru bunatati, chiar as vrea o inghetata ca de ieri tot salivez dupa una. Mai baga niste nospa ca poate trece durerea aia
Ramona
Tudor Gruia 28+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
lutoniana spune:
Buna dimineata soare !!!! ca a inceput sa ploua la mine
Eu plec la treaba dar am sa revin
Va rog sa nu-i mai faceti pofta Monicai cu prajiturele, inghetata si alte mancaruri....!!!!!
Numai bine va doresc si o zi plina de vesti minunate asa cum ne-a obisnuit zilele acestea.
Roxxy pupam dulce fetita grasunica si sanatoasa tun !
Cea mai fericita 31 + cu
Ellenuta spune:
neata
dau si eu o sau un !
prietenii nostri au fost la control cu fetita si are hipotonie axiala .. se recupereaza dar cu multa gimnastica si kinetoterapie. Doamne ajuta!
techila foarte tare soacra ta! si i-ai dat accept?
mariaI si eu am avut durerea aceea .. sambata spre duminica noaptea m-a luat (si bonus o kufureala) si duminica toata ziua .. ma durea de-mi venea sa plang. nu stiu ce a fost, dar a trecut ..
roxy pupam grasuta! ma bucur ptr vestile bune de la eco!
unombun da, banii iti intra pe acelasi card.
diana m-a luat ameteala cand am vazut poza .. mama ce inghesuiala de organe acolo ..
mary ai mare grija de tine si de razvanici!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
MARY
La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei dragi!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Roxxy80 spune:
Neata!!!!! S-au trezit si puturoasele [:D[], adica eu si cu fie-mea.
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANI!!! CINE SA TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA, LA MULTI ANI!!! MARY SA TRAIASCA!!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei 3 baieti ai tai!!!!
Monica, asa am facut eu in sarcina cu Matei. Cica ca sa fac un ban m-am apucat de tradus un cartoi de psihologie. Am abandonat dupa 15 pagini cu rusinea de rigoare, scuzandu-ma ca nu ma simt prea bine dupa ce stau mult la calc, ca ma doare burta etc .
Elena, ma bucur ca pana la urma nu i s-a pus tot primul diagnostic fetitei.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 31+