Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

ankka sunt super pozele. sunteti doua frumoase!
fetelor nu stiam ca vigantolul se arunca...

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Fetelor,

Eu am cautat si ieri si azi vigantol si nu gasesc. Mi-a zis farmacista ca e criza. Chiar asa e?
Am luat Vitamina D3 produs de Biofarm. O fi oare ok?!

Vad ca va tot pregatiti de mare, foarte frumos :) Noi cred ca vom merge la munte. Dar tot ma gandesc cum o voi feri de ploaie, in caz ca ne apuca pe vreo poteca.

Eu sunt f bucuroasa ca ieri am reusit sa ajung la piscina. Tati s-a invartit cu Ada cu carutul si eu am facut baie. A fost asa bine... inca obosesc super repede. Cateva ture de bazin si eram moarta. Cred ca trebuie sa ma apuc serios de sport, dar cum sa fac cu una bucata bebelina haplea.

Azi dimineata mi-am dat seama ca de cand o am pe Ada vad in fiecare dimineata rasaritul. Dintr-o data m-am simtit asa de fericita ... era un moment f frumos, doar eu si Ada treze, liniste in casa, afara animalutele incepeau sa se trezeasca si soarele rasarea usurel. A fost prima dimineata cand am savurat momentul. Pana acum nu imi doream decat sa o adorm pe Ada sa mai trag un pui de somn.
Mi-am dat seama ca trebuie sa profit de fiecare moment, acum creste si nu o sa mai vrea in brate la mami.

La multi ani bebeilor care azi implinesc o lunita sau doua.

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

annkkaa, felicitari pentru "dat o gramada de hainute la mici" ce frumos suna. Ne bucuram ca a fost cuminte la botez si felicitari si pentru crestinarea bebelinei, iar tu nu mai pune totul la suflet

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Neata fetelor,

oanaiacovita ma bucur ca sunteti bine!

Ioana multumesc. superbe pozele! ma bucur ca v-ati simtit bine!

ramonaiani la bondarel sa treaca ciuperca! ce tari is si oamenii astia... apropo cat e valabil acest pasaport? de parca o sa-l mai recunoasca cineva pe bebe pe cand expira .

Raluca_Ioana ce printesa frumusica ai!

kiralina multumesc pt link. Ada este superbaaaa!!

adriana80 bine ai revenit! ma bucur ca sunteti sanatoase! sa treaca si supararile!

AlexSiMatei felicitari pentru certificat. ce frumos ca veniti acasa in formula noua! sper sa va simtiti super bine!

yioanna felicitari pentru fetita cuminte!

anaela ce repede a recuperat gr pierdute bebe Darius! super! imi pare rau de problema la piciorus dar bine ca se rezolva cu masaj!

Cata asa cum spune si Maria, vrem si noi pozici cu gemenasii!

Maria, Lavinia, Relusha da, cu siguranta e prea devreme dar cica ei ar putea simti ceva discomfort chiar daca dintii ar aparea doar dupa 4-5 luni... nu stiu, sanatos sa fie! e amuzant totusi cum se joaca cu balonasele, le scoate din gurita si le trage inapoi iar si iar si iar.. .

Andreea sa se faca baiatul bine cat mai repede si distractie multa la botez si la Disney! P.S. abia astept sa savurez pozicile.

Nemora multa sanatate lui Karo!

Ramona.P ce simpatica esti, pai eu zic sa "profiti" si sa mai stai putin pe acolo. ai dreptate, e tare bine cu ajutoare..

mamica oana mie mi-a spus dr ca pot folosi linistita sticluta mai mult timp... totusi noi am inceput alta.

annkkaa sa va fie de bine botezul! pozicile nu mai spun... foarte frumoasa si rochita de la botez!

Noi nu mai facem baita seara... pruncul meu a inceput iar sa planga de oboseala, azi am facut baita peste zi si surpriza, radea de numa, numa si a stropit tot in jurul lui asa s-a mai bucurat de baie. Mai vroiam sa va intreb ceva, pana la ce varsta se poate schimba culoarea ochisorilor? Si... lui Darian i-a aparut ceva "scoarta" pe capusor si pe sprancene (fff putin pe sprancene) si am primit de la farmacie un unguent cu acid salicilic, mai stiti si alte remedii?

Mersic!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Fetelor,

Eu am 2 dileme, si daca ati putea veni cu sugestii ar fi super:

1. Crema de soare bio potrivita pt bebelusi de 1 luna, unde as putea gasi?
2. Cum o protejez pe Ada de tantari? La noi a plouat mult, s-a format si o balta langa casa noastra cu tot felul de vietati si bineinteles o tona de tantari. Aseara cand ne plimbam am vazut cum un tantar o intepa pe Ada prin body. M-am speriat, am bagat-o in casa si am inchis toate geamurile. Stiu... sunt cam nebuna, dar cum o pot proteja de tantari intr-un mod cat mai natural? Vre-o idee?

Mergi la inceput

Deea_24 multumim de complimente. Am vazut si pozele cu Darian, e un dulce. Si ce a crescut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

kiralina multumesc! si eu ma minunez ce mare e deja. nu prea mai apuc sa ii fac pozici mai noi!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Multumesc de incurajari!
Avem o parte din analize, e anemica rau, are 9.5 hemoglobina, ii vom da fier din nou incepand dupa botez, ca mi-e frica sa-i dau acum. Caca cu sange n-a mai facut de ieri dimineata, trag sperante ca se stopeaza, e cea mai lunga perioada fara sange in caca.
Cris, facea caca si de 15 ori pe zi, acum se limiteaza la 6-8 scaune, care ar fi in limita normala pentru un copil alaptat natural.
Din cauza anemiei, pediatra ne-a recomandat sa incepem diversificarea la 4 luni, pentru ca din laptele meu nu isi va lua necesarul de fier. Partea asta nu ma deranjeaza, atata timp cat ii voi mai putea da laptic de la mine, dar mai avem de asteptat niste rezultate la analize.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ce bine e cand mai doarme si bebe..cu o mana tin broscaleta si cu cealalta pot sa-mi fac de cap

annkkaa................ce rochita frumoasa a avut printesafelicitari pentru greutatea bebelinei...si..bine ca nu a fost decat un pipi la popa si nu altceva

deea..........ce baiat mare..legat de "scoarta",chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau..poate te indruma fetele

kiralina..................si eu tot cu vit. D3 am inlocuit vigantolul(dr.a zis ca e ok).La prima intrebare eu zic sa te duci la farmaciili astea mari ca sigur o sa gasesti ceva.Si eu am descoperit tantari in apropierea casei..mai ales de cand a plouat si s-au faut ceva balti..si am pus plasele la toate geamurile inclusiv la usa(cand am facut geamurile..am fost inspirata si am cerut si plase pentru toate)

alynta......sa-ti traiasca baiatul

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

strunfita......bine ca s-a mai reglat cu scaunele..or sa iasa bine analizele,ai sa vezi

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput