Dentist bun in Titan
Nu stiam unde sa postez intrebarea si cum parca aici ma simt mai in largul meu.... asa ca va rog frumos sa-mi recomandati si mie un stomatolog bun in zona Titan IOR, ca sunt taare fricoasa si am nevoie sa am incredere in doctorul la care ma duc si sa nu ma bruscheze sau macelareasca ca....atunci chiar nu mai calc pe la dentist vreodata.
Cand am medicul meu pe care il cunosc si stiu ca e prietenos si delicat si bun meserias, parca ma duc mai cu inima usoara la cabinet.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Raspunsuri
dana d spune:
Mda, nu stie nimeni, vad o multime de cabinete prin blocuri, precis sunt si medici buni pe undeva dar daca nu am recomandari si nici nu prea am prieteni/cunostinte in zona sa cer referinte..
Poate stiti in zona Decebal/Dristorului, pe aici lucrez si mi-ar conveni si zona asta. Si aici am vazut cateva cabinete dar tot asa, nu stiu nimic despre nici unul, parca nu m-as duce asa la nimereala.
Fetele mele
dana d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buburuzica_2005 Dr.Olteanu ,undeva in zona parcului i.o.r,catelu |
Buburuzica, cum e? Te-ai tratat la el? Cum il gasesc? Poti sa-mi scrii pe PM coordonatele ca dupa nume nu-l gasesc, dar mai intai detaliaza, cum e, bland, bun profesionist, cabinet bine dotat si instrumente sterilizate... preturi ... normale, percepe taxa de consultatie? Multe intrebari, stiu dar...
Fetele mele
Soleil spune:
Dana, eu merg aici: http://www.stomatologietitan.ro/index.htm
Pana acum nu am facut decat 2 extractii, abia am inceput, ma voi duce de saptamana viitoare sa continui ca am tare multe de facut
Sunt 2 medici acolo, sot si sotie, eu am fost la ea - se numeste Angela Tudos. Este foarte draguta, calma, iti da incredere in tine.
Iar eu sunt un pacient foarte dificil, imi e fff teama, mi s-a facut rau de frica pe scaunul dentistilor de nu stiu cate ori, de-asta am si ajuns cu dantura in ultimul hal...
Are mana extrem de usoara, n-am simtit mai nimic la extractii, de obicei mai simteam mana medicului.
Trebuie sa stii totusi ca nu e prea ieftin... dar asta este.
Iti face anestezie chiar si la cariile simple, ea e de principiul ca pe pacient nu trebuie sa il doara nimic :) Bine, acuma nu stiu, dar banuiesc ca tu insisti, nu-ti face anestezie.
Pe site sunt 2 numere de mobil - cel cu 0726 este al dnei doctor, banuiesc ca celalalt este al sotului. Iar fixul e de la cabinet.
Daca mai vrei sa stii ceva, intreaba-ma.
Mult succes!
dana d spune:
Multumesc Flaviana!
Ce semeni cu mine! Si eu exact la fel, frica de dentisti mai rau ca de cezariana, am facut doua cezariene fluierand dar cand e de pilit un dinte... sau de scos ceva...mai bine moor.
M-am uitat pe lista de preturi si nu mi s-au parut mari la prima vedere, totusi banuiesc ca te cam pacalesti ca pt o plomba se aduna mai multe din alea cu 30 ron, 20 ron, 100 ron si ajungi la o suma importanta. Si eu am vreo 3 probleme dintre care una e un implant, vad ca fac si asta.
Saptamana viitoare imi fac curaj si sun pentru o programare, poate tinem legatura sa schimbam impresii, si ne mai facem curaj.
Fetele mele
Soleil spune:
Dana, preturile de pe site sunt un pic depasite :) Cred ca nu au actualizat lista. Stiu ca eu am cerut preturile pentru coronite si erau cam cu 50 de lei mai mari decat pe site (in medie). Nu mai stiu exact acum cu cat, ca am pierdut hartia pe care imi notase dna doctor... .
Eu de exemplu, pentru cele 2 extractii am platit 160 de lei (extractii + antestezie). Mi le-a scos deodata ca erau una langa alta. Ma rog, una nu era masea, era doar o radacina ramasa in gingie, dar tot extractie se cheama ca e :). E drept ca anestezia facuta a fost "forte", nu "normala", imi inchipui ca si asta conteaza la pret.
Am intrebat-o daca "ne-ar" ajuta daca as lua ceva calmante inainte de a veni la ea si a zis ca pot sa iau ceva picaturi de valeriana ca ma ajuta. Mi-a dat sa inghit o fiola de calciu inainte de a se apuca de treaba, ce sa zic, una peste alta chiar a fost bine.
Cat despre cezariana... eu si acolo am facut circ . Imi curgeau lacrimile, eram toata numai o apa, a consumat biata asistenta juma' de rola de leucoplast ca sa-mi poata fixa branula pe mana ca nu se lipea nimic :)).
Mergi cu incredere ca dna doctor e foarte draguta, asistenta la fel, este foarte curat acolo, chiar este ok.
Eu vreau sa o duc si pe Tiana la un control, mi-a spus doctora ca vede si copii.
Iti doresc succes! Cat despre facut curaj - sunt de acord :)
dana d spune:
Off, acuma nu mai am nici un motiv sa aman.
De fapt la mine nu e frica de durere ca la durerea moderata rezist eroic, problema e ideea in sine de a-ti scobi cineva in gura si mai ales pilitul ala.. brrr.., si mirosul, si toata atmosfera aia... of, dar n-am ce face cu cat aman cu atat va fi mai greu.
Fetele mele
Burtocika spune:
Eu merg la un cabinet de pe Baba Novac, vizavi de restaurantul Rucar, chiar in statia de troleibuz. Si acolo face enestezie pentru orice carie, ca si eu sunt super-fricoasa.
Merg de vreun an de zile si mi se pare ok, tipa e foarte constiincioasa. Despre curatenie ... nu pot decat sa sper ca e bine, mie mi se pare curat, dar Dumnezeu stie ce se ascunde in spatele usilor inchise ...
Ca si preturi, o extractie m-a costat cam 100 ron, un pivot 100 euro, iar plombele intre 85 - 100 ron, dupa cat sunt de mari probabil.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
surugia spune:
Eu merg la o doctorita chiar in zona Titan Ior,acum am vazut intrebarea ta,nu stiu daca iti mai este de ajutor.
Are o mana f usoara,iar preturile acum in 2011 sunt sub celor pe care le citesc aici ,din 2009.
Eu nu am mers pentru ca e ieftin,ci pentru ca a fost draguta cu mine,iar cabinetul este foarte frumos si curat.
Marina_1609 spune:
dana, daca e sa ma intrebi de ce mi-e frica cel mai mult pe lumea asta as raspunde : de caini si de dentisti! deci sunt in stare sa lesin de cate 3 ori la o vizita banala...si nu mi s-a intamplat o singura data.... Dar cu toate acestea m-am dus de frica sa nu o patesc si mai rau. eu ma duc la acest cabinet http://lifedentalcare.ro/. Este la piata muncii, nu e departe de IOR si sunt foarte ok oamenii. eu le amintesc din start ca ma pot culege de pe jos si sunt foarte atenti. sta asistenta pregatita cu tot arsenalul langa capul meu Chiar maine ma duc ca imi repare o carie....
--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog