Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (326)
Raspunsuri - Pagina 3
silvi_2005 spune:
Giova vinete le fac si eu la baieti azi bravo cu acul de la cantar, sa stii ca suntem la aceasi greutate si eu nu am nascut ,pupici.Merci ca ai zis de Ana, deci e ok, o fi ea ocupata.
Bianca m-am delectat cu pozele tale, superbe !
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
asteryaro spune:
Hello.
Bianca, bravo de intalneala, super fain a fost, si pozele la fel.
Silvi, haha, si io tot 69-70. Si tot nenascuta sunt ... Si mananc... ooofff cu poftele astea...
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Giova spune:
eu de la 70 am ajuns la 67...deci v-am intrecut. si vreau sa ajung la 62 cat am avut inainte de sarcina. as merge eu si mai jos...dar nu cred ca reusesc.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
Mai eu nu ma laud cu kg mele ca fata de voi...am multeeeee in plus, dar de la 88.6 cat aveam dupa ce am venit de la mare azi aveam 87,5 (inainte sa plec la mare aveam 88)..deci am mai scazut . 1 kg e nimic ca se pune repede dar de la 95 cat aveam in iarna...e bine nu?
Multumim de comentarii .
Astery... tin minte cand spuneai ca ai aproape 60 kg...si apoi erai suparata ca te-ai ingrasat. Lasa draga...daca iti cade bine...te pui pe o cura cand ai tu chef..dar nu aia cu rabdatul foamei seara ce o tineai tu.
Giova, pai eu cred ca vei da jos si mai mult de 62 daca nu face excese. Te sfatuiesc sa tragi tare acum ca acum se da cel mai bine jos. Si sa ai grija dupa...
Silvia, tin pumnii cum sa nu...spuneai ca nu mai tii dieta pana dupa concediu, iar te apuci de ea?...
La mine e cam naspha ca la mare ieseam in fiecare zi la plimbare...si pana la plaja faceam 15 minute dus-15 intors de 2 ori pe zi...seara plimbare prin statiune...aici acasa mai ales ca sunt somerista ..imi mut de pe un scaun pe altul .
Am fost la cumparaturi, am cumparat pulpe de pui, vinete sa fac salata, mezeluri..deseara fac o masa cu prietenii, finii si sora-mea @ co pt ziua Sandrei. Am luat un tortulet...cam mic (1 kg) sper sa ne ajunga. E de cioco, foarte bun la gust.
Merg sa ma intind o ora ca a fost cald de am crezut ca pic jos de la caldura
Maine probabil strand..... dupa ce merg la pedichiura de la 11 ca am programare, ca pana ambata au anuntat canicula.
O dupa masa frumoasa sa aveti
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anasol spune:
m-a tras binaca de urechi si am intrat sa va salut.........
nu am patit nimik , totul e k, in schimb mi-e o tare lene la scris si mai nou citesc shogunul , nu pot sa-l las din mana , nu am timp de nimic altceva, baietii sunt plecati,.............nopi am fost la mare..........pe la mama si uite asa de colo, mai putin pe la calculator...........o sa incerc sa pun poze si poate mai intru sa mai sciu.........
pup fetele dragutze ce au mai intrebat de mine in special silvie, dar si pe toate celelate in egala masura........
baietii sunt k,cresc pe zi ce trece, unul mai golan ca altul, imi mananca urechile, dar o sa mai intru sa va povestesc de ei..........
Giova spune:
Anasol bine ca ai aparut, ati fost si prin spital? am vazut ceva pe mess, parca. Fac un dush si ma uit dupa la poze. Numai a lapte miros si tare nu-mi place.
Bianca va p[etreceti diseara? spor la pregatit masa.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Ana bine ai reaparut ma bucur ca sunteti ok nu am vrut sa fieu eu prea intrusiva dar am tot intrebat fetele pe unde esti e cateva ori ca mi se parea bizar cum ai disparut asa, ma bucur ca esti ok si tu si baietii tai sunteti o familie super,tu arati foooooarte bine si baietii tai sunt minunati nu imi vine sa cred ce a crescut piticul . Super pozele, cand iti faci timp mai povesteste-ne cum stai cu kg, cum a fost concursul cu cina intre prieteni...si apoi te lasam iar in pauza daca vrei dar nu ne lasa asa "neinformate " , pupici
Eu astept as sa trezeasca piticul sa mergem as facem un picknic la lac, sper sa nu vina ploaia pana atunci.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
MIHA78 spune:
Salutare din concediu,
n-am citit decat ce-ati scris aici ca-s in holul hoitelului si Tudor cu tati sus.
Mai fetelor eu sunt super incantata de ce am gasit aici. Adica nu ne vine sa credem, statiunea nu e nu stiu ce, dar ce au facut oamenii din complexul asta e extraordinar. Camera super confortabila, aranjata, cu tot ce tb, balcon mare, mancare la micul dejunn cu bufet suedez, exact ca in starinatate, numai mancare buna, sucuri naturale, prajitura, restaurantul e lux, mancare f. diversificata excelenta. Piscinele fff. curate, curand deschid un centru Wellnes, cu de toate inclusiv cabinet stomatologic, personalul super dragut, chiar nu-mi vine sa cred ca-s in Ro. E super confortabil sa cobori din camera la piscina, masaj am facut 4 sedinte, mai am 2, sauna e deschisa ptr. toata lumea, sala cu aparate la fel. Am speranta, credeam ca nu mai e salvare ptr. turismul nostru.
ok, m-am laudat destul, pe Tudor abia-l scot din apa, e cam fitos si rasfatat, ne-a cam pus nervii la incercare. Am discutat cu sotul despre bebe 2, nu prea e convins din pacate, avem in plan in schimb sa ne ocupam de o nepotica de 6 ani, fiica surorii lui, care are pb. de sanatate, acel copil are mare nevoie de sprijin si poate vom reusi sa facem noi ceva ptr. ea, plus ca Tudor o iubeste mult.
Mi-e dor de voi, inteleg ca a scapat Marco de boli, ma bucur, Giova tu esti mai bine cu moralul?
Va pup pe toate, astept sa ajung acasa si sa pot citi tot.
anasol spune:
am revenit.........
silvie am pus poze cu " cireasa de pe tort"...........a fost bine am si castigat ........
baietii: iani merge de la 11 luni deja spune si cuvinte, are un an si 2 luni, e la fel de vorbaretzz cum a fost si david.........e poate mai ager ca dav, a mers si ami repede ca dav....ei,...ce mai generatia de astazi.....saptamana asta l-am last la mama la vs, ca tot e in vacantza si sa nu se plictioseasca
david un golan si jumatate sta mai mult la bunici, cam fuge de noi, e mai bine la bunici, nu-l cearta nimeni , face ce vrea, sa la calculator cat vrea, mananca cata cioco vrea......na.....un smecheras,
din septembrie intra la grupa mijlocie om vedea cum o fi.........