Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (326)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
Giova distractie frumoasa cu sora ta si la Felix. Maine plecati nu? Acum mi-am amintit de Felix,..si noi am fost acum 4 ani ultima oara dar e tare cald sa faci baie la strand...inauntru apa calda, afara apa calda
. Nu inteleg de ce prefera lumea sa marga acolo. Voi unde vei sta acolo? Cat e camera pe noapte?
Haha..ce mandra cred ca e soacra ca seamana Edi cu fiul ei
. Lasa ca nu se stie in viitor cu cine va semana, doar vezi bine ce se schimba copiii. Eu nu zic ca Marco seamana foarte mult cu Clau, dr noah...sa vezi in poze un om e una si live alta.
Mi-am amintit ca am fost la Pestera Ursilor si am dormit la domnul Flutur, la dansul acasa, unde are camere de inchiriat (are si camping ), zona superba si unde are si un muzeu cu toate obiectele colectionate de el de-a lungul anilor. Acolo merita mers
, cred ca e la vreo ora de Oradea..
La noi de azi incepe festivalul Peninsula
, mergem azi la strand ca de maine spunem pas. Anul trecut mergeau astia asa in gasca si se aruncau in apa imbracati sa se spele
. Mda....
S-a trezit si Dani...iar a dormit o ora..ca deobicei.
O zi frumoasa sa aveti, mergem sa ne racorim 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
eu astept sa se trezeasca ppiticul sa mai bag o masina si sa calc...la 5 tb sa merg sa iau cadourile matusicilor,le trimit prin tata socru...le am facut cate 1 perna personalizata cu poza copiilor...e ziua cumnatamii si tb sa iau ceva ...si nu pot face diferente intre ele asa ca i am luat si soramii una![]()
GIOVA sa stii ca seamana bine piticul cu sotul tau
ai mei copii...stefan e leit gabi si bianca seamana cu mine
al treilea sper sa semene cu amandoi![]()
Bianca baie placuta....
Giova spune:
Cosmi va ganditi la bb3?
Bianca asa e...se schimba copiii...asa ca inca mai sper ca edi sa aduca cu mine.
Maine plecam la Felix, o ducem pe sora-mea in Arad la tren si ne continuam drumul.
Stam la pensinuea monaco, camera dubla 150 lei/noapte. cred ca marco va dormi cu cumnata si nepoata, caci bb va face scandal mare cu colicii lui.
fug la bucatarie, mi-am pus vinete la copt...si mai urla si bb
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Bee spune:
Giova, drum bun la felix. Cred ca te bucuri ca vine sorella. Si Edi seamana parca mult mai mult cu Clau, decat Marco (Marco, seamana cu soacra, nu?). Lasa, ca si ai mei sunt la fel: Ana cu soacra,Razvi cu socrul si amandoi cu Radu. Eu mama purtatoare.
Bianca, de venit cu mobila no way. Mergem doar s-o vedem. Inca nu stim daca avem bani de ea. O sa vedem despre ce e vb, ca sa stim ce planuri facem pentru urmatoarele luni. Si nu-i cat sa umplem casa, ca la noi restantele-s mari(la mobila) si casa la fel. 5 dormitoare, doua livinguri, 2 bucatarii, doua bai si mansarda neamenajata. E o casa pt 3 familii. O sa pun si eu poze cu ea, daca tot am pozat copiii.
Silvi, deci fara picnic. Pacat.
Maraki, sa poarte Angelo sanatos achizitiile.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
andiaroro spune:
Giova-furtuna hormonala isi face de cap...Tot ce fost la cote maxime in sarcina acum e in "prapastie". Incearca sa ai cat mai multa grija de tine, profita de oricine "prinzi" zi odihneste-te, hraneste-te bine...trece curand.toti dr cu care am stat de vb si la care m-am vaitat de "diverse" din timpul sarcinii m-au sfatuit sa astept sa treaca primele 3 luni ca atunci e bulversare mare in organism si de aici diversele reactii "dubioase"...o sa fie bine la Felix
.
Bee- usor se vor umple camerele si cu mobila si apoi vei avea la praaaf de staers...am si eu un fix de cate ori jumatatea ma vrajeste cu case mari: si curat cine face? .....acu stiu cine: Bumbi(glumesc), DAR RECUNOSC CA DAT CU MOPUL DE 5 ori e o realizare...pacat ca se termina concediul. nu cred ca are ceva cu tanti, doar ca nu vrea sa se "strice" gasca de acum, asa ca a gasit si el cea mai simpla rezolvare..
Bianca-eu de cand l-am pierdut stau numai cu ochii pe el. incerc sa nu devin paranoica, dar cum l-am scapat din ochi, cum intreb: unde-i copilul? si impartim clar rolurile. vreau sa ma uir la ceva intr-un mag spun tare: ai grija de el ma uit la ceva si invers....altfel, ne fura peisajul si...ma rog, io cam suflu in aiurt.?
Alex aseara: cred ca vine o furtuna (a vazut un fulger). sunt asa de obosit. ma duc sa ma culc la voi in pat!!!....asa ne trebuie, daca l-am salvat data trecuta, acu cum misca o frunza vrea la noi...bineinteles, ca tot la el a dormit, ca ploaia s-a pus serios pe la 4 dim.Eu pe Alex l-am trimis astazi cu cizmele( bucuria lui) si cu tricou cu maneca lunga.
Silvia-asa e cu activitatile in aer liber.
asteryaro spune:
Draga Brandusa, dar treceti prin Buzau, nu vreti sa ne vedem???
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
asteryaro spune:
Salutare!
Noi suntem bine, este fff cald, acasa e bine cu AC.
razvan are terapie acum, vad ca merge ok.
Dupa poate iesim afara, sa vedem, ca tati e busy in seara asta (asa a zis
).
Gio, cheama ajutoare mama, daca poti.
Silvi, chiar esti o harnica, oare cand ai timp???
Ana de France, Alex al vostru... este mortal ce perle scoate. Te cred ca sufli si-n unt acuma
, cine n-ar sufla?
Bianca... am uitat ce-am vrut sa-ti zic
.
Va pup pe toate, suntem p'aci.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
silvi_2005 spune:
Mi-a mai trecut necajeala cand am vazut ce vreme a fost azi toata ziua, ploaia si vant, am iesit cu Alain pe balcon sa vedm ploaia si se lagea ca ii e frig clar aveam problemedaca mergeam. Al meu sot a mancat azi toata ziua cosulete umplute cu legume si jambon, muffins cu cascaval si jambon
cele dulci au ramas pentru cina si ii raman si de dus maine in garda ca facusem 2 portii.
Ca zici ca sunt harnica nici vb
cateodata trece ziua fara reusesc sa fac mare lucru alte ori ma mir si eu cate se pot face intr-o zi si sincer am concluzionat ca totul sta in atitudine si chef cand este in 2 ore se face curat se spala haine si gateste si alteori nada deci ei cand nu am chef
cat in bancurile alea ...ma retrag intr-un colt si astept sa imi vina. O sa va pun retele ca au iesit bune si sunt usor de facut fiecare.
Cristina deci propui intalnire cu Bee
ce frumos de voi in Ro ca va mai intalniti, in august si eu sper sa ma vad cu Ioana de Bistrita macar din trupa. Am observat ce vizualizat e subiectul vostru
bravo mamico pt initiativa.
Giova distractie frumoasa sa aveti e bine ca mai schimbi locatia si aerul vai ca imi amintesc cand plecam cu Alain undeva parca ne mutam
cu patut de voyage, carucior, scoica, sterilizator, geanta de haine, pachete de scutece si cosmetice era amuzanta tare faza ca noi abia daca ne mai puneam o sacosa mica de schimburi
.Vezi ca piticul si speculeaza cu statul in brate
incearca sa il lasi sa vezi cand chitaie cat il tine totusi si distrage-i atentia cu o muzica lina, o poveste ca o sa iti fie greu daca se obisnuieste asa
imediat creste Marco si parca vad ce il cara el dar mai e un pic pana atunci.
Ana de France acum ma uitam la semnatura ta are deja 4 luni pitica
Doamne ce mai trece vremea...
Bianca eu nu am zarit ce poveste ai avut tu la mare, o sa revin eu candva cand am ceva timp si citesc in paginile anterioare.
Azi a fost super receptiv piticul am facut chiat si puzzel din ala cu cuburi care e mai greu parerea mea si sta la masuta sa lucram impreuna...nu f mult dar tot e ceva. Si am uitat sa va zic ca la bucatareala il am partener in toata regula
ii place sa stea sa ma ajute el sparge ouale, imi da ce ii cer(cunoaste toate ingredientele) sta pe scaun si moscoleste si el , la sfarsit se lasa adesea cu maturat+aspirat+spalat ca nu se poate exclude nici o operatiune dar ne distram .
Saptamana viitoare la sfarsit plecam si noi spre Romania
deocamdata am reusit sa il conving pe al meu sot sa nu mai facem detur prin sudul Frantei pt trei zile cm vroia el sa vad daca reusesc pana la final, am adauga nu stiu cate mii de km si chiar nu mai am chef de asa ceva ma gandesc sa facem ceva excursii prin tara mai bine.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
a venit sorella...eu am reusit sa dorm o ora inainte...cu bb pe burta mea
.
Ana asa o fii hormonii astia, dar si oboseala...in rest as fi ok.
ce mortal e Alex...fericit ca a plouat ca sa mearga cu cizmele.
Silvia eu nu car nici jumate din ce ai zis tu....bb va dormi in carucior, de sterilizator nu am nevoie, haine putine ca sunt mici si e si vara, pampersurile vor fi multe, medicamnete nu luam doar pt. colici....oricum mi-e groaza sa ma apuc de bagaje, chit ca sunt pt. 2 zile
.
Bee spor la vizionat mobila si la pus deoparte bani. doar nu mobilati toata casa? asa pe rand...ce e mai important...aveti tot timpul din lume....
Mie mi se pare ca razvan aduce cu tine putin...
sanatosi sa fie, nu mai conteaza cu cine seamana, tot ai nostri sunt si ii iubim la fel.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
asteryaro spune:
Bianca, mi-am amintit: parfumul "Alien" al lui Thiery Mugler miroase supercool, il am, sunt amorezata de el, e tare si sexy
.
Il am si pe "Ange ou Demon" (sunt 2 variante, eu nush pe care-l am), la fel miroase bine de tot.
Intrebai tot tu de pampers: pai Razvan mai are noaptea doar si numai fiindca are o mama... comoda
. Folosesc un scutec si doua saptamani (sau mai mult), fiindca NU mai face demult noaptea, deci eu il consider pe fii-meu UN MARE CAMPION
la acest capitol, deoarece, cum am mai zis, ei greu renunta la scutec. Am zis ca sunt comoda fiindca n-as putea acum (psihic) sa ma trezesc noaptea, sa-l pun la oala, si asa salteaua canapelei pe care dormim este in deplina siguranta, ca nah, i se poate intampla si lui un accident, nu?
Deci scuze ca am raspuns cu intarziere, dar... ma'ntelegi.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)