Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (326)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca sa-ti raspund...pai bona este o tanti care sta la doua strazi de noi. mi-a zis de ea bona vecinei mele...cu iris. o stie pentru ca venea in parculetz cu baitelul cu care a stat pana acum si care din toamna merge la scoala. e ok femeia. f simpla. a venit la noi. i-am zis ca trebuie sa se ocupe numai de copil. sa-i dea sa manance, sa se joace cu el, sa-l culce. de gatit ii gatesc eu, curat fac eu. programul de la 8 30 la 18 00. 8 milioane. pret de bucuresti. si oricum , am inteles de la cele din bloc ca e f mic!!! sper sa nu vine cu alte pretentii ca nu-i dam mai mult!!!

cand au venit copii acum in 5 saptamani la noi, inainte de a pleca cu socrela la mare, am chemat-o si pe ea sa-i cunoasca. cum am deschis usa, sebi i-a zis " nu vreau sa fii pritenea mea". a ramas femeia interzisa. f urat se uita la ea si f reticent la orice intrebare i-o punea. am emotii de luni, ce sa mai!!!

refritor la jucarii prin casa ..eu strang toata ziua de prin casa masinute...haine...pampersi( a invatat si edi si cand face pipi nu se mai suporta cu el si si-l desface singur, din mers, pe unde ar fii prin casa)...dau cu mopul prin living de 5 ori, fara sa exagerez...acum seara, dupa ce ii culc si strang...arata f curat si ok. ziua, insa...e "po****tie" mare pe aici.

si noi ne-am gandit la un monet dat de tv la ei in camera, dar am renuntat irevocabil. cu laptopul si sebi este innebunit de jocuri. mai ales acum ca i-au dat de la gradi de la cv un joc PITICLIC cu obiceiuri po****re unde vopseste el farfurii, vase de lut...le decoreaza. insa mai vine edi si mai apasa pe buton si-l inchide, mai inchide laptopul cu monitorul...si uite asa ma enervez si le iau " jucaria"....se lasa cu plans, jale, insa nu am de gand sa isi bata joc de el.

gata, ma bag la somn...nu mai pot.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Bianca, urata patania de la mare. Te cred ca te-ai speriat ingrozitor. Ufff, creste si fata mea si scap de burtica si o sa mergem impreuna la piscina anii viitori. Acum e greu ca-s gravi si barbatul vine prea tarziu sa profitam de caldura si apa.
Cosmi, felicitari pt post! SI distractie placuta la munte!
Bumbi, din pacate cred ca Edi a facut cunostiinta cu aerul minunat de Bucuresti, de are nevoie de aerosoli! Crezi ca noi nu avem Omron? Si de obicei il folosim cu spor la ambii mei pitici. Ca doar in Buc astmul si toate manifestarile lui infantile sunt in floare (si ai mei sunt in categoria asta). Bine ca ne-am mutat. Acum am mai rarit-o. Razvan urla din gura de sarpe. Idem si Ana pana la ultima tura (cand avea peste 3 ani). Cu ochelarii sper sa se rezolve repede.
Silvi, gatesti si gatesti ca o albinutza! Muffins sarate. Distractie placuta la picnic, sa aveti vreme buna!
La noi deja e fff cald. In casa ajunge la 28 grade ziua. Azi m-am trezit si termometrul de casa era batut in cap de soare si arata peste 34. Sa-i fie de bine, acum l-am pus la umbra. Oricum sunt terminata de caldura.
Maine avem o treaba pana la Focsani, dar fiind cu masina cu aer conditzionat, nu se pune. O sa fie practic o excursie romantica de cateva ore numai eu cu sotzul meu. Plecam dupa pranz, ne intoarcem seara, fiindca vrem sa vedem ceva mobila veche de vanzare. Pretul e ff fain pt ce cantitate de mobila e, acum sa vedem exact cum arata (pozele erau fff proaste), cat e de reconditionat la ea. Eeeee, fiecare cu fixurile lui. Noua ne plac lucrurile vechi si frumoase.
Plec afara sa ma racoresc, cat mai am sanse de putina racoare!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine.
Haideti la
Bumbi, poate o vaplacea Sebi pe femeie pana la urma. Trebuie sa se faca placuta ca altfel nu va avea succes si practic si pe ea o intereseaza sa fie placuta. Deja luni te intorci la servici? Ce repede a trecut concediul tau...al meu e tot concediu...inca .
Bee, sper sa vii cu vesti bune despre mobila si sa fie in stare buna. Cate camere aveti in noua casa? Daca mobila va fi buna o s-o umplii cu mobila daca spuneai ca e multa .
Silvia te pregatesti de picnick?

Cand a venit Nelu de la servici Dani a sarit din pat si mers la usa si i-a sarit in brate. Asa face de fiecare data...
Repede i-a dat raportul ce a facut ieri si i-a spus ca i-am citit Tom degetel si a venit cu cartea sa i-o citeasca si el . E prima carte ce i-o citim de doua ori intr-un interval asa scurt. Cred ca i-a placut baietelul atat de mic.
Acum si-a luat plasa de cuburi (alea care se baga unele in altele) si construieste.
Azi Nelu merge la diagnosticare cu masina de la 11 asa ca nu putem merge nicaieri deocamdata. Cred ca sunt duse bucsele si rotulele si vrea sa vada cat e de serioasa traba. Plus telescoapele.... Of..alti bani, alta distractie .
Eu cobor azi la cosmeticiana de langa bloc sa imi faca sparncenele ca am ramas restanta dinainte sa merg in concediu.
Dupa ce se trezeste Dani probabil ne balacim la strand. Asa bronzata nu am fost de ani de zile

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am intrat numai sa va spun ca nici vb de picnick ploua marunt si bate un vant...de misca copacii. Faza tare e ca cei de la gradi au plecat , am sunat la 10 fara 20 si ziceau ca pleacac cu cei care vr ca isi iua haine de ploaie eu am zis pas, ca vreau sa ii faca vaccinul ala Prevenar luni lui Alain ci nu aveam chef sa il racesc plus ca asa vreme nu prea vad eu ce distractie era. Ma simt ca naiba oricum si ca asteptam sa il duc si ca el e trezit de la 8 singur ca merge la copii...si uite asa stam acasa si mancam 5 zile cred din merindea de picnik
Bianca ce gratare ca se iesea cu copii de la 5 luni la 3,5 ani se manca ceva jos pe iarba probabil in mod normal...acum nu stiu cum vor face. Nu cred ca asa putea sa golesc sticluta ca picura numai da-l in colo ca asta e..http://www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P26315&shouldPaginate=true&categoryId=GIVEN asta e parfumul. Si eu am adunat mai multe ca in ultimii 2 ani de la toti din familie cu toate ocaziile primesc cate un parfum ma si distreaza faza ca la Craciun am primit 3 ca fiecare s-a gandit sa ia asta.
Bumbita super ca ai gasit bona asa ieftin ca sunt multe ore, sper sa se adapteze copilasii .
Bee succes cu mobila veche si mie imi place tu ziceai de bubite de la ceva insecte? vezi ca este Fenistil gel e super ok de cand il amnu mai am treba cu muscaturile de tantari in 2 zile trece daac nu erai tu sory de mesaj.
Merg sa ma joc cu Alain ca i-am facut ceva retea de lemn si un tren de lemn...sa vad dupa-masa ca l-as scoate undeva sa il distram un pic. Vestea buna e ca am scapat de scutecul si de noapte si sesomn ed pranz in cateva zile fara nici o pb bea lapte seara merge face pipi mai bea apa noaptea dar nu face pe el dimineata cand se trezeste dupa o vreme merge el singur la Wc in sfarsit cred ca de minim un an puteam fi aici.Sunt cam indispusa ...

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Irina de la mare...m-am gandit ieri la tine..ce face bb? Ar trebui sa iti lasi semnatura aia sa nu uitam ca esti si tu . Ai fost la eco? Care e rezultatul? sau [baiat]?
Canda tu ce mai faci? Mai rezisti pe caldurile astea?
Bee vad ca se plange de caldura....

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Silvia, stiu parfumul...stiam ca sticla e ceva cu albastru..inchis dar nu stiu cum miroase. Pacat ca ploua si te-ai pregatit degeaba .
Felicitari ca ati scapat de scutec
Maraki, Astery voi cum stati?
Mai e e vreun copilas cu scutec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

eu pe aici cu treaba..fac si de papa pe caldura asta iar stefan se joaca ba cu telefonul meu ba la calculator...iar bianca vine sambata ,i am zis sa vina dimineata ca tb sa mergem la un gratar la padure la ziua unei amice

i am facut si eu programare la oftamalog lui papan...130 ronla infosan care i cica supersper sa fie ok papan
Bianca stiu prin ce ai trecut...am patit si eu stefan
Silvi esti tare harnicuta
BUMBI pai daca n o va place puiul pe bona sa vezi pb atunci

Mergi la inceput

Cosmi, sper sa veniti cu vesti bune si sa nu ii trebuiasca lui Stef ochelari. Scumpa consultatia , asa cred ca e si pe aici, in jur la 100 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ieri s-a dus clau cu Marco la tuns...vroiam sa merg eu, dar bb s-a trezit tarziu si trebuyia hranit. dupa care ne-am intalnit in parc...am stat vreo 3 ore afara.
Bb a plans de la 12 la 1...cred ca au fost colicii. in rest...doarme in brate, cum il pun jos chitaie. a venit umbra pew balcon....macar acolo sta in carucior si doarme. asa mai pot face si eu ceva.
Am calcat de dim., acum vasele le mai am de spalat, mancare am facut ieri. Abia astept sa vina sorella.

revin dupa ce-l scot la aer, caci mi-a amortit mana.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata...in carucvior ii place sau in brate. Cand ne intoarcem de la felix montam bouncerul...sper sa-i placa acolo, caci nu mai stau cu el in brate...mare smecher este.

Silvia ce harnica ai fost, bravo doamna!
Tragic si infiorator ce povestesti tu acolo. Insa asa este...curentul e super puternic. Noi am observat pe soselele noastre odata, apoi pe autostrada la ce viteza e acolo..nici nu vreau sa ma gandesc....
Maraki bine ca sunteti ok, ai lipsit ca ai primit salariul si ai plecat la cumparaturi. cum este Robert? i-a mai trecut rana?
Bianca nasoala patania la mare...te cred ca te-ai speriat. bine ca nu s-a intamplat nimic si dani s-a tinut dupa tine.
Nu e depresie. am avut la marco si crede-ma ca nu se compara cu ce am acum...oboseala si atat. as dormi non-stop. pana vine marco de la gradi trebuie sa fac cate ceva prin casa si mancare, iar pe urma as dormi, dar stau de paza la 2 pitici.
Bee drum bun sa aveti si sa venit cu mobila pt. casa.
Cosmi bafta la control...ce scump este.
Bumbi asa este, trece repede timpul...dar si oboseala se acumuleaza. perfectionista am fost, dar mi-am dat seama ca nu razbesc si cu casa si cu copiii mici, asa ca am cam renuntat la prima...[smotru] face Clau, eu calc, bag la spalat si mancare..si astea pe fuga caci nu am timp prea mult.
Doamne ajuta sa se acomodeze sebi cu bona. Imi pare rau ca trebuie sa-l duci pe Edi la Craiova...of...cred ca ti-e greu, acum ca te-ai invatat cu el acasa.

ieri imi zicea mama ca soacra a ramas cand l-a vazut in poze pe Edi...i s-a ars si mancarea de pe foc...se minuna ce bine seamana cu fiu-su' si s-a intrebat ca eu unde am fost in momentul conceperii? si pe mi-am pus intrebarea asta...si daca nu aveau ambii gura mea ziceam ca m-a anesteziat sotul si m-a facut doar mama surogat.

La ora 17 ajunge si sora mea. merg baietii sa o astepte la aeroport. marco e tare incantat...tot la masinutele Cars se gandeste.

fug sa-mi spal vasele, daca tot tace micul urlator.
o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput