Spre Belgrad cu masina

Spre Belgrad cu masina | Autor: helen75

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Pentru cele cunoscatoare am o mare rugaminte: vreau sa facem o vizita surorei mele care locuieste de 3 ani in Belgrad. As vrea sa ma ajutati cu un traseu auto: pe unde pot trece granita (Timisoara)sau pot cobora pe la Portile de Fier si trece Dunarea (granita ) pe acolo.
Voi strabate Romania de la nord la sud, dar cred ca merita, vor fi multe locuri frumoase de vazut .
multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Eu fiind din Timisoara am trecut granita pe la Stamora Moravita - Vrsac ... dupa care directia Beograd ... drum f bun , nu mai stiu cate ore am facut pana acolo
vizita placuta si sejur minunat la BElgrad

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Daca iesi pe la Portile de Fier e frumos drumul de pe malul sirbesc al Dunarii. Este si o cetate veche, citeva puncte de belvedere...Pe la Timisoara n-am iesit spre Belgrad asa ca nu pot face comparatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Uite aici:
http://www.maplandia.com/serbia-and-montenegro/vojvodina/vrsac/
...daca iesi pe la Timisoara, mergi pe drumul european E70 pana la Belgrad: treci vama la Stamora-Moravitza (maxim o ora jumate cu masina de la Timisoara), ajungi la Virshetz (Vrsac - merita vizitat!)) cam in juma' de ora si de acolo la Beograd, nu stiu cat dar nu e departe, maxim 2 ore cred.
Ps. se mai cere viza pentru Serbia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tdi
[
Ps. se mai cere viza pentru Serbia?

Teddy si Alyssa (05.05.05)

Nu se cere .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helen75 spune:

Multumesc.
Vom pleca la jumatatea lunii august ; nu se mai cere viza si sper ca totul va fi ok. Tinand cont ca mergem cu tot cu copii (de 9 si de 4 ani), trebuie sa alegem un traseu din timp, pentru a putea vedea cate ceva , dar sa avem si timp de odihna. Din nordul tarii spre sud-vest e ceva drum....

Mergi la inceput