Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna
Fetele care ati facut dublu test va rog sa-mi spuneti si mie daca tre sa fi nemancat inainte de recolarea sangelui.
Mentioez ca pe mine m-a programat medicul maine la ora 16.
Multumesc.

in primul rand bine ai venit si sarcina usoara.Avem cam aceeasi varsta a sarcinii

mie nu mi-a zis nimic dr mea care mi-a facut eco ci voia sa ma trimita imediat dupa eco dsar si-a dat seama ca era sambata pe la ora 13 si laboratorul nu mai era deschis.De unde eu am tras concluzia ca poti merge mancata(ca doar nu si-o fi imaginat ca eram nemancata la ora aia).Am fost dimineata cu burtica pusa la cale si asistenta m-a trimis acasa sa vin a 2 a zi nemancata.Am murit de fericire mai ales ca dr mi-a indicat un anumit laborator care era in celalalt colt de oras.Asa ca nu stiu ce sa zic de programarea de la ora 16

Mihaela 12+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

lucia 2000 dar in general toate laboratoarele recolteaza sange pana la ora 10

nici eu nu vedeam ce legatura are mancare cu respectivele analize dar asistenta de fapt m-a intrebat ce am mancat>A spus ceva de genul ca nu e bine sa fi consumat grasimi..???

Mihaela 12+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Eu am programare pentru ecografia de la dublul test la ora 19. Am presupus ca pentru ecografie nu e nici o problema ca ai mancat, iar la recoltarea de sange planuiesc sa ma duc a doua zi de dimineata pe nemancate.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

o pritena mi-a zis ca pot manca
pe medic am uitat sa-l intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Salut fetelor,

Ca tot vorbiti de dublu test, mie mi se va recolta singe undeva pe la ora 2 dupa amiaza si dr nu mi-a zis nimic in sensul ca nu ar tb sa maninc. Cind e necesar sa se recolteze pe stomacul gol aici iti subliniaza in od special, iti repeta sa fie ei siguri ca ai inteles. Asa ca eu cred ca nu are legatura mincarea cu testul acesta.

Eu ma simt la fel cu greturile mele ce trec daca pap cite ceva, desi in momentele alea numa gindul la mincare nu-mi sta. Oricum am scapat pina acum si nu am varsat deloc, iar greutatea imi este aceeasi ca inainte de a ramine, poate doar juma de kg in minus.

sanatate multa si incet incet trecem si peste perioada asta.

Vine Surpriza

Alina 10+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Buna ziua, fetelor!

Am cam lenevit cu scrisul ce-i drept , dar cu motiv intemeiat, m-a durut o masea de n-am mai stiut de mine, si cum cu medicamentele nu puteam sa opresc durerea am inceput sa ... acum imi e mai bine, sper sa nu ma mai apuce pana nu ies din primul trimestru sa ma pot duce la dentist linistita (cat se poate de linistita).

Nerantula, imi pare nespus de rau, stiu ca acum probabil nu exista nimic care sa te consoleze, dar cu siguranta timpul si DD o sa te ajute sa treci peste si sa ai bebele mult dorit.

Andre_lina, in primul rand ma bucur mult pentru tine ca l-ai simtit pe bebe miscand, cat despre brida amniotica, m-am uitat si eu pe net si intr-adevar te cam baga in sperieti, dar eu zic sa stai linistita pana luni cand te duci la eco (asa am inteles), pentru ca prea multe griji nu ii fac bine la bebe, si oricum o sa vezi ca o sa fie totul bine . Sa stii ca si eu am stari depresive cateodata, din cate am inteles ne ajuta foarte mult in acest sens si hormonii care au dat navala peste noi , dar incerc sa ma gandesc la ceva vesel si de cele mai multe ori imi trece in 5 -10 min.

Cris.dogarel, am citit ca bebe ti-a facut cu manuta si bitestul a iesit bine, ma bucur mult pentru tine, abia astept sa ma duc si eu la eco, parca deja imi e dor sa il mai vad pe piticutz.

Yasmine, m-am uitat pe link-urile trimise de tine...fascinant!!!

Nikole, si eu ma lupt cu greturile si varsaturile de cand m-am intors din Grecia parca mai rau decat inainte, dau afara si apa pe care o beau, si eu care ma gandeam ca gata am scapat ... De slabit am slabit doar 2 kg si sper sa imi treaca greturile si sa nu mai slabesc.

Zelma, ma bucur ca ti s-a mai estompat hematomul si ca bebe e bine .

Bine ai venit Lucia 2000 si bafta multa la bitest!!!

Ma opresc acum sa nu va plictisesc ... ... va doresc la toate o dupamiaza cat mai placuta si fara greturi !!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

lucia2000 bine ai venit! sarcina usoara si la termen!
eu am facut analiza pe nemancate. dar nu mi-a zis dr ci o prietena care mi-a zis unde e mai ieftin

Nik0le inca putin si trece! daca te ajuta, poate o vizita sau un tel la dr... daca iti amintesti eu am stat si in spital si dupa ce am fost cuminte si nu am mai continuat cu slabitul...parca a fost si mai rau! nu papam mai nimik...musai lamaie...dat la rate de la prima ora...cu avertizare sau instantaneu...si nu te mint, dar max o sapt te mai tine si apoi vei incepe sa ceri de mancare, singura! putin, un nimic...dar vei cere!
cat despre ciorba de fasole, noroc de bani, ca am luat salariul :D azi nu, dar maine ghici cine papa ciorba de fasole?

si acum ultimele informatii, asa cum v-am promis: rezultatul de la bitest! ...citez...desi banuiesc eu ca e ok, inca nu le-am arat dr.

INDICI DE RISC LA TERMEN
risc de varsta = 1:617
risc biochimic de trisomie 21 = 1:3804
risc combinat (cu TN) de trisomie 21 = 1:3858
trisomie 18+TN = <1:10000

daca pana atunci (pe 27 ma mai duc) aveti idee ce si cum cu rezultatele astea (daca nu citesc 1 mil de articole ) poate va dati cu parerea despre cifre.

vine limonada mea , apropos de tona de lamai, Nikole!
si apoi, ca de regula

si aveti grija de voi, pana mai incolo!

Mihaela 13+

bebe mic

poze cununie

poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Elefantica, m-am confruntat si eu cu dureri de dinti/masea acu vreo 3 saptamani. Citisem ca pasta de dinti paradontox, e foarte buna. La mine a functionat, nu ma mai doare. Si cand ma apuca durerea de dinti, trec repede la un periaj cu pasta minune.

Miki Mica, nu ma prea pricep, dar pare sa fie totul ok.

Eu acum am 13 saptamani, burtica se vede bine - probabil si pentru ca sunt foarte slaba :) Ma dau cu creme si ulei de migdale de la 2 luni, sa speram ca nu o sa raman cu vergeturi :)

Sunt vopsita blonda, si acum parul meu arata groaznic - radacinile sunt satene, bine crescute. Ma gandesc sa ma vopsesc satena (sa nu atinga radacinile) cu vopsea fara amonic. As incerca cu ceva naturist: nuci, ceapa, dar nu cred sa prinda. Mai sunt mamici vopsite blonde? voi cum va descurcati?

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

cristies, eu o sa fac si triplu test, chiar daca n-am recomandare. am facut si dublu test din proprie initiativa si analizele de sange au fost cam proaste.

lucia2000, bine ai venit si sarcina usoara! mie mi-au zis sa vin nemancata dar nu prea am incredere in asistentele respective. oricum e imposibil sa stai nemancata pana la 4!! eventual incearca sa mananci mai putin sau deloc cu cateva ore inainte de recoltare.

nu mai stiu cine intreba de crema antivergeturi. eu am tot citit si am aflat ca cel mai bun este uleiul natural de migdale. eu am luat de la farmacie 200ml, n-a fost scump (vreo 20ron) si tine o vesnicie! mai exista si un ulei de la nivea ce contine doar ulei de migdale, ulei de germeni de grau (si asta foarte bun!) si parafina. eu imi dau cu cativa stropi de ulei pe pielea uda. ieftin si bun! n-am incredere in cremele speciale care-s foarte scumpe si au si o gramada de chimicale in ele.

elefantica, mergi la dentist! si eu am avut o masea umflata si m-am dus. indiferent de ce problema ai, te poate ajuta! nu se fac radiografii de regula sau anestezii (decat f slabe) dar cu siguranta te poate ajuta cumva. nu e bine sa stai cu durerea si sa te chinui.

micki, rezultatele tale-s foarte bune! felicitari!

eu sufar foarte tare de caldura, nu suport!! drumul la serviciu dureaza cam o ora si mor pe drum! nu mai suport niciun fel de masina, am rau de fiecare data. asa ce-mi vine sa stau acasa

14+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:

Sunt vopsita blonda, si acum parul meu arata groaznic - radacinile sunt satene, bine crescute. Ma gandesc sa ma vopsesc satena (sa nu atinga radacinile) cu vopsea fara amonic. As incerca cu ceva naturist: nuci, ceapa, dar nu cred sa prinda. Mai sunt mamici vopsite blonde? voi cum va descurcati?

Buna,
Si eu sunt vopsita saten deschis si m-am vopsit la salon cu nuantator care dureaza 20 de spalari. Sincer nu se vede nici o diferenta intre nuantator si vopseaua permanenta, atata doar ca nu ies culorile platinate. Doctorita mea insa mi-a spus ca ma pot vopsi chiar si cu vopsea permanenta pentru ca samponul de par contine si el o gramada de chimicale si te speli Mult mai des decat te vopsesti. Gasesti pareri pro si contra la http://www.babycenter.com/404_is-it-safe-to-color-my-hair-during-pregnancy_3273.bc dar pentru mine o vizita la salon functioneaza foarte bine impotriva stresului, si cum in sarcina tonusul este foarte important...

Mergi la inceput