Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

buna
Si eu o sa fiu o mamica de ianuarie.
Bebe se va naste pe 28 ianuarie.

Bine ai venit. Sarcina usoara si la termen!
Esti pe listutza, dar poti sa ne dai toate datele ca sa le trecem acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Buna
Fetele care ati facut dublu test va rog sa-mi spuneti si mie daca tre sa fi nemancat inainte de recolarea sangelui.
Mentioez ca pe mine m-a programat medicul maine la ora 16.
Multumesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010
Bine ai venit. Sarcina usoara si la termen!
Esti pe listutza, dar poti sa ne dai toate datele ca sa le trecem acolo.

k
datele mele sunt:
DN 28.09.1981
UM 23.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnica

Nikole, sper sa imi treaca aceste stari in trim II dar cu alex am vomitat pana am nascut.
Eu sunt putin ingrijorata: fac tratament cu Pregnyl pentru sustinere sarcina (1 injectie la 4 zile) si de vreo 2 saptamani cu o zi inaintea injectiei singerez. nu mult, 1-2 pete si atat. Imediat ce am facut injectia nu mai am nimic.Prima oara cand mi s-a intamplat am plecat de urgenta la dr. Dr a zis ca bebe e ok si nu stie de ce se intampla asta.
Problema este ca mi-am facut rezerve cu Pregnyl (nu stiu daca stiti dar nu se mai gaseste in farmaciile noastre)numai pana in saptamana 15. Nu stiu ce o sa fac apoi.

12 + mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Monnica,

Nu stiam ca Pregnyl se poate prescrie pentru sustinerea sarcinii. Mie mi l-a recomandat doctorul pentru controlarea ovulatiei care are loc la 36 ore dupa injectie. Eu am folosit 2 din cele 35 fiole (!!! mi le-a adus cineva din Italia, dar a inteles gresit numarul)de 5000 unitati. Daca ai nevoie, spune-mi. Le am inca in frigider. Mi le-a adus in aprilie anul acesta si sunt valabile 2 ani.

Sanatate multa!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Nicole . Imi pare rau ca tot te chinuie greturile. Poate starea de rau e accentuata si de caldura. Nu se linisteste nici spre seara?
Larisel pentru prevenirea vergeturilor e bun si uleiul de masline caldut. Nu are contraindicatii si nu miroase asa puternic.
Lucia2000 bine ai venit!
Maine mergem si noi la ecografie si (sper eu) bitest. Fetele din Bucuresti ma puteti ajuta cu o informatie? Unde e centrul Sanador Decebal? Din ce vad eu pe harta ar fi prin piata Alba Iulia dar nu pot sa-l localizez exact.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Nicole . Imi pare rau ca tot te chinuie greturile. Poate starea de rau e accentuata si de caldura. Nu se linisteste nici spre seara?
Larisel pentru prevenirea vergeturilor e bun si uleiul de masline caldut. Nu are contraindicatii si nu miroase asa puternic.
Lucia2000 bine ai venit!
Maine mergem si noi la ecografie si (sper eu) bitest. Fetele din Bucuresti ma puteti ajuta cu o informatie? Unde e centrul Sanador Decebal? Din ce vad eu pe harta ar fi prin piata Alba Iulia dar nu pot sa-l localizez exact.

Mariucasara,

Este exact langa Spring Time. In sensul de mers de la Unirii catre Piata Muncii, dupa ce se termina rondul din Alba-Iulia, pe partea stanga. Este la parter.

10+

Mergi la inceput

mariucasara stii cumva daca putem manca inainte de dublu test?
Eu am programare la ora 16 si nu cred ca pot sta nemancata atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Lucia, daca nu e prea tarziu, MANANCA!!! Doamne, cum sa stai nemancata pana la 4?? Dublul test masoara chestii care nu se modifica de la alimente.

Cris, 12+ si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Lucia, daca nu e prea tarziu, MANANCA!!! Doamne, cum sa stai nemancata pana la 4?? Dublul test masoara chestii care nu se modifica de la alimente.

Cris, 12+ si Ana(04.04.2003)

maine tre sa merg si ma gandeam ca nu rezist nemancata.
desi nu pot manca decat fructe
dar sunt bune si alea decat nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Tomaca . Multumesc mult.
Lucia2000 nu cred ca sunt restrictii. Eu am programare la eco la 9 si am uitat sa intreb de bitest. Sper sa rezolv acolo pe loc. La prima sarcina stiu ca am facut triplu test fara programare si nu m-a intrebat nimeni daca am mancat sau nu.

Mergi la inceput