Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Se oprise cam pe la 6-7 saptamani.

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna seara,
Am intrat sa il arat si eu pe Vlad al meu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9243c6d4da46513a2bdf68&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vlad

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panterableu9 spune:

Buna seara/ dimineata,

Ce de lume noua, de cand nu am mai dat pe aici!!

Felicitari, sarcina usoara si puiuti sanatosi la toata lumea!

Donna_n ; Rebiana27 ; ma_mica ; softurela ; mamieea ; flo.flo ; gamaloana ; Nerantula imi pare sincer rau, sper sa treceti cat mai repede (daca se poate asa ceva) peste perioada asta!

Am mult de recuperat, sa vad ce s-a mai intamplat pe aici, ma apuc de treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

aoleoooo ce frumos eeeee , l-as papa cu totul
sa-ti traiasca si sa se faca mare mare

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Buna seara,
Am intrat sa il arat si eu pe Vlad al meu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9243c6d4da46513a2bdf68&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vlad

Vlad
Mami de ursulet
bebe

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor,
Eu am inceput sa ma cam indoiesc de medicul meu: mie frica ca nu vine la nastere, ca daca am vreo urgenta ma trimite la Pitesti, etc. Pe de alta parte este al saptelea medic pe care l-am gasit cu greu in 2005 si m-a ajutat sa duc prima sarcina la capat. Am impresia ca s-a schimbat, nu stiu, cred ca are prea multe paciente. Ma framanta mult lucrul asta. Imi place de el ca face eco la fiecare control si stii exact ce face bebe, iti da o oarecare siguranta, parca nu ma simt in stare sa o iau iar de la inceput cu cautarile dar, sunt din ce in ce mai multe fete care se plang de el. Nu stiu ce sa fac. Medicii vostri cum sunt? aveti deplina incredere in ei?

Eu nu am facut nici la prima sarcina nici acum dublu test o sa fac numai triplu test pe 30 iulie.

Tomaca, esti o comoara. Pe 30 iulie merg la eco, imi masoara IR-urile si imi spune daca mai am nevoie de Pregnyl. Daca imi poti da un nr. de tel te sun si iti spun, eventual stabilim cum ne intalnim.
Daca vrei sa vinzi Pregnylul (35 de fiole sunt cam multe), jumatate din pacientele lui Tutunaru fac acest tratament de sustinere.

12 + mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnica

Buna fetelor,
Eu am inceput sa ma cam indoiesc de medicul meu: mie frica ca nu vine la nastere, ca daca am vreo urgenta ma trimite la Pitesti, etc. Pe de alta parte este al saptelea medic pe care l-am gasit cu greu in 2005 si m-a ajutat sa duc prima sarcina la capat. Am impresia ca s-a schimbat, nu stiu, cred ca are prea multe paciente. Ma framanta mult lucrul asta. Imi place de el ca face eco la fiecare control si stii exact ce face bebe, iti da o oarecare siguranta, parca nu ma simt in stare sa o iau iar de la inceput cu cautarile dar, sunt din ce in ce mai multe fete care se plang de el. Nu stiu ce sa fac. Medicii vostri cum sunt? aveti deplina incredere in ei?

Eu nu am facut nici la prima sarcina nici acum dublu test o sa fac numai triplu test pe 30 iulie.

Tomaca, esti o comoara. Pe 30 iulie merg la eco, imi masoara IR-urile si imi spune daca mai am nevoie de Pregnyl. Daca imi poti da un nr. de tel te sun si iti spun, eventual stabilim cum ne intalnim.
Daca vrei sa vinzi Pregnylul (35 de fiole sunt cam multe), jumatate din pacientele lui Tutunaru fac acest tratament de sustinere.

Draga Monnica,

eu am trecut prin aceeasi situatie la prima sarcina: medicul meu de 5 ani, foarte bun, de altfel, era din ce in ce mai "cautat". am mers cuminte la cabinetul sau pana la 9 luni, cu programare, la care uneori asteptam si 2 ore!!!. aveam incredere in el, ca doar ma stia de atata timp. la 39 de sapt. mi-a facut ultima eco si mi-a zis: cand ai tu termenul eu voi fi la o conferinta, iar daca stai dupa termen, oricum nu mai pot veni in Polizu, ca m-am certat cu directorul, asa ca uite nr. unei colege. daca iti recomanda cezariana (avea bebe tripla circulara), sa faci (desi el ma terorizase pana atunci sa nasc natural).....am fost atat de dezamagita...

in ultimii ani am mers la o dr. la Marie Stopes pentru control si atat. In ianuarie anul asta am avut o hemoragie care s-a dovedit a fi o sarcina pierduta. Am fost la 7 doctori in 5 zile, dintre care unii mari profesori. nu m-au consultat mai mult de 1 minut si au fost laconici in explicatii, chiar daca darul a fost mai mult decat o consulatie la privat.

asa ca: am decis sa caut un medic "in the middle", nici rezident, dar nici "suprasaturat" de cliente, calm si conshtiincios. Asa am dat peste o dr. de la Euroclinic si Polizu, Roxana Constantin. Mai sunt multi ca ea, sunt sigura:are paciente multe, gasesti programare cam peste 2 saptamani, dar se respecta clar orele, te primeste daca ai o urgentza oricand, raspunde la telefon oricand si te lamureshte la orice.

Decizia iti apartine, desicur, insa eu cred ca e important sa te simti bine cu medicul tau pe perioada sarcinii, ca si asa avem alte milioane de dubii..

Cris, 12+ si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Monnica,
nu stiu exact procentul, insa e cam ciudat ca jumatate din pacientele unui medic (care are muuuulte paciente) sa aiba nevoie de un medicament de ajutat sarcina. Chiar atatea sarcini cu probleme sa fie, sau un fix al dr. care recomanda un anumit med. sau, ma scuzi, alte interese?

scuze daca exagerez, dar mi s-a parut ciudat.

Mergi la inceput

nerantula,

eu am pierdut o sarcina in ianuarie si dr. mi-a zis atunci, stiind ca incercam de 6 luni la bebe 2, sa astept sa treaca un ciclu.

asta daca nu faci ceva investigatzii sa vezi de ce s-a oprit sarcina din evolutie (ai facut testul Torch? eu, de ex. stau cu frica pentru ca nu am imunitate la Toxoplasma, care poate fi o cauza). Eu am incercat sa aflu o cauza, de frica sa nu raman iar si sa trec prin aceleasi chinuri fizice si mai ales psihice, dar nu m-au lamurit. toti dr. au zis ca asa a fost sa fie !!! si ca sarcina nu era viabila, sa nu ma mai gandesc.

stiu ca exista un set de analize care se fac preconceptie, pentru a depista riscurile de avort, etc. daca ai un medic cu care te intelegi bine, cere-i sa te lamureasca.

si eu am gandit la fel atunci: macar o am pe Ana. insa am dorit mereu macar 2 copii si am decis sa mai incerc, macar pana la 35-36 de ani. Si iata ca bebe a venit mai repede decat credeam. Ai incredere, o sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

buna dimineata
Azi l-am sunat pe doctorul care imi face dublu test si mi-a zis ca pot manca linistita. Ca nu m-ar fi pus sa stau nemancata pana la 16.

Legat de medici nici eu nu sunt super multumita de a mea desi e amabila, nu vorbeste urat cu tine, iti face ecografie la fiecare control....
Dar faza e ca mi se pare un pic superficiala.
Nici nu mi-a zis sa fac dublu test.
Mie imi urmaresc 2 medici sarcina. Unul aici in craiova, iar al doilea este in bucuresti(nasa mea de cununie si implicita nasa de botez a lui bb)
IAr cand va fi sa nasc voi naste cu nasa in bucuresti. Insa e f greu sa merg de acum la fiecare consult la bucuresti. Voi merge spre sfarsitul sarcinii la control la bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Cris, Tutunaru recomada Pregnyl la pacientele cu probleme (cele care au pierdut sarcini sau cele care au sangerari in timpul sarcinii, etc) si are f multe paciente din aceasta categorie.
Ai dreptate, m-am hotarat si eu sa imi schimb medicul, am inceput cautarile. Nu pot sa stau asa, cu incertitudinea: vine, nu vine sa nu stiu cu cine nasc, etc.

Mergi la inceput