Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ah, da, mai vroiam sa spun ca si eu am comentat pe blogurile Alinei si al lui Petro si n-au aparut comentariile. La Alina doar unu, dar la Petro, am vreo trei comentarii date disparute.

Mihuta, si Eva viseaza mai urat si mai plange in somn, mai frumos, mai rade, mai vorbeste....

Eni, super, ce curaj sa te dai cu parapanta. Am admirat-o pe delicata Iulia in valuri

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

N-a ajuns nici un comentariu, soro!!! Le accept pe toate ... ca deocamdata am doar prieteni in blogosfera, nu a aparut nici un agresor . Repeat, please!!!!

Mi-a mai zis si miha de comentarii ... credea ca am cenzurat-o pe motive ciocolatoase , da' am crezut ca e ceva trecator ... daca zici ca acum si tu ... ma duc sa vaz despre ce-i vorba, cine nu va lasa sa comentati si o sa-l iau de urechi .

Aici e o caldura infernala ... azi cica o sa fie ziua cea mai calda a anului, iar de maine furtuni, tunete si ploi ... cina sa mai inteleaga vremea asta??? Eu vreau in vacanta ...

alina - cati km sunt pana in Grecia? Sau pana unde vreti voi sa mergeti???

mihuta - si SIlvia "vorbeste" prin somn ... se inteleg 2-3 cuvinte, restul nu ... Azi nopate chiar a tras un tipat ascutit ... si gata. E posibil sa fie de la dinti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Daca aveti timp poate aruncati un ochi aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932
Multumesc

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Noi impartim o inghetata de piersici delicioasa.
Daca vrea cineva reteta e aici: http://invatsagatesc.blogspot.com/2009/04/caminul.html pe la mijlocul paginii si nu are ou. Eu folosesc smantana de 30% de la LaDorna, asta e buna pt frisca.

Adra, bineinteles ca ne oprim, nici nu facem intr-o singura zi tot traseul. Daca ne oprim pe continent am face in total vreo 8-10 ore, deci convenabil. Ea nu rezista mai mult de 2 ore in scaunul auto, orice am face noi, asa ca aplicam varianta popasuri multe si dese.
Nu stiu ce are blogul. Oare se intampla la toate sau doar la mine si Petro?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Ah, pentru frisca smantana trebuie neaparat tinuta la frigider 9-10 ore!

Primul orice

Mergi la inceput

Anca, impresionanta povestea! Eu de ceva timp donez in fiecare luna, pt cat timp voi putea, niste bani. "Ai 5 lei imprumut ?", cum zicea ieri o autoare de blog pentru un alt caz dramatic. http://alexdamian.com/

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Alina, vad ca blogul invat sa gatesc nu merge, am gasit o reteta de inghetata cu iaurt, sper sa fac maine. Si Evei ii place inghetata.

Cam 45 de minute am incercat azi sa o adorm fara san, si n-am reusit

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Anca, impresionanta povestea! Eu de ceva timp donez in fiecare luna, pt cat timp voi putea, niste bani. "Ai 5 lei imprumut ?", cum zicea ieri o autoare de blog pentru un alt caz dramatic. http://alexdamian.com/

Primul orice

Si eu donez cat pot si cand pot.Am citit si eu cazul si e cutremurator

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Anei ii curge nasul, de la gradi... am dus-o si asa. Idea e ca nu sta sa-i iau temperatura anal ... si sub brat e 37.... E corecta???

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare

multumim pt aprecieri si pupici.

Mergi la inceput