Cea mai ieftina varianta pentru Disneyland
Buna!
Suntem un grup de prieteni cu copii si am vrea sa ajungem la Disneyland Paris.Am incercat si anul trecut dar a trebuit sa renuntam pentru ca pretul pe care l-am obtinut de la cateva agentii era prea mare(cam 1000 de euro/persoana,cu transport).Nu prea am rabdare sa caut asa ca vreau sa va intreb pe cei care ati fost:care e cea mai ieftina varianta de a ajunge pana acolo?
Exista reduceri in anumite perioade? Fetita mea incepe anul viitor scoala si am si eu un fix sa-i iau ghiozdan de acolo.Dar evident ca cel mai mult imi doresc sa o duc pe ea sa vada toate minunatiile alea,mai ales ca e fan Disney.
Multumesc!
Raspunsuri
Ana68 spune:
NOA,intra la agentiile de turism.Anul acesta 2009,Disneyland Paris implineste 15 ani de existenta si are promotii peste promotii,incepand din martie 2009 si terminand cu noiembrie 2009.Eu am gasit promotii la 3 agentii de turism,aici in Timisoara,atat pentru weekenduri la Eurodisney ,cat si sejururi,destul de ieftin.2 adulti si un copil insemnand cazare,transport,masa,intrare la parc....190 euro de adult pentru un weekend.In plus,toti copilasii sub 7 ani au gratuit intrarea in parc, anul acesta si ar mai fi niste gratuitati pentru ei,dar nu mai stiu bine care si nu vreau sa spun balarii.
Este parerea mea personala,sa incerci la agentie.....si iti mai recomand sa intri si pe site-ul Eurodisney ,ca si acolo au promotii,ei afiseaza acolo promotiile....
Succes!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Adriana mica spune:
Si noi suntem interesati de o excursie la Disneyland Paris.
Am vrea sa profitam de faptul ca o colega de a mea locuieste la Londra, ne-au invitat pe la ei si ma gandeam daca nu ar fi posibil sa mergem atunci si la Disneyland. Stiu ca de regula o zi este insuficienta, cum as putea sa procedez in aceasta situatie?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
blackpanterro spune:
Noi am fost luna trecuta. Preturile sunt mai mici decat anul trecut dar tot scump este. 3 zile de parc si 2 nopti la hotelul lor de 2 stele, Santa Fe, ne-a costat 580 euro pt 2 adulti(pachet), Aidan a mers pe gratis ca are sub 7 ani.
Stam langa Stuttgart si am mers cu masina care ne-a costat putin pt ca masina noastra e foarte economica. Acolo am mai cheltuit cam 370 de euro si asta a fost cu buget, nu ne-am facut de cap deloc pt ca totul e ff scump.La show-uri nu am mers pt ca preturile sunt nesimtit de mari.
Restaurantele sunt cam scumpute(in jur de 50-60 euro pt 2 adulti si un copil), dar am mancat si la Mac unde a fost cel mai ieftin.
Jucariile sunt la tot pasul si din nou foarte scumpe, noi i-am luat lui Aidan cate o jucarie pe zi ca nu poti chiar sa nu cumperi nimic cand te izbesc in fata mereu.
Nu prea poti sa mergi un weekend acolo fara sa cheltui in jur de 1000 de euro.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Noa spune:
Va multumesc pt raspunsuri!
Am vazut si eu ca pana in 7 ani copiii au gratuitate,de aceea as vrea sa profit si de acest avantaj.
As vrea sa stiu cum e mai convenabil:prin agentie sau facuta rezervare la un hotel si mers pe cont propriu?Dar de unde luam biletele de intrare in parc? Poate a mai fost cineva si ne spune si noua...
blackpanterro spune:
Noi am cumparat pachetul de pe situl lor.Biletele au fost incluse in pret dar se pot lua si de la poarta daca nu o sa stati la hotelurile parcului.
Adriana si Aidan - 4 ani
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Noa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Noi am fost luna trecuta. Preturile sunt mai mici decat anul trecut dar tot scump este. 3 zile de parc si 2 nopti la hotelul lor de 2 stele, Santa Fe, ne-a costat 580 euro pt 2 adulti(pachet), Aidan a mers pe gratis ca are sub 7 ani. Stam langa Stuttgart si am mers cu masina care ne-a costat putin pt ca masina noastra e foarte economica. Acolo am mai cheltuit cam 370 de euro si asta a fost cu buget, nu ne-am facut de cap deloc pt ca totul e ff scump.La show-uri nu am mers pt ca preturile sunt nesimtit de mari. Restaurantele sunt cam scumpute(in jur de 50-60 euro pt 2 adulti si un copil), dar am mancat si la Mac unde a fost cel mai ieftin. Poti sa-mi spui,te rog, cum sunt conditiile la hotel?Tot aici ne-am gandit si noi sa mergem. Jucariile sunt la tot pasul si din nou foarte scumpe, noi i-am luat lui Aidan cate o jucarie pe zi ca nu poti chiar sa nu cumperi nimic cand te izbesc in fata mereu. Nu prea poti sa mergi un weekend acolo fara sa cheltui in jur de 1000 de euro. Adriana si Aidan - 4 ani A ticket to hell has never been funnier "Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth." |
Poti sa-mi spui,te rog, cum sunt conditiile la hotel?Tot la Santa Fe ne-am gandit si noi sa mergem.
Vi s-au parut suficiente 3 zile?Am vazut ca au sejururi de 3,4 si 5 zile si e mai scump sau mai ieftin in functie de perioada.
blackpanterro spune:
Santa Fe e ok, e de 2 stele. Mi-a placut ca am avut doua paturi de 2 persoane in camera, foarte comode. Ce mi-a displacut e ca peretii sunt ultra subtiri, auzi tot ce vorbesc vecinii. In baie am avut numai 3 prosoape de corp, de maini/fata nu am avut.Hotelul arata ca si cum ar avea nevoie de zugraveala noua. La micul dejun oferta e saracacioasa.Am avut 2 tipuri de sunca, paine, gem, unt, iaurt, cereale plus sucuri de mere, portocale, toate din concentrat, cafea si apa. E de asteptat insa la un hotel de 2 stele.Mi-a placut foarte mult organizarea, exista multe mese, nu se asteapta la intrare chiar daca volumul de persoane e mare, autoservirea se face simplu, automatele de sucuri/cafea peste tot.
In parc, 3 zile au fost suficiente pt noi, ne-am dat in absolut tot ce nu a avut restrictie de inaltime dar am stat de dimineata pana seara la inchidere.Cozile sunt lungi dar merge repede.Se asteapta mininmum 20 minute pt o tura de 90 de secunde. In weekend se inchide la 10 PM.
Cum am spus, la show-uri nu ne-am dus, la Buffalo Bill preturile mi se par mult prea scumpe.La cat 1 pretul e de 71 euro/adult si 57 euro/copil, la cat 2 pretul e de 59 euro/adult si 45 euro/copil.
Nu as recomanda nimanui sa mearga acolo cu un copil mai mic de 4 ani.E atata lume in jur si vara atat de cald, noi am prins 36 de grade, si statul la coada poate sa supere de tot un copil mic.Auzeam bebei care plangeau de mi se rupea inima la coada.
Ne-a placut foarte mult, a fost visul meu sa ajungem si acolo, dar a fost exact cum ne asteptam, extrem de comercial.
Adriana si Aidan - 4 ani
karfe spune:
Incep cu ultimele cuvinte din postarea lui blackpantero :prea comercial si prea pusi pe jecmaneala,noi am stat la Cheyenne in parc (3 stele) 5 zile si a fost mult prea mult,mai bine stateam in oras.
Seara dupa ce se inchidea parcul era f. pustiu pe acolo si trist.
Ptr. noi 2 zile a fost suficient .
Celelalte 3 le-am stat in oras.
De vazut neaparat la o statie RER de Disney,Val d'europe,SEALIFE-supermisto
A si ne-a costat 1000euro/pers(f.scump),plus 1000 acolo.
buli spune:
noi am stat in paris in apartament inchiriat, biletele le-am luat de pe site (promotie), am plecat cu blue air, la metrou am laut abonament, deci economii la singe, dar am vazut si parisul
nu am regretat varianta asta, parcurile mi se par ff comerciale, iar cozile peste masura de mari (si am fost in martie, deci inca nu era sezon)
n-as fi putut merge mai mult de o zi, hai doua.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
blackpanterro spune:
Acum au o promotie daca intereseaza pe cineva, cu un bilet normal + 37 de euro poti lua abonament pe tot anul.
Karfe, tare mult ati cheltuit! Dar asa e, jecmaneala pe fata, firar pana si baloanele alea cu cap de Mickey costau 8 euro! Si se desumflau pana a doua zi.Vedeam lume prin parc cu balonul desumflat pe jumate LOL
Iar hotelul, a fost cel mai scump hotel de 2 stele la care am stat vreodata :))
Sa fie inteles, nu imi pare rau ca ne-am dus dar nici nu mai merg a doua oara :)
Adriana si Aidan - 4 ani