Cea mai ieftina varianta pentru Disneyland
Raspunsuri - Pagina 2
grati.ela spune:
160E/zi apt de 3 camere langa Notre Damme (ai metrou direct aeroport CDG si Disneyland) in care pot sta 8 persoane~ 20E/pers la 7 zile duce cazarea la 140E/ pers; 260E bilet avion cu AirFrance (infantul nu plateste), intrare Disneyland pentru 2 zile 90E (se ia abonam pe un an!), mancare aprox 10E/pers/zi cumparata de la MonoPrix, la 7 zile ~70E=560E/pers
noi am fost din 13 septembrie si a fost excelent si ca vreme si dpdv al aglomeratiei in parc.
Moss spune:
Noi am fost la inceputul lui Iunie. 2 adulti si 1 copil am platit in total 1000 euro . Pretul include: 2 nopti cazare in hotel 4 * cu mic dejun inclus, transport cu AF, transfer aeroport-hotel - aeroport.
Exista hoteluri care sunt in apropiere de parc ( aprox 15 minute cu autobuzul ). Noi am stat la DREAM CASTLE - lantul Austrian International. Nu pot spune ca este chiar de 4 * dar ptr 270 euro / camera / 2 nopti cu mic dejun a meritat din plin.
Bus-ul catre parc opreste chiar in fata hotelului, la fiecare 30 minute. Este extrem de convenabil.
Vezi ca AF are niste tarife speciale pentru familiile care merg la |Disney. Noi am gasit o oferta de pret si mai buna, tot la AF !
Te sfatuiesc sa iti cumperi biletele de intrare in parc inainte de a pleca din tara. Le platesti cu carte de credit si le primesti pe email in format electronic. Citeste site-ul cu atentie ptr ca sunt diverse oferte de pret f convenabile. Noi am luat 1 bilet ptr 2 parcuri ( Disneyland si Walt Disney ) la 37 euro/zi / persoana si am iesit fff bine la pret.
Daca vrei sa te ajut cu mai multe info da-mi un mesaj pe privat.
Intr-adevar, mult prea comercial....
Cristina
teo1970 spune:
Buna
ca sa-ncep cu cele remarcate de majoritatea dintre voi, ca totul e f comercial la Disney: a fost cineva la Parc Asterix ? cum este, comparativ cu Disney ?
pt Gratiela: apt de linga Notre Dame este ceva particular sau este hotel? multumesc
Laura T spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo1970 Buna ca sa-ncep cu cele remarcate de majoritatea dintre voi, ca totul e f comercial la Disney: a fost cineva la Parc Asterix ? cum este, comparativ cu Disney ? pt Gratiela: apt de linga Notre Dame este ceva particular sau este hotel? multumesc |
Noi am fost in aceeasi excursie (in mai 2007) atat la Disneyland cat si la Asterix. Sa stii ca fetelor mele le-a placut foarte tare si la Asterix, mi s-a parut ca are mai multe atractii pentru copilasi mai mici, adica mai accesibile si celor mici si mai putin curajosi...Merita mers!
grati.ela spune:
apt e de la particular. http://www.quai-montebello.fr/en/photos.php
a fost superok (ne-a dat si factura!)
gabitza2005 spune:
Si eu sunt interesata de o excursie in toamna Paris si Disneyland dar pot sa spun ca as prefera sa nu-mi cheltuiesc toate economiile.
Apartamentul prezentat de tine pare de vis la pretul afisat, cum arata si sa nu mai zic de pozitie-sper sa fie adevarat si disponibil (daca nu cred ca o sa incercam un Etap).
Sper sa reusim anul asta ca anu trecut nu prea ne-a iesit
Apropo de faptul ca acest parc e "comercial"- eu una cred ca asa trebuie sa fie, sa-ti vanda distractie si tot felul de nimicuri, ca doar nu mergi acolo ca la muzeu (pana si astea au inceput in ultimul timp sa-ti vanda tot felul de "suveniruri") asa ca eu zic ca asta nu poate fi un minus .
Noa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela 160E/zi apt de 3 camere langa Notre Damme (ai metrou direct aeroport CDG si Disneyland) in care pot sta 8 persoane~ 20E/pers la 7 zile duce cazarea la 140E/ pers; 260E bilet avion cu AirFrance (infantul nu plateste), intrare Disneyland pentru 2 zile 90E (se ia abonam pe un an!), mancare aprox 10E/pers/zi cumparata de la MonoPrix, la 7 zile ~70E=560E/pers noi am fost din 13 septembrie si a fost excelent si ca vreme si dpdv al aglomeratiei in parc. "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Apartamentul se inchiriaza numai pentru o saptamana? Perioade mai scurte nu accepta?