Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Salutare gagici!!!!
mda! deci "cumintele" ca intotdeauna...ce bine imi pare...uite asa mai sunt si eu cu zambetul pe buze...recunosc in ultimul timp n-am prea mai apucat sa scriu...iar de la munca ma abtin de la "fraude", ca sunt apele cam agitate. Asa ca mai bine stau cumintica, chiar daca imi este greu sa ma abtin .
eu is tare agitata momentan..acu astept sa vina cm-ul ca sa pot reincepe stimularea, de destul de lunga pauza...
mai astept sa termine si soata cu scoala, si sa ne mai linistim si cu casa...
parca as merge si intr-un mini concediu...dar cam dificil...hm..multe necunoscute in ecuatia asta...
Cat despre avorturi, nici eu nu sunt de acord cu ele, dar fiecare are dreptul sa aleaga ce este mai bine..de multe ori noi din exterior vedem altfel lucrurile, iar cine n-a trecut prin ce am trecut si trecem noi pt a avea un bb, nu are cum sa ne inteleaga. Eu nu doar o data ci de doua ori, am fost cu niste prietene sa avorteze, chiar daca eu nu concepeam lucrul respectiv...nu le puteam lasa singure...mai devreme sau mai tarziu suportam conseciintele propriilor alegeri..

Asa ca mandrelor, noi sa fim sanatoase si sa ne bucuram de bb nostri ce vor veni ..asa ca tot inainte..!!!

Ellyshor, bine ai venit !!!
Simonia, cand intrebi de obiceiuri la botezuri la ce te referi? Eu pot sa iti zic ce am facut eu ca nasa ....... am un finut dulce foc de 2 ani si 7 luni pe care il iubesc mult de tot .

gata chiar v-am zapacit ..dar incerc sa rezist pt schimbul 3
dragutzelor, harnicutelor, zapacitelor, optimistelor ...va

Show must go on!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Seriosssssssss????
Pai atunci numai aici stau....ca de vreo cativa ani tot ma chinui sa mai iau si eu 2-3 kg. Merg pana aproape de 44-45 si mai mult de atat nu pot sa depasesc.....si slabesc rpd :)

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Va pup si eu . M a primit niste monstre de culori ptr biblioteca din sufragerie si acu stam sa alegem culorile.
Maine ma duc in Amsterdam , cred ca ajung si la muzeu ..Sa aveti grija de voi si de bebei.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!
Sunt prezenta si eu la schimbul 3 !
Ellyshor-bine ai venit !

Mergi la inceput

Guzelnico-stai linistita, nu mai dau eu dupa greci pt ca sunt fidea si in plus prefer sa inteleg cand cineva ma baga undeva!
Uratico-iti urez spor la invatat, mai ales ca vad ca iti cam lispeste cheful!
Ada-bine ai revenit clujeanco, imi era dor de tine!
Lumy-bine te-am regasit in schimbul 3!
Galliciana-da-ne si noua reteta pt a avea atata energie; nu tine secretul!
Babyblue-relazeaza-te draguto, altfel dau bir cu fugitii gigeii!
Mayan-spor la ales!
Mona-

Mergi la inceput

eu agitata ca intotdeauna .....am inceput sa ma bag mai devreme la nani + ca imi tine si soata morala ...acu mai strang un pic mormanul de haine adunat de pe culme si ma bag in pat sa ii tin de urat..deja sforaie

Show must go on!!!

Mergi la inceput

Lumy-relax! Pt azi esti scuzata! Noapte buna si somn usor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Lumy-relax! Pt azi esti scuzata! Noapte buna si somn usor!

multumesc !
acu ma bag la nani
somnic usor!! se anunta o seara calma

Show must go on!!!

Mergi la inceput

Ma duc si eu sa-mi pregatesc valiza! Mai vorbim joi daca reusesc , daca nu vineri.
Sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

aha..v-am prins!deci..dupa ce ma duc eu la nani apareti si voi la schimbul 3!hmm.e a 2a oara cand imi iau teapa!
hihi..eu adormii devreme si amu am insomnii-si visinata inca nu-i gata!ca o luam pe post de somnifer!
ancuto-bafta fetita la greci!ai de grija sa nu te ratacesti pe-acolo..sa mai dai un semn sa te stim bine!

lumy,mayan-

ellysorule-deci e pe bune chestia asta..eu chiar m-am ingrasat de cand m-au adoptat fetele pe aici!acu pot sa ma laud..sunt mandra posesoare de 51 de kg!ca si eu eram sub limita..

la gagici si noapte buna!

Mergi la inceput