Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(16)
Raspunsuri - Pagina 3
uratica spune:
uff..toata lumea e numai o treaba!numai eu am o lene de ma doareeeeeeeeee!si o durere de cap de-mi vine sa dau cu el de pereti!si uite-asa eu nu mai am chef de nimic!na!o sa le las pe toate asa cu fundu-n sus sa vad ce-o sa se intample?
la gagici!
Mona40 spune:
uratica...visinata aia de o tii prin dulapuri...si o prietena buna ...e tot ce ai tu acum nevoie....
lasa treaba...ca si maine va fi tot acolo.....
pup
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellyshor Hello....ma primiti si pe mine? Eu vin de la "raionul stimulicioaselor"....Galli ma stie. De altfel, ea m-a invitat sa trec pe la voi:) Va doresc numai bine si vise implinite! E bine de stiut ca exista un locsor unde iti poti descarca sufletul Iata cate ceva despre mine: Sunt un tauras de 26 de ani, casatorita de 6...incercam pt babyboom de apx 10 luni. Intre timp am aflat ca am SOPC...asa ca fac tratament cu clomifen pt ca nu ovulez regulat. De vreo 6 luni iau si Utrogestan...din ziua 16-a sau a 18-a a cm-ului. Luna asta e a doua de stimulare....si sa vedem ce a iesit ca doar ce ne-am intors din concediu, de la mare. Cam atat despre mine....astept cu nerabdare sa va cunosc si pe voi...desi din ce am citit cred ca sunteti minunate. Babyboom...vino la mami...acum |
astept inca o minune in viata mea!!!
simonia spune:
nu-mi raspunde si mie nimeni in legatura cu botezul?
baby, nici eu nu cred ca are influenta.
daca ovulezi pana la inseminare, este dreptul primului venit . daca nu s-a produs ovulatia si faci inseminarea, faci o fetita cu macho sau un baietel cu metrosexualul adus de dr.
cred ca e important sa nu cu 2 zile inainte pentru a ajunge la maturitate
ellyshor, bine ai venit . dar ma intreb de ce nu incerci sa scapi de chistulete, mai ales ca clomifenul este el generator de chisturi ?
Ellyshor spune:
Galliiii
Bafta maine la spermograma!!!
Simonia, am SOPC dar nu am chisturi....doar ovulatie neregulata. Am avut un chist pe ovarul drept dar s-a absorbit, nu mai e.
Fetelor....pai eu nu ma incadrez in referintele topicului.....am....43 de kg!
Babyboom...vino la mami...acum
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia nu-mi raspunde si mie nimeni in legatura cu botezul? baby, nici eu nu cred ca are influenta. daca ovulezi pana la inseminare, este dreptul primului venit . daca nu s-a produs ovulatia si faci inseminarea, faci o fetita cu macho sau un baietel cu metrosexualul adus de dr. cred ca e important sa nu cu 2 zile inainte pentru a ajunge la maturitate ellyshor, bine ai venit . dar ma intreb de ce nu incerci sa scapi de chistulete, mai ales ca clomifenul este el generator de chisturi ? |
galliciana spune:
nu-i nimica,ellyshor!!! te ingrasam noi, fii linistita!!!
bine ai venit printre noi!!!
pupici la gagici!!!
uratica spune:
hihi..m-a devansat si pe mine cineva!yupiiiiiiiiiiiiii!bine ai venit ellysor!
monule-visinata inca nu e facuta..trebuie sa mai las visinele sa se pupe cu zaharelu'..si apoi yami yami!treaba am lasat-o ptr altii!si eu m-am dus am facut o baita..m-am buclat..m-am facut frumusica!si acu' ma simt mai bine..mai in putere!
la gagici!
uratica spune:
ellysor-eu de la atata ras si binedispozitie de la fetele astea frumoase..am reusit sa ma ingras!hihi..am ajuns si eu la 51 de kg!
uratica spune:
hmm..vad ca s-a cam desfiintat schimbul 3!e clar..criza asta ne-a afectat si pe noi!ne-a limitat cuvintele!
bine..eu ma pun la somnorici..ca azi nu am invatat/recapitulat nimic!
asa ca maine trebuie sa recuperez!
la gagici!
somnic usor!