Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(16)
Raspunsuri - Pagina 2
MayanMistica spune:
Prietena mea e romanca dar locuieste in Anglia .Nu sunt casatoriti , doar locuiesc impreuna.
Problema e ca ea n-are drept de munca , el n-are job oricum chiar daca e englez sadea ..cica isi cauta.
O perioada s-au mutat singuri , pe urma datoriile i-au doborat si s-au mutat iarasi la parintii lui.Ce stiu de la ea e ca , ea lua pastile inainte.Acum nu stiu cum s-a intamplat..poate ca a uitat sa ia pastila ..d-zeu stie.
Ea e disperata ca relatia scartie , cu desi ca parintii ei s-au imprumutat la banca bani grei ca ea sa poata pleca din Romania si sa fie alaturi de el.
Il iubeste mult , dar el n-a prea facut nimic ca sa o aduca langa el chiar daca ea zice ca si el o iubeste.Ce iubire e aia , in care o lasa pe ea sa se zbata cu toate ca sa se duca acolo si el doar sta pe tava ?!
Deci cum spuneam , n-au joburi , n-au casa , n-au bani ..iar ea crede ca mai devreme sau mai tarziu se va rupe tot .Dupa ce isi va plati partea ei de datorii de acolo , vrea sa isi card blue-ul si sa vina acasa sa-si vada parintii.
Mi-a zis ca mama ei i-ar creste copilul , dar ea nu vrea pentru ca n-ar fi corect fatza de ei.
Nu stiu pe de o parte imi pare ca nici ea nu e disperata sa il tina.Cred ca nu stie ce vrea , e prea stresata acum ca sa gandeasca logic.
uratica spune:
monule-e adevarat!nu trebuie sa judecam pe nimeni si nu o facem..ptr ca fiecare stie ce situatie are,ce simte,ce vrea..insa,avand in vedere prin ce trecem noi..e normal sa ne dorim cu tot sufletul sa il pastreze!si chiar si asa..cu probleme cu tot..eu tot aceeasi parere o am!poate ptr ca trec prin ceea ce trec!poate daca reuseam si eu sa raman macar odata insarcinata nu gandeam asa..insa nu ma pot abtine..intr-adevar nu are nevoie de morala..ci trebuie sfatuita sa se gandeasca strict doar la ea si la bebicul din burtica!doar la ei doi sa se gandeasca!!si daca se va desprati..ii va fi mult mai usor sa treaca peste relatia asta daca va avea un sufletel ce creste in ea si care ii va fi alaturi o viata!un sufletel care o va ridica de jos de fiecare data cand va fi la pamant!un sufletel ptr care isi va regasi pofta de viata si ptr care va lupta chiar de se simte sleita de puteri!
iar parintii-sunt parinti!!!oricat le-am gresi,orice am face..sangele apa nu se face!mereu vor fi alaturi de noi!poate ne vor mustra..nu zic nu..insa sunt singurii pe care putem conta si care ne vor ajuta oricand neconditionat!
Doamne ajuta ptr toate fetele..
hmm..acum am fost la soferie..dosarul e gata..pe 27 am examenul la sala!iar apoi peste o saptamana traseul!
hmm..si dupa listuta se pare ca maine e proba de foc..a fi sau a nu fi..ciudat e ca desi nu prea am multe sanse natural..speranta moare ultima!
ada-sa dea Domnul sa fie cu ochisori!
guze-bafta la prestat!nu se stie niciodata de unde sare iepuru!
monule-!multa intelepciune presarata in mesajul tau..noi din pacate suntem mai impulsive..avand in vedere cat ne chinuim sa avem un bebe!
mayanule-sper din tot sufletul sa ne zici ca s-a razgandit prietena ta!
la gagici!
galliciana spune:
hello,girls!!!
imi pare rau, nu am putut fi cu voi zilele acestea. dimineata am deschis in fuga capitol nou, si am tulit-o amandoi iar de acasa!
ieri am umblat pt buletin sipermis de pescuit, azi, pana la 13,47, dupa permis conducere-inclusiv analize,tot,tot.... mi-a mancat sufletul....acum vreau sa respir cu voi, l-am lasat sa mearga la pescuit, eu bag rufe la spalat si mai strang pe aici...uffffffff.
bine ca am scapat....
Mona, pupa fata ligia de mii de ori,si moldovenii din partea mea,ai grija pe drum, du-te si pe la tata daca poti......
AAAAAAAAAAaaa,maine mergem la spermograma, in sf....
si apoi la medic gine. ufffffff,ziua 20 deja??? am si uitat. in schimb nu uit seara, cand ma doare burta... azi voi lua duphaston spre seara, sa vad, poate e mai bine....
a, si stati,mai am....treb sa schimb medcul de familie, azi ne-a scos din sarite pe amandoi, si sa il inscriu pe el, ceva acte contabile, si am mai trecut o tura de treburi...
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
Uratica,
Bine inteles ca si eu m-as bucura sa aflu ca a hotarat sa lase copilul.....dar eu ma gandesc la ea acum....sper sa ia hotararea cea mai buna pentru ea...
Gali, merci de pupici...
Multa sanatate tatalui tau...si nu spune de doua ori...ca se trezeste bietul de el cu musafiri....
Am de vazut juma de tara...rude prieteni vecini....
abia astept...
Bafta cu permisele de toate delurile....ma bucur cand se emancipeaza "femeeea".
Fete v-am povestit cum imi baga d-ul meu perne sub fundisor? dupa gighi-gighi?.....misto senzatie...se invartea ca un titirez...si intreba...a iesit...? picioarele sus ...sa nu iasa.... suntem dusi....
pupi
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....
uratica spune:
hihi..monule!si nu te-a scuturat nitel tinandu-te de picioare?
galli-pe mine una m-ai ametit cu toate indeletnicirile tale!numai cat m-am gandit la ele si deja am obosit!
galliciana spune:
uffffffffff, sunt satula si eu,ce mai........
m-as duce la masaj,piscina, soare!!!!
pupici la gagici!!!
galliciana spune:
mona, cu cea mai mare placere!!! il si sun daca vrei!!
pupici la gagici!!!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana uffffffffff, sunt satula si eu,ce mai........ m-as duce la masaj,piscina, soare!!!! pupici la gagici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
Si ce mai astepti?! Vrei sa vin sa te iau pe sus?!
guzelnico spune:
Monicuta, zbor lin atre tara, sa va bucurati de toate frumusetile din Romania, sa petreceti timp minunat cu familia si prietenii si sa va intoarceti sanatosi!
micomic spune:
zbor placut si concedii frumoase si odihnitoare
am mai revenit si eu pe aici caci dupa concediu am o perioada de recuperare ca deh nu face nimeni treaba mea
si in asteptarea unui bebe, ne-am gasit alternativa am luat un pui de pisica de la curte, de la bunica ca vrea sa-l duca in padure si acum avem animalut de ingrijit in casa
suntem foarte entuziasti acum la inceput, tot timpul ne uitam la pisica, ce face, ce mananca si mai ales suntem foarte fericiti ca e desteapta si curata chiar daca a stat la curte si chiar daca e vagabonduta era disperata inca de prima data ca nu-si gaseste nisipul. iar cum i-am facut o cutiuta cu nisip, cum a nimerit direct in ea si fericire mare
nu am mai avut pisici sau catei asa ca e o prima incercare si experimentam
va pup