Gemanutzele-s pe baricade... (34)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Nu mai vorbit do bomboane ca mi-e o poftaaaa!!!! Eu as manca 2 cutii odata, dar am intrat la dieta de ieri, ca nu se mai putea! Prea mancam ca sparta, era clar ca am ceva dereglat in creier! Pup burticile si eu si le donez din mancarea la care renunt eu! ![]() |
poate e cu 2 liniute
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
![](floare.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![](icon_smile_sad.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Aida, degeaba batem apropouri la Lora cu ca se face ca nu pricepe!
Lora, servicu usor si-o zi de dieta fara ispite culinare! Ce fel de regim ai ales?
Raluca, deci n-a fost ieri sa fie ziua cu noroc cu seful! Seful tau este spaniol? O zi mai frumoasa azi! Multumesc de urari! Intre timp am facut pace cu dusmanul, mai ales ca aseara bolea de-o criza de colecist. A ramas ca azi ne vin finii, iar noi ne sarbatorim saptamana viitoare cand face jj o jumate de an!
Ce repede trece timpu......
Liliac, inca mai mergi la munca? Pe caldurile acestea??? Ai grija de tine si de burti din dotare!
Azi:
Posibil sa-ti vina greu sa spui adevarul, daca sentimentele cuiva vor fi in pericol. Daca te vei opri pentru o pauza atunci cand faci ceva corect, vei avea regrete tarzii. Poti sa eviti situatiile incomode daca vei da sansa oricui sa isi expuna parerea. De asemenea, accepta si sugestii, indiferent daca ai totul pus la punct, caci ideile noi iti vor aduce doar beneficii.
si
Auzi vesti bune despre viata ta sentimentala astazi. Spre seara primesti cateva telefoane cu ultimele barfe din lumea cunostintelor tale. Cel mai bine ar fi sa stai departe de ele.
O zi frumoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neata!
Black, multi ani fericiti impreuna!
Si eu ma enervez repede si sar, dar imi trece la fel de usor..a, si ma razbun tot cam ca black...stiu ca nu e bine, da' nu ma pot abtine. Norocul meu ca am cu cine sa-mi fac mendrele!
Ca dieta am ales Scarsdale...mi se pare relativ usor de tinut.
Aidutule, nu-i SIGUR cu 2 liniute, te asigur!
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna si mai putin caniculara!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Nu mai vorbit do bomboane ca mi-e o poftaaaa!!!! Eu as manca 2 cutii odata, dar am intrat la dieta de ieri, ca nu se mai putea! Prea mancam ca sparta, era clar ca am ceva dereglat in creier! |
Ce bomboane?? Care bomboane??? Aaaaaa, aleaaa?? Erau nasoale rau de tot!! Sa vomiti, nu alta. Scarbos de multa ciocolata. Bleax!
2 cutii deodata??
![](olala.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac1 spune:
Black La cat mai MULTI ANI fericiti impreuna!!!
Orice-ar fi...sa petreceti!
Acum trebuie sa plec...sunt cu un picior in pragul usii. Dar revin! Nu scapati de mine atat de usor !
Liliana, Andra-Maria &
cu
26+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Ha-ha-ha, cica sa ma apuc si eu sa mananc sanatos! Pana acum am halit o jumate de oala de pui cu sos rece, nici macar nu m-am mai obosit sa il incalzesc si o punga de cipsuri. Ca doar trebuie sa ma pastrez cu forme!
Liliac, multumim de urari! Sper ca pe unde pleci este racoare!
olim spune:
black, multi ani fericiti impreuna
o zi excelenta tuturor
ma apuc de impachetat ca pe 1 septembrie trebuie sa dam casasi timpul trece repede, plus ca alex e la gradi pana pe 30 iulie asa ca profit de situatie
mai vin mai tarziusi burticile, aida si liliac
liliac1 spune:
Hmmmm, eu credeam ca va tine canicula-n casa...si cand ma intorc gasesc subiect nou! Cand colo, ce sa vezi?? "Ursul"!! pentru altii...Ursus
Black deci pana la urma sarbatoriti in cadru larg F frumos!! Stateam si eu ca o mandra fraierica si ma gandeam ca luni o sa fac 9 ani de cand nu mai sunt in "curtea" lu' taica-miu. Sotul meu zice ca de 9 ani m-a adoptat
iar eu sunt copilul lui nerecunoscator pentru ca-i fac viata amara (eu il suspectez de masochism
)
Ce zici tu?? Juma' de oala?? Pai esti bland copil!!! Eu de dimineata am bobinat asa: 1 iaurt activia de-ala mare, 5 covrigi cu sare, 3 cu susan, 250 gr saleuri, 1 prajiturica...si stau acum si ma gandesc daca sa ma infing si in covrigeii vanilati care-mi fac cu ochiul. Si este abia ora 1. Pana la 4... cred ca dau gata si sticla de apa de 2 l care troneaza langa monitor (am golit-o cam la jumate...)
Oricum, la dimensiunile tale colosale ai voie sa faci ce vrei
P.S. Da, merg la munca, deocamdata. Am zis ca de pe 10 aug o sa imi iau CO si dup-aia gata!
Liliana, Andra-Maria &
cu
26+
liliac1 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac ... oricum sunteti dementiale ![]() ![]() ![]() ![]() eu in casa la umbra , o sa scot nasul pe inserat acum nu am nici chef si nici nu ma risc `... va ![]() |
Deci, ai bagajul facut?? ca io-s pe pas de plecare. Spre Doina, avcoz...ca doar nu spre treb'shoara
![](icon_smile_big.gif)
Si despre bomboane...hai sa dau tot din casa.
Continuare: am luat cele 2 bomboane, le-am invelit frumusel in servetel si...le-am pus in frigider. Acolo sunt si-acum ca nici n-am indraznit sa le expun. Ma faceam de toata bafta. Mi-ai dat totusi o idee. Ma duc sa cumpar o cutie pentru ei...si eu o sa mi le "fur" pe cele 2 de la locul lor.
Tu cum stai cu canicula?? La noi sunt 28-29 grade in atmosfera, seara pe la 10 jumate. E fain rau de tot
![](icon_smile_wink.gif)
![](pupic.gif)
liliac1 spune:
olim scuza-mi ignoranta si nepriceperea...dar de ce este bine ca ramane casa la banca?? Si voi unde va mutati de la 1 septembrie?? cred ca in entuziasmul meu, am pierdut firul epic al povestii, asa ca te rog frumos, mai zi-ne-o odata ca sa priceapa si tartacutza mea
Cum se simt baietii?? Cred ca sunt bine de-acum. Alex inca merge la gradi? Tu ce-ai mai facut cu serviciul? Ai gasit ceva rezonabil?
Liliana, Andra-Maria &
cu
27+