Gemanutzele-s pe baricade... (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

aidaaaaa multi si de la noi aveti grija de voi
black ai stricat surpriza omului, meriti bataieio sa am asa o surpriza de la al meu as fii cuminte si o saptamana dupa si l-as si ierta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Raluca, iote ca pana la urma se pot intalni si forumiste! Poate apucam si noi sa ne vedem la fata! O zi usoara si cat mai fructuoasa!

Eu nu-s la prima experienta de acest gen
Nu e imposibil sa ne vedem. Doar ca un pic, un pic, un pic mai greu. In rest, totul e realizabil.

Nu a fost o zi fructuoasa, ca am muncit din greu si n-am apucat sa vb nimic cu directorul. El a trecut cu viteza luminii pe langa mine, mi-a zis un "buenos dias" de am ramas tampita si cand a trecut inapoi, vorbeam la telefon...

Citat:
Munca sustinuta iti va fi recompensata si chiar si cel mai inversunat critic al tau se va simti obligat sa dea inapoi si sa te respecte pentru ceea ce vei fi capabil(a) sa realizezi.

Hai nu ma-nebuni... Si cand vine recompensa? Ca munca, intr-adevar a fost sustinuta azi...

Citat:
Vei fi distrata astazi la serviciu. Poate ca motivul este noul tip cu care iesi in ultima perioada. Esti indragostita pana peste cap.

Distrata nu am fost decat inainte de plecare, dar nu din cauza vreunui tip. Am ramas noi, 3 doamne, singure, si una s-a apucat sa ude florile din birou. Si a pus saraca la apa, ca incepuse sa curga peste tot Eu si cu cealalalta radeam de am crezut ca ni se opreste inima. Si daca ma intrebati de ce, n-as putea sa va dau un motiv serios. Pur si simplu ne uitam cum fugea colega cu udatul in toate directiile si nu stia unde sa mai duca ghivecele, ca se umpluse de apa pe acolo. Vreo 10cm au lipsit ca sa nu ajunga si in prize. Si, colac peste pupaza, de pe un raft unde era o floare, apa s-a scurt direct in geanta unui coleg, care era deschisa si lasata exact sub raft. Mai bine ma opresc, ca iar ma apuca
Sper ca dupa atata ras, sa nu vina plansul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ralu, vezi?? Cum a iesit "mama reaua cu cureaua" cum s-a rezolvat problema.

Mi-era frica, de aia am prestat munca patriotica la greu

Citat:
Deci se poate si prietenie de pe forum! Si eu am legat cateva prietenii chiar fff stranse. De pe acest forum am cunoscut o fata care este plecata in Australia...nu ne-am intalnit niciodata, nu vorbim chiar toata ziua, dar pot spune ca este confidenta mea. Cred ca este un sentiment reciproc. De fiecare data ne promitem ca la "urmatoarea vizita in tara" sigur vom gasi timp...

Da, se poate si prietenie de pe forum.
La vreo 4 familii am stat chiar mai mult acum 2 ani, in concediu. I-am vizitat noi. Super oameni, super gashca. Intr-un loc, erau chiar 2 familii si nu se intelegeau cum sa ma imparta, cat sa stau la una, cat la alta. A fost tare fain.
Si la mine a fost o prietena in vizita. Si ma tot asteapta la ea, dar n-am ajuns pana acum din diverse motive.

Citat:
(nu mi-a fost rau cu toate ca o meritam!)

te-au lovit mustrarile?

Citat:
Intrebare: ce-ti trebuie tie grasimi topite?? Te "bat"!

la faza asta ma bag si eu sa zic ceva: vorbeste si ea ca sa nu taca. Stii cum e, Liliana, in lipsa de ocupatie, iti gasesti...

Mergi la inceput

Citat:
Cand te gandesti ca vroiam sa-i fac un cadou frumos pe maine cand aniversam 4 ani de casnicie! Cu faza de ieri, ciu-ciu!

Da' tu n-ai ce face sa-l bagi in seama? Vezi-ti de treburile tale, asa cum stii ca trebuie facute si gata.
Cred ca lui i-a bagat cineva in cap, ceva. Si as putea paria si cine

La cat mai multi ani impreuna, fericiti si fara incidente de astea care strica buna-dispozitie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
ralu multam de horoscoape, eu am primit o veste buna, ramane casa la banca si am scapat de credit, adica nu mai trebuie sa dam nimic asa ca fac cinste

te-ai scos...
hai sa bem...
ceva rece sa fie, te rog...

Mergi la inceput

Citat:
Va vine sa credeti ca noi suntem asa: acum ne iubim de numa-numa, nimeni si nimic nu ne desparte si in secunda urmatoare ne vine sa ?

mie imi vine sa cred, pt ca o patesc

Mergi la inceput

Citat:
Jucam aiurea ceva de genul "care pe care", insa nu-mi place cand ma ataca mai ales cu copilul! sa-i fie invatatura de minte!

parca ma vad pe mine.
Lipseste copilul doar din schema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nu mai vorbit do bomboane ca mi-e o poftaaaa!!!! Eu as manca 2 cutii odata, dar am intrat la dieta de ieri, ca nu se mai putea! Prea mancam ca sparta, era clar ca am ceva dereglat in creier!

Pup burticile si eu si le donez din mancarea la care renunt eu!

Dispar iar, ca tre' sa spal puncul miscator!

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Nu mai vorbit do bomboane ca mi-e o poftaaaa!!!! Eu as manca 2 cutii odata, dar am intrat la dieta de ieri, ca nu se mai putea! Prea mancam ca sparta, era clar ca am ceva dereglat in creier!

Zici tu.
Dar esti in aceeasi situatie ca si Black...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

neeeee, am 60 de kg. Pana nu ajung la 57 iarasi, nu ma las...ce-s 3 kg?

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput