Gemanutzele-s pe baricade... (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

noi am fost plecati din IS azi, dupa ce am iesit de la munca.
Ne-am intors in seara asta.
Ce aglomeratie pe sosea si un singur radar tot drumul
Sunt extrem de obosita.
Sa caut vreun horoscop si ma duc la nani.

Mergi la inceput

20 iulie 2009

Puneti suflet in tot ce faceti si puteti realiza tot ce v-ati propus.

Aveti ocazia sa va afirmati in societate si sa obtineti castiguri financiare.

In relatiile cu partenerul de viata va bucurati de armonie si buna intelegere.

======================================

Daca lucrurile nu merg tocmai bine la serviciu sau daca ceva lipseste din viata ta, nu dispera, pentru ca sigur apare altceva din alta directie care sa pastreze un echilibru satisfacator. Cariera lasa de dorit ? Atunci ai dragostea care iti ofera atat de multe, deci nu te lasa niciodata coplesit de pesimism si suparare, pentru ca intotdeauna exista o compensatie in toate. Daca esti de plans intr-un domeniu, sigur esti de invidiat in altul, deci bucura-te de ceea ce ai!

Mergi la inceput

20 IULIE - 2 AUGUST 2009

HOROSCOP DOAR PENTRU TINE: E timpul sa iei taurul de coarne si sa decizi o etapa superioara in planurile tale. Nu trebuie sa te hazardezi la primul impuls, asa cum esti tentat uneori, ci analizeaza situatia cu atentie, cere sfaturi mature sau pune mana pe carte, pentru a fi sigur ca alegi calea optima pentru tine. Acum decizi practic incotro vei merge pana la finalul anului in plan profesional, deci imaginea ta e in joc!

ASPECTUL PLANETAR AL SAPTAMANII - PENTRU TOATE ZODIILE: Eclipsa de soare ce va avea loc pe 22 iulie va avea un efect major asupra noastra pe o perioada lunga de timp, influentele sale resimtindu-se, pe de o parte, asupra vietii de familie, dar si asupra imaginii noastre profesionale. Poate fi momentul unei schimbari de directie, al implinirii unor vise pe care le cladim de ani de zile dar carora nu le-a venit randul. Avem curajul acum sa aducem noutate in aceste planuri care ne preocupa cel mai mult, desi ani la randul e posibil sa nu fi cutezat nici macar sa speram ca e posibil. Suntem stimulati acum sa devenim altfel decat inainte, printr-un efort de vointa, pentru a ne depasi propriile temeri si defecte.

Mergi la inceput

20 iulie 2009

Este o perioada destul de aglomerata, mai ales la serviciu, de unde lipsesc mai multi colegi. Ti se pare putin nedrept ca va trebui sa te ocupi tu si de responsabilitatile lor, de parca ale tale nu ti-ar fi fost suficiente.
===============================
20 iulie 2009

Copiii isi fac planuri de vacanta si trebuie sa-i ajuti cu diverse probleme. Partenerul de viata s-ar putea sa aiba o parere diferita despre unele dintre aceste planuri. Discutati impreuna care este cea mai buna solutie si eventual mergeti cu totii undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Fa-ti un inventar a tot ceea ce ai nevoie sa fie clarificat in relatiile tale cu institutii, scoala, spital, banci. Cu cate vei fi mai exact(a) si mai serios (serioasa) atunci cand este vorba despre ceea ce vrei, cu atat rezultatele sunt mai bune. Apropierea de realitatea pe care ti-o doresti nu se face cu vorbe, iar astazi, un mic gest ti-ar putea aprinde o lumina asupra caii pe care vrei sa o parcurgi.

si

Nu prea te intelegi cu persoanele din jur si esti pusa pe harta. Ar fi bine sa pleci intr-o scurta vacanta sau sa te apuci sa inveti pentru un examen. Daca ai depasit vremea examenelor, petrece-ti timpul in compania cartilor.

Fiind zi de sarbatoare...

LA MULTI ANI TUTUROR ILIILOR, ILENELOR, ILINCELOR!!!

... nu pot sa spal, de gatit am gatit ieri (am avut-o pe mama invitata la masa) supa de pui de tara cu tocanita de pui, cartofi prajiti, spuma de afine si crochete din gris. Bb a mancat literalmente din 2 in 2 ore ieri si a dormitat toata ziua (e adevarat ca a fost o zi inchisa si racoroasa, numai buna de ).
Ah, si pt ca tot am un examen de dat in octombrie si nici vb de concediu, ma voi apuca azi de citit cate ceva
Sa va spun de ce sunt bine dispuza in dimineata aceasta: azi noapte am visat ca ma intalneam cu moldovencele (Liliac, Raluca, Lora) si alaturi de Aida am mers toate sa mancam la "pensiunea" Doina. Si taaaaaare fain a mai fost!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Mai da cineva o cafea???
Bine v-am regasit!
Ieri ne-am intors din aventura cu cortul, a fost frumos, vreme buna, dar, din pacate, cum ma asteptam, fiind zona cunoscuta de campare, am dat si peste niscai manelisti... Ca sa-i acoperim am dat noi muzica la maxim, ceea ce nu prea agreez eu la iarba verde, dar alte alternative sa nu-i mai auzim nu aveam. Iustinei i-a placut cu cortul, a dormit bustean, pentru ea a fost tare distractiv. O sa pun si ceva poze cand le descarc, momentan nici eu nu le-am vazut.
Black, fain visul tau, sper sa se si indeplineasca!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Va multumim pentru voturi!

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE ZILEI DE AZI!!!
Black, ar fi fain sa veniti intr-o zi toate la mine.Am manca la " pensiunea"DOINA si ne-am relaxa!!!Dar doar vis...nu imi place...
Nu am vesti de la drumul care l-am facut caci nu am reusit sa obtin o promisiune.Mai incerc.Noi am fost ieri la tara la ai lui Gicu si azi am gatit: ciorba de oase de porc si tocanita porc , salata de varza.Am copt vinete acum pe gratar, mai am cateva acolo si dupa ce se racesc fac o salata de vinete cu maioneza.La noapte imi vin si copii ceilalti doi acasa.Voi ce faceti? eu as face azi multe, dar e sarbatoare, caci mi-am incarcat bateriile ieri ca nu am facut mai nimic, m-am plimbarit doar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Luni, 20 iulie 2009

Copiii isi fac planuri de vacanta si trebuie sa-i ajuti cu diverse probleme. Partenerul de viata s-ar putea sa aiba o parere diferita despre unele dintre aceste planuri. Discutati impreuna care este cea mai buna solutie si eventual mergeti cu totii undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si io am spalat haine vre 3 ture ca nu am stiut ca e sarbatoare
doina eu fac supa de rosii ca asa vrea marius si sper seara sa vedem daca el emrge la madrid sau e acasa.
imi pare rau ca nu ai rezolvat problema, dar sigur se va rezolva in timp
lora ma bucur ca v-ati distrat la munte cat despre manelisti, nu ma mira, eu in cluj stau in cea mai luxoasa zona si cand am ajuns acasa era chef de manelisti de a venit politia, si is numa fitosi pe zona
black vreau si eu la pensiunea doinaasa rea am fost ca m-ai uitat.
liliac, aida voi cum sunteti
ralu
va doresc o saptamana excelenta tuturor

Mergi la inceput