Gemanutzele-s pe baricade... (34)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
doinabita spune:
Hello!
Liliac, am patit si eu asa la un covor, dar nu mi-a cazut de sus...calcam ceva in viteza jos pe un cearsaf pe covor si l-am pus asa direct...dar nu m-am lasat...am continunat
Ral, nu sunt harnica , mai dar daca trebuiesc facute si cand nu imi convine ...fac...
Black, azi am facut ciorba de pui si sarmale.
Lora, am vazut cum dormea printesa
Vreau si eu cu cortul.....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Ah, si Liliac (ca uit si eu anumite chestii) si sotu maaaare stelist statea si se uita la meci cu... fi-su! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
lili super scumpa Andra
![](cool.gif)
doina zau asa , mai ia si tu o pauza si ia tastatura in brate
![](pupic.gif)
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
![](floare.gif)
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
![](floare.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![](icon_smile_sad.gif)
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Ah, si Liliac (ca uit si eu anumite chestii) si sotu maaaare stelist statea si se uita la meci cu... fi-su! ![]() ![]() ![]() ![]() |
i-a tihnit din plin sotului, din cate zici
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
ralnied1 spune:
Lasa, Doina, ca stim noi mai bine ca esti cea mai harnica. Si pe caldura de azi ai gatit?
Black, dar de ce zice medicul ca e prea micut bebe? Nu mananca, totusi, destul? Poate acum si din cauza caldurilor astea mai scade si el...
Olim, sper sa reusesti sa gasesti ceva convenabil in toamna.
Liliana, pe unde umbli?
Aida, nu te-ai simtit bine sau de ce ai stat in pat?
Lora e pe munte, ce-i pasa?
De Mercedes, Tzuni... mai stiti ceva?
doinabita spune:
Aida, ce sa las...ca nu ma lasa "ea" pe mine.Si cand mai termin si eu, gasesc calculatorul ocupat, e Dan la el si merg la tv, apoi o iau iar...
Rall, am gatit caci maine plec pana la Bucuresti cu treaba si sa fie papa facuta, dar la 12 eram cu mancarea gata, mi-am facut un dus, iar dupa ce am mancat, am mai stat nitel pe la bucatarie si apoi de la 14 am stat la tv, pana pe la 18 ...ca era f. cald si nu ma riscam sa ies prin caldura.Mi-e groaza maine ca se anunta f. calddar trebuie sa merg, poate am un dram de noroc, cu drumul de maine.
Ia sa punem si un horoscop, pentru maine, caci plec dimineata si nu apuc sa mai intru, pana seara, cand vin.
Sambata, 18 iulie 2009
Vacanta se apropie cu pasi rapizi si parca nu mai ai suficienta rabdare. Simti nevoia mai mult decat de obicei sa fii cu partenerul de viata, sa petreci un timp cu tine insuti si sa faci ceva numai si numai pentru tine. Intre timp, ai putea sa faci o sesiune de cumparaturi si sa-ti iei ceva ce iti doresti de multa vreme.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Aida, bravo tie ca stai linistita! Stiu ca este greu, mai ales pt o fira sa energica ca tine, insa daca trebuie sa fi cuminte... Nu puteti sa trageti o fuga pana la strand totusi?
Doina, ciorba de pui . Pana la urma nu am gatit nimic, am mancat o saorma in oras!
Azi musai sa gatesc (bineinteles ca nu stiu ce)
Spor la umblat azi, desi ce temperaturi au anuntat in Bucuresti...
Lora, distractie placuta! Sa pui poze!
Raluca, bb nu (prea mai) mananca . O fi si caldura, dar ma supara ca si-a scos singur masa de noapte (aia in care semiadormit manca cel mai mult).
Azi:
Desi este week-end, gandurile iti zboara la micile neajunsuri financiare. Daca iti vei folosi imaginatia, vei reusi sa descoperi unele cai interesante pentru a face acei bani suplimentari pe care ti-i doresti. Nu permite ca emotiile sau sentimentele ori persoana care iti este apropiata sa te faca sa pierzi timpul cu discutii prelungite, mai mult decat poti suporta. E week-end si iti prieste distractia de orice natura.
Ah, si de 2 ore incerc sa-i dau sa manance lui Dragos, in speranta ca poate-poate iesim si noi pe-afara la o iarba verde, fara sa ne prinda arsita de la pranz... Si nu vrea!
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Pana la urma nu am gatit nimic, am mancat o saorma in oras! ![]() |
si noi la fel
![](radtare.gif)
Azi musai sa gatesc (bineinteles ca nu stiu ce) ![]() |
Si eu. Si inca n-am facut nimic.
Am impresia ca bebe Dragos face misto de tine
![](radtare.gif)
olim spune:
salutare si de la noi
citesc ce ati sris si mai trec
doina speri sa rezolvi totul la bucuresti
aida aveti grija de voi cu caldura asta nu e de joaca
black, ma bucur ca bebe dragos e bine, cat despre tati cu incredera, cunosc
ce ai facut buna de mancare azi
liliac, voi cum sunteti
lora se distreaza de minune la ora asta sigur
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Liliac, cred ca s-a vb cu al tau! Nu am gatit pana la urma eu, ci sotu'! (o pizza cu oua). Cred ca numai vreau sa vad pizza in fata ochilor, de cat am facut/mancat saptamana aceasta....
Ieri l-am plimbarit pe bb pana la Rasnov la Cetate (nu am putut intra insa din cauza de teren accidentat, nepotrivit caruciorului ), i-am dat sa manance undeva prin padurice si ne-am oprit nitel s in Poiana de unde i-am cumparat ceva jucarele. Toata ziua s-a jucat cu ele, deja stie Dragos care-i jucaria noua si care nu!
A dormit ca valiza-n gara de la 9 seara la 7 dimineata!
Este prima data cand doarme atata! I-am luat si temperatura de dimineata, am crezut ca a patit ceva, dar nu are nimic (oricum l-am protejat cu crema spf 50). off-ul meu: iarasi nu da semne ca i-ar fi foame, iar fortat nu mananca defel.
Azi:
Atentie la cumparaturile extravagante, exista riscul sa te inseli asupra calitatii. Un flirt nevinovat poate lua o amploare nebanuita astazi. In plan financiar, lucrurile merg bine
Nu stiu inca ce program avem azi, cred ca restantele de ieri (curatenie, cumparaturi ).
O zi frumoasa!