Gemanutzele-s pe baricade... (34)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
olim spune:
nu ralu, cu aia am terminat in mai, sa vedem de la toamna ce o sa fie, oricum alex nu are gradi in august deci nu aveam ce face cu el
mai ce horoscoape extreme ai pus
ala cu intrusu nu imi place, maine e ziua soacrei, e singura intrusa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la o cafea!
Aida si Liliana, voi, in special, aveti grija la caldura!
Va doresc un week-end placut, ca nu cred ca mai am cand sa mai intru.
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Buna dimineta pe la amiaza! Mi-e soooooomnnnn, chit ca acum 3/4 de ora am facut ochi (eu si bb Dragos). A fost cea mai rea noapte din ultima vreme. Sotul a decis sa doarma in sufragerie, ca cica sa am spatiu sa dorm cu bb placinta. De unde odihna?? Ca nu am inchis ochii de lipsa de... sot! Ah, si bb in loc sa doarma in jumatatea lui de pat, a dormit lipit de ma-sa (desi eu, usurel, il mai impingeam oleaca mai incolo). Nu avea efect! O fi deja mamos?
Ieri m-am saturat de cuptor. Am stat 2 ore cu vinetele dimineata si inca 5 in plina caldura (avem si noi 30 de grade ) sa coc mini pizza (vreo 100 de bucati). Nu mai pot! Azi am iarasi de spalat, gatit si de mers cu bb la medic (cica pt un control).
Lora, votat ratusca din concurs! Super faine pozele! Ai o fetita, pe bune, de prezentat in reclame! Iar poza cum doarme este taaaaaare!
Cum doarme ea cu barbia sprijinita in manutza! Ca un om mare, tare obosit!
Mini vacanta placuta! Ce-as vrea sa ma iei si pe mine!!!!
Doina, ce gatesti azi? O idee si pt mine?
Raluca, spor la munca! Dupa cum vezi, eu sear anu prea apuc calculatorul. Bb ne ocupa tot timpul. Este ca un al doilea job (vb lui sotu').
Olim, sa intelegem ca a ajuns criza si pe la voi! Sa speram ca din toamna lucrurile se vor redresa cum va fi mai bine pt toti!
Ce faci cu Alex totata ziua?
Liliac, Aida grija mare!!! Iesiti doar acum dimineata sau mai spre seara! Si va rog sa va prezentati aici la raport diseara (sper sa fiu si eu in zona) sa ne spuneti ca sunteti bine!
Azi:
Poti sa fii prins(a) in fapt atunci cand vei incerca sa ascunzi ceva personal, daca nu-ti vei controla raspunsurile emotionale. Cineva cunoscut foarte bine de tine iti va fi alaturi la orice incercare de a face o mutare mai putin uzuala. Pentru a putea trece fara prea multe intrebari, cauta sa ai mereu un alibi pregatit. Gandurile catre o persoana draga pot fi exprimate simplu, pentru a avea efectul dorit.
si
Vei auzi despre o disputa de natura sentimentala. Un fel de : el spune, ea spune. N-ai nevoie de problemele altora acum asadar vei incerca sa stai cat mai departe de tot.
Nu-mi place nici un horoscop!
liliac1 spune:
olim Multam . Cred ca despre Belis este vorba...dar nu-s convinsa...da' parca asa...o denumire mai scurta...nu era niciun nume compus
Doamneeee, am o memorie atarnata intr-un neuron Imi luasem lecitina pt asta...dar uitam sa iau pastila
Aidutz Ce-ai mai facut cu pisoii??
Hai sa mai vin c-o poveste
Mergem miercuri sa luam fata din "tabara". Pe drum inapoi...mai facem si noi conversatie...ca deh...suntem don'shoare. Si-mi povesteste ea cum s-a jucat cu niste matzoaice si cum a luat purici...chestii de-astea exotice... Io, nu ma las mai prejos si bineinteles ca-i explic cum ca "am si eu o prietena la Timisoara care avea pisoi" si ca o parte a reusit sa-i marite, o parte ii mai are..si chiar ma gandeam ca nu mai stiu in ce stadiu se afla Aida cu cei 7 (care-au speriat vestul!)
Conversatia decurge simpatic, cu intrebari care mai de care mai ciudatele (cum i-a "maritat"? cu cine? dar unde? dar are si portocalii? dar cat sunt de mari? etc... )
La un mom dat ii zice lu' tat-su: "Auzi, tati, inainte de-a ajunge acasa, hai sa mergem la Timisoara la prietena mamei sa ma marit si eu cu-n pisoi sau doi!"
Asa ca, Aido, ai scapat de data asta! Stiam ca esti pe la mare si ne-am gandit ca batem in poarta si nu ne raspunde nimeni.
Liliana, Andra-Maria &
cu
26+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac1 spune:
Ralu si tu cu meciurile?? Si io Numai ca aseara cand m-am asezat si eu mai bine la TV...am fost solicitata sa facem "un pic de engleza"
(ii luam revista aia de copii "Magic English" si le descoperise langa calculator). Asa ca eram intre "He is happy, she is happy, they are happy!!" si...cartonas rosu, fault, gooool, 2-0
Mistooo!
Data viitoare cand mergeti la Braila, o sa va dau niste ponturi...nu de alta, dar drumu' este mai usor pe la balconul meu
Lora tu iar bucataresti bunatati?? Daca-s retete de-alea simple si gustoase, spune aici tot ce stii. Am o singura dorinta: sa nu trebuiasca puse la cuptot vreo 2 ore...si eventual vreo ora inainte sa dau drumu la aragaz...ca se face si nu'sh ce pe ochi De-astea poti sa ne dai la iarna
Cat despre plecare...pai aveti grija cum alegeti unghiul pentru poze. Ne aratati noua si ne faceti in ciuda ca ati fost si ma munte si la mare!!! Bagati un background cu niste viloante in spate si orgasmul nostru mental va fi asigurat
P.S. Ma declar fan "somnul buburuzei Iustina" Votat, avcoz!
Parca mai aveam ceva de spus...dar...bineinteles ca am uitat
Liliana, Andra-Maria &
cu
26+
liliac1 spune:
Stiti cum fac babele???
Cand isi amintesc...se intorc si mai si exclama: "Aaaa, da!"
black Si bebe Dragos tot asa cu fundu's sus o faureste toata noaptea?? Andra pana nu-si baga fundicu-n brate la mine nu doarme linistita. S-o vezi cum isi pregateste barlogul...zici ca este un adevarat ritual: imi trage mana (stanga de obicei) si-o pune perpendicular cu ea. Pe mana imi pune o pernuta. Se aseaza meticulos...asigurandu-se ca fundul ei este bine plasat, ori in vreo coasta de-a mea...dar cel mai fain...pe tzatza (cica: "mami este asa de moale si-mi place tare!!" ) Apoi, bucata de brat care iese de partea cealalta a pernei (palma si antebratul) si le trage peste ea...ca si cum s-ar inveli. Ei, asta e pozitia ei preferata. Cateodata mi-e incomod, dar mi-e asa de simpatica incat o las sa-si faca damblaua.
Ma gandeam aseara ca ar trebui sa o mut si pe bratul drept, nu de alta, dar sa am antrenament la dublu
Deci, 100 minipizza???? Macar sa ne povestesti cum a decurs evenimentul, daca totul a fost in regula. Noi tinem pumnii sa fie bine!
Si daca este control de rutina cu bebe...atunci va doresc calatorie sprancenata si sa nu stati mult la coada Aici nu se prea tine cont de gravide si femei cu copii mici, nu ca nu vrea dr. ci pentru ca clientela bolnava nu are constiinta. Asa ca eu de fiecare data cand ma duc la cabine, chiar daca ma programez...tot fac o mica rugaciune...cica sa nu fie coada. Uof!
Liliana, Andra-Maria &
cu
26+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
O femeie se duce la spital sa nasca insotita de sotul ei. Doctorul le spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord. Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% - sotul se simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel. Doctorul seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine. Doctorul ii controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%. Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%. Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere unui copil practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii. Cand au ajuns acasa,postasul zacea mort pe treptele casei.....
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
ralnied1 spune:
am venit un pic sa va salut...
v-am citit, dar n-am chef sa stau mult la scris, preventiv... intelegeti voi.
Liliana, data viitoare cand o fi sa mai venim, probabil ajungem cu trenul in GL si de acolo ne preia. Daca e tot cu masina, iti zic.
Black, arunca si la mine ceva de papa. Mi-e foame si n-am mancat nimic acasa, de lene.
Va
Ne auzim mai pe seara!
blackgirl0 spune:
Back home! (de la medic), insa este afara o caldura infernala (pentru mine, caci bb a dormit in carucior tot drumul).
Liliac, da may, 100 de bucati batute pe muchie. A vrut si sotu' sa guste, dar i-am dat peste mana, caci erau pt onorata comisia de la doctorat. Inca nu am auzit nici o veste de la impricinati (cumnatul, sora), dar cred sa fie bune (aratau oricum bine!
Stiu ca ti-am facut pofta, reteta este de pe "Culinar" (chiar asa se numeste "mini pizza rapida") Simpatica fetita ta! Ce ritual aveti si voi la culcare, imi aduce aminte de cum dormeam cand eram mici alaturi de mama, "sobitza" noastra.
Cat despre antrenamentul pt dublu, daaaaa sunt de acord sa mai schimbi si pe cealalta parte! (vreau si eu bb2
).
Cu controlul de la medic... A fost ok, am stat printre ultimii, dar de aceea m-am dus si spre sfarsitul programului (eu nu prea stau, caci este cabinetul unde mi-am facut eu stagiatura) Bineinteles, este prea mic, de ce nu-i dau lapte praf, de ce nu am inceput inca diversificarea, ne-am programat pt vaccin. Per total, bb este bine, dezvoltat neuro-motor conform varstei, este activ, nu este racit (de cateva zile behaia diminetile si ta-su nu are incredere in mine ).
Raluca, inca nu am gatit! In disperare de cauza, mi-am cumparat 3 alunitze (din acelea cu alune) si le-am halit. Cina va fi o omleta usoara cu legume.
Aida, ai grija! Stai cuminte in casa, la racoare, da?!
Lora, cand plecati? Drum bun, timp frumos si pofta de distractie!
blackgirl0 spune:
Ah, si Liliac (ca uit si eu anumite chestii) si sotu maaaare stelist statea si se uita la meci cu... fi-su! . Eu faceam dus si mai auzeam din baie printre comentariile de la tv: "uite tati, jucaria! De ce nu stai cuminte? De ce te marai acum, ca uite gata, esti la tati in brate! hai Dragos, lasa-l si pe tati sa se uite doar 5 minute la meci!"