Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Am actualizat si semnatura.

------------------------
23+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Ah...si am avut un cadou pt el...adica nah, asa s-a nimerit si numai bine dupa ce am terminat trecuse deja de miezul noptii si i-am urat si eu LMA, ca alt cadou nu am inca pt el. Sa vad azi daca am chef de mers prin magazine sa vad ceva sa-mi placa sa-i iau.

Eu zic sa repeti prestatia de aseara si ai scapat de cadou

Citat:
Eu de cateva zile nu ma mai odihnesc deloc noaptea. Din ora in ora mers la baie la susu, dupa aceea imi ia 15-20 de min sa imi gasesc locul in pat si cand sa adorm din nou, iara tre sa merg la baie si tot asa o tin toata noaptea. Abia dimineata dupa 7 parca ma mai linistesc si eu si chiar daca nu adorm vegetez acolo in pat. Sper sa nu tina starile astea pana cand nasc ca cedez psihic!

Exact in aceeasi sit sunt si eu..ma duc la baie, si pana imi gasesc locul innapoi ma apuca iar, si ca drak ca scartaie rau canapeaua (si am luat-o acum 2 luni) si ma enervez, si-mi piere somnul ...se trezeste si al meu de la scartait , incepe sa trancane...si uite asa, mai mult ma foiesc si ma plimb decat dorm

Citat:
Asa....si cum v-am promis azi dam de baut pt tati. Tocmai a terminat soacra-mea tortul si l-a pus la rece, cola este ca de asta bea si tati si avem pt toata lumea! Si pt cine nu vrea cola avem apa plata din belsug ( eu numai apa plata beau aproape 3 l pe zi).
Serviti va rog!

Ramona 24+

VREAU SI EU TORT
Nu stiu ce se intampla, da iar am inceput sa poftesc....iar dc aud de dulciuri salivez

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

dymomo, vicroria, danangie, dana.n, tinonino, monis, suzyca, betty78, zodie de foc, Miramar, zuza zuzi, myrella21, MadalinaT, busymummy, lauradi, M Alexa, byabeatrice, cristina boc, simonette, mari_r, elenic, coolnicool, Ralia, larisel, lilyka
pe unde umblati? mai dati un semn, sa stim macar ca sunteti ok.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

: 23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

dymomo, vicroria, danangie, dana.n, tinonino, monis, suzyca, betty78, zodie de foc, Miramar, zuza zuzi, myrella21, MadalinaT, busymummy, lauradi, M Alexa, byabeatrice, cristina boc, simonette, mari_r, elenic, coolnicool, Ralia, larisel, lilyka
pe unde umblati? mai dati un semn, sa stim macar ca sunteti ok.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Eu sunt aici fetelor,dar am avut niste probleme,nu cu bebe,Doamne fereste,dar asa,in general,cu viata asta,oricum am citit intre timp si m-am simtit mai bine. Va pup pe toate

Mergi la inceput

Bun venit la noile gravidute,uitasem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

RamonaC. La Multi Ani sotului tau !!!! sa aveti o zi superba!
A propos de nedormit si eu am problemele astea ...iar eu sunt rea de somn, inainte ma luptam cu mine sa ma trezesc dimineara, iar acum la 5 sunt bec treaza, ma chinui sa adorm la loc! ciudat, dar cica asa se intampla in sarcina ...!
Dana N. felicitari pt bebe miscaret!

19+
POZE

Mergi la inceput

Eu nu prea dorm noaptea,dar dimineata,greu ma mai trezesc,noroc,ca mai suna telefonul si ma pun si eu in miscare.Sper sa nu faca asa si bebe cand o sa vina.Si bebe al meu e foarte miscaret,dar mai mult cand stau intinsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Abia astept sa simt cum misca bebe!!! deocamdata , bebica al nostru e ...cam putorica sau sunt eu mai nesi ...si nu simt!

19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cine apus pe picassa folderul "caseta de colectare" si cu ce scop?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Un pic mai aveti fetelor si misca si bebeii vostri! Sa vedeti atunci ca numai intr-un zambet o sa fiti, de o sa va intrebe lumea de ce zambititi asa des.

Ramona,
24+

Mergi la inceput