fiv la cluj 25

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

normal asa ar trebui sa fie confidential..
in franta asa e..dar din pacate in romania te poti astepta la orice..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni-papusica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

somnic usor fete frumoase!
sa-mi fiti cuminti..maine va astept la o sueta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

somnic usor si tie..
,eu ca de obicei nu am somn, aici e abia 22h06...asa ca mai pierd vremea un pic pe aici ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

waawww moni deci poti sa o mai pui si de doi baieti, super !!
5 blasto ,inca...
stii ce ma intrebam eu , mie mi au propus fiv simplu..
oare pt a creste procentajul de reusina nu e nevoie de picsi sau altceva?
intreb si eu asa , spermograma a iesit ok pana acuma, sapt viitoare o refacem...

Da, noroc ca-i tine 10 ani la rece si o sa am timp sa ma gandesc ce fac cu ei.
Eu cred ca daca se cupleaza normal, nu e nevoie de ICSI/PICSI. Sunt riscuri si la procedurile astea deci daca nu e cazul nu se face. Iti dai seama ca se pot sparge ovocitele cand injecteaza spermatozoizii.

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 6 ZILE

Mergi la inceput

Cris, sunt comnvinsa ca sunt subiectiva, dar surcel mi-a tinut ovarele polichistice in frau in timpul stimularilor. Si asta era cam cu 3 ani in urma. Sigur acum stie mai multe

AMR: 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Maine dimineata sun la Surcel pentru programare ... sa vedem cum mi-a fi norocul ... apoi vad eu cum fac rost de trimitere ...

M-ati facut curioasa cu clisma de la operatie Imi luase mama oricum set pt clisma ... dar nu vroiam sa-l folosesc ...asha ca zilele urmatoare ma pun pe treaba ... sa ma obisnuiesc macar.

Noapte buna ... Pupici la fete cucuiete

Mergi la inceput

Buna dimineata!!! haideti ca se anunta o vreme..... de cod galben. Dar acum e racoareeeee...profitati!!!
Si daca m-am trezit asa devreme am facut si cafeluta. E pe gustul meu, rece si cu mult lapte.
Va doresc un we frumos si racoros.
Eu sunt in zona ca nu ma risc la nimic pana luni si apoi miercuri .

AMR: 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Buna dimineata dragelor...se anunta o zi fierbinte. Sper ca stati cuminti la umbra.
Cris, dr Surcel lucreaza si la o clinica in Zorilor, daca te intereseaza clinica se numeste Blue life, este recent deschisa. Nu stiu insa ce program are el la clinica asta. Mi se pare foarte dedicat si chiar se implica .
Moni, austriecele sunt tare ascultatoare, stau cuminti pana le zice mami ca pot iesi, asta da educatie
Ei, acum sa va spun expresie la o farmacista de cartier...am intrebat daca are menopur, mai aveam nevoie de o fiola...raspuns...cum? melopur? la ce-i bun ala? Ca la piata. Eram foarte nervoasa asa ca i-am raspuns...imi pare rau ,nu am timp sa va explic
Brunadria, in curand incepi fiv-ul
Uratica, te apropii si tu. Haideti, nu puteti sa ma lasati singura, fiti politicoase
Vad ca fetele noastre exagereaza cu concediul, sper sa vina cu forte proaspete si poate chiar cu bebei la purtator.
Va pup si va doresc o zi racoroasa si senina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

kry,mai facut sa rid buna replica i-ai dat farmacistei

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput