fiv la cluj 25

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Cris, referitor la alegerea medicului pentru laparo eu sugerez sa alegi un medic care face si inseminari si fiv pentru ca va fi mai usor si pentru el si pentru tine daca va fi nevoie sa ajungi acolo.
Uratica, crezi ca daca lipseste Madd scapi la inghetata, n-ai voie inghetata ai uitat, sa-ti reamintesc cate E-uri rele are?
In privvinta plecarii cel mai greu va fi ziua in care chiar o sa pleci ca odata ajunsa acolo mai ales ca o sa ai grija de 2 fetite nu o sa-ti lase timp sa cazi in melancolie, copiii stiu cel mai bine cum sa-ti schimbe starea si sa-ti aduca zāmbetul pe fa#355;a, si in compania lor va trece foarte repede timpul, nici nu o sa ai timp sa te plictisesti. Spor la invatat!
Bytzi, dupa laparascopie o sa gandesti altfel, cum spuneam si eu daca ma luam dupa Micu nu faceam nimic, si poate toata viata eram obsedata de faptul ca nu am incercat totul, o sa vezi ca o sa gasesti resurse si emotionale si financiare pentru a merge mai departe. Parca tu ma intrebai care a fost problema mea de am primit sanse asa de mici: in primul rand aveam probleme hormonale, ovarele mele nu raspundeau destul de bine la stimulare, se formau foliculi dar nu erau 2 cu 2, nu reuseau sa creasca in acelasi timp, apoi in perioada de stimulare faceam si chisti, de fiecare data am intrerupt tratamentul si mi-au punctionat chistii apoi de-abia am mers mai departe. La fiecare incercare m-i s-a propus sa abandonez cand ajungeam la doza foarte mare de stimulente si organismul meu reactiona in acelasi mod, si uitasem la testul genetic care era obligatoriu cand eu am facut prima data fiv mi-au gasit si o mutatie genetica care era fixata pe aparatul reproducator. Singurul meu avantaj a fost ca sotul meu nu a avut nici un fel de probleme. Am schitat pe scurt cele de mai sus, pentru a nu plictisi ca daca ar fi sa vorbesc as putea vorbi luni intregi de cate am incercat. In concluzie am fost o luptatoare, am fortat mana destinului, am ignorat orice previziune negativista si am reusit nu unul ci 2 bb,apoi ce a fost inainte de concepere a fost nimic pe langa ce a urmat apoi, frica de a nu pierde sarcina si mai ales frica de consecintele mutatiei mele genetice, dar multumesc lui Dumnezeu totul e ok si totul s-a terminat cu bine. Eu cand intru pe forum si cand ma gandesc sa mai scriu cate un mesaj intotdeauna vreau sa insuflu ideeea ca exista minuni ca fiecare dintre voi trebuie sa credeti in sansa voastra si in reusita, si ca de multe ori imposibilul poate deveni posibil si de multe ori trebuie sa fortam norocul.
Julia ce repede trece timpul, acum ca totul este ok sa te bucuri de perioada de sarcina ce ti-a mai ramas pana o sa-ti tii la piept minunatia din burtica. Referitor la amniocenteza daca intrai pe forum si vorbeai despre ingrijorarile tale poate puteam sa te ajut cu ceva sfaturi referitoare la procedura, oricum cine trece prin procedeu altfel poate vorbi decat daca citesti din carti sau articole, bine ca a trecut cu bine si mai ales ca totul este ok.
Georgialaturi de noi vei iesi mult mai repede la liman, iti spun din proprie experienta mult mai usor am trecut peste problemele ce le-em avut alaturi de aceste fete minunate decat poate de oricine altcineva aici vei gasi cu siguranta un umar pe care sa plangi daca simti asta sau un suflet alaturi de care sa razi,mai ales ca aici toate gandim in aceiasi directie, toate am trecut prin aceleasi momente si astfel pute intelege mult mai bine,asa ca nu ezita sa intri pe forum.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Acum ca tot sunteti prinse toate cu treaba, si eu am ramas singura sa va spun o intamplare de zilele trecute cu copiii mei sa stiti la ce sa va asteptati: Se aseaza la amiaza la masa, bona le da mancare si stau si eu in camera, dupa mancare, mai ales in perioada calduroasa, le dau sa manance cate un danonino. Fiecare isi ia lingurita lui si danonino si incep sa manance. Sergiu zice:" Eu vleu sa-mi dea mama" "bine ii spun ia danonino si hai sa-ti dau" le ia si vine la mine #351;i incep sa-i dau eu. La un moment dat Antonia lasa capul in jos si plangand zice: "Da` mai este o mama si pentu mine?, eu nu am mama numa` Selgiu?". In acel moment imi venea si sa rad si sa plang, l-am luat pe Sergiu ne-am dus la ea, am luat si danonino si lingurita ei si am inceput: "Acum vine cu danonino mama lui Sergiu", "Acum vine cu danonino mama Antoniei" si m-am impartit in doua, noroc ca aveam 2 maini, si ma gandeam ce m-as fi facut daca aveam tripleti.
Kry, ai cumva tripleti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

inca nu stiu...o sa ma impart in 3 daca e cazul

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

criadema-!sa dea Domnul sa ai dreptate!sper sa fie asa..sa imi ocupe fetitele timpul astfel incat sa nu ma doboare dorul de casa! desi stiu care e scopul meu..e totusi greu..niciodata nu am stat mai mult de 2 saptamani(concediu) departe de casa!dar oricat de greu imi va fi stiu sigur ca voi suporta si va fi bine!
hihi..ce draguti copilasii tai!si da-ti seama..daca mai faci un fiv si se soldeaza tot cu gemeni??ce vei face atunci?cum te vei imparti in 4?
kry-uff grea e asteptarea asta!abia astept sa ne zici cati pitici ai la purtator!
fetele-eu sunt happy..tocmai am primit raspunsul din ungaria!sunt ff draguti drii de acolo si mi-au explicat totul in amanuntit!in mailul ce l-al trimis le-am explicat mai detaliat tot ce am facut eu pana acum..si s-au crucit!si au dreptate!uff..m-a su at si grasul meu si mi-a zis si el ca abia asteapta sa mergem in ungaria sa facem fiv-ul!si a fost atat de dulce..ma intreaba..pai..am inteles..trebuie sa stam 12 zile acolo..dar dupa ce ramai insarcinata nu trebie sa mergem in fiecare luna acolo sa fim siguri ca sunteti bine(se referea la mine si la bebe)?un dulcic!nu stiu ce a patit in ultimul timp..insa e exact ceea ce-mi trebuie in perioada asta!imi vine sa-l mananc de dragalas ce e!
apalina,turqoise..sper ca ati reusit sa trimiteti mail in ungaria!se merita!credeti-ma!!chiar se merita!
petruto-din cate stiu eu..parca tu pe 15 iulie iti facusi programare la unguri..cum a fost?te asteptam cu detalii!
gagici-va pup pe toate si va imbratisez cu drag!
Dzeu sa ne ajute pe toate sa ne tinem puiutii sanatosi in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

criadema ,scumpici copilasii tai..
uratica,ce ti a scris dr ul din ungaria?
vad ca e de bine ca esti in forma
kry,abia astept sa ne spui cati bebei ai?
fetelor nu ati fost in grecia nici una? eu caut bilete pt luna august..
daca ati fost vreau detalii si cum a fost?

Mergi la inceput

uratica , ne am intersectat cu mesajele
ma bucur ca esti mai bine

Mergi la inceput

bruni- papusica!

Mergi la inceput

uratica ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fetelor ... am o doctorita de familie A fost sora mea si cumnatu pe acolo ... si a inceput dr sa vb cu ei despre problemele noastre... Ca cica ea stie o gramada de cupluri care au incercat ani de zile si nu au reusit ... apoi au lasat-o balta si a venit bb cand nu se asteptau ... Si ca nu intelege de ce ne agitam noi asha tare... Eu cu sora mea am vb foarte pe scurt de subiectul bb ... cu cumnatul deloc ... la doctorita de familie am mers numai pt diverse trimiteri ... De ce trebuie sa discute ea pb noastre?

De ce nu merge la ziar sa spuna la toata lumea ce probleme avem? Relatia medic-pacient n-ar trebui sa fie confidentiala? Sau sunt eu de pe alta planeta?

Scuze dragutzelor ... dar m-a enervat fff tare ... Promit ca ma calesc

Pupici ... sa aveti o seara frumoasa

Mergi la inceput

cris-am patit-o si eu!iar eu sunt la aceeasi drita cu socrii mei!da-ti seama!!
asa m-am certat intr-o zi cu ea ptr ca incepuse sa ii spuna cum imi iesisera mie analizele!noroc ca nu m-am dus la ea sa iau trimiteri ptr problema mea!nu stie ca am urmat tratament,nu stie nimic!am avut noroc ca am gasit alt dr..nu drul meu de familie si i-am cerut lui trimitere ptr a ma opera!
insa si mie mi se pare inacceptabil!!le-as sparge capul!eu una mi-as lua fisa in brate si as baga-o si undeva!
off Doamne-asa e cu drii din romania!
cris-schimba drita!!!!neaparat!si ginecologul!si..mergi la surcel!fata!

Mergi la inceput