Gasca de Constanta *108*
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
bettyk spune:
Mc Crixia, si eu consider la fel. dar sunt si bulversata .chiar nu stiu cum sa fac sa fie bine. in primul rand pentru copil.
nu sunt de acord cu eliminarea anumitor alimente, dar totusi.... sunt intr-o dilema.
eu una nu o vad grasuta cum zice ea.are intradevar cateva kg peste limita, dar probabil e parerea mea ca mama.
http://www.dropshots.com/bettyknicoleta/ POZE NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
buna fetele!!
M-am intors dupa o minivacanta ,,profesionala,,..de fapt un simpozion urmat de cateva zile de vacanta...simpozionul s-a tinut la Sovata, statiune unde n-am ajuns pana in prezent...si care sincer m-a impresionat ...ma asteptam sa vad o mica statiune invechita si m-a uimit modernitatea ei. Am reusit sa facem si o mica cura la salina Praid care este o minune natinala, insa pacat ca nu este exploatata mai mult. S-ar putea amenaja mai atractiv....Apoi am facut un ocol prin Bacau sa-mi vad papusa mica, de care am fost despartita pentru prima oara doua saptamani. a fost incantata ca m-a vazut, dar...nu disperata de lipsa mea cum ma asteptam ......chiar mi-a facut programarea pentru...peste 2 saptamani sa vin iar s-o vad . Cand am intrebat-o cum este la tara mi-a raspuns ca este fff bine numai ca bunicii sunt....malefici...n-am inteles din prima nici cuvantul nici ce voia sa spuna....apoi a repetat ca sunt malefici si rai pt. ca o obliga sa manance pana vomita....,dar ca altfel iii iubeste ffff muuuuuult...am plecat cu inima stransa , dar bucuroasa ca-i merge bine mai ales ca mananca totul sanatos. Socrii au o gospodarie de invidiat chiar si de cei tineri.... cu pasari, vaci, iepuri...etc.
din pacate din cauza drumului(si cate 9 ore de mers cu masina pe serpentine) m-am ales cu o indispozitie digestiva care m-a tinut 2 zile la pat....nu stiu daca a fost o toxinfectie alimentara(pt ca s-a rezolvat mai repede decat de obicei) sau o lipotimie(imi pierdeam echilibrul cand incercam sa merg)datorat stresului din ultimul timp de la serviciu( am avut o perioada critica-care a inceput sa se rezolve...dar mai dureaza)
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
'neatza!Haideti la cafea
/ceai
!!!!
Tania ma bucur ca Bibi este fericita la bunici , cine rasfata copii mai mult decat bunicii?
Andreea cum se simte cu ghipsul pe caldurile astea, il mai suporta?
bettyk parerea mea este ca trebuie sa-i urmaresti mai atent alimentatia (fara sau in cantitati mai mici paine, dulciuri, paste, cartofi) si, eventual sa mai ceri inca o parere avizata.
Gabi .
crix foarte subtil sotul tau
. Bine macar ca replica a fost la sfarsitul petrecerii si nu a sticat bucuria copile.
VA doresc o zi buna!
Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bazar pentru Bogdan
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Madamsadamy spune:
LA MULTI ANI!!!! Sarbatoritilor din aceasta perioada.
Gabi , votat aproape zilnic.
Citesc postarile voastre si mi-e lene , cred din cauza caldurii, sa postez.
Cred ca o sa-mi achizitionez un AC cat de curand ca morrrrrr.Aveam o teama de instalare, ptr ca nu ne-am invrednicit de el inainte de a face izolatia peretilor. Ieri si-a montat vecina si nu i-au facut nici deranj prea mare si nici probleme la perete nu au fost. Asa ca urmeaza sa ma documentez ce aparat trebuie sa caut. Astept sfaturi.... .pooop.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Dana AC face minuni in casa mea. Pentru apartamentul nostru "imens" (cunosti zona), cand l-am cumparat ni s-a recomandat sa fie de 12 BTU (unitatea de masura, nu ma intreba ce reprezinta ) si, isi face treaba in toata casa, el fiind montat in sufragerie. La unitatea de unde vei dori sa achizitionezi iti vor da mai multe amanunte legate de cati BTU este nevoie pentru suprafata apartamentului vostru.
Tania stau si ma gandesc unde si in ce context a intalnit Bibi cuvantul "malefic" de si-a catalogat astfel bunicii?
Noi am avut program administrativ dimineata, iar pe seara vrem sa mergem la plaja, am fost joi de la ora 17 si am plecat la 19, cand deja nu mai simteam cum "caldura" ne usuca costumele de baie. Apa era super calda .
WE placut si distractie placuta alaturi de cei dragi!
Bazar pentru Bogdan
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Constanta o zi racoroasa si numai bine.
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ontica Camelia Tania stau si ma gandesc unde si in ce context a intalnit Bibi cuvantul "malefic" de si-a catalogat astfel bunicii? ![]() ![]() ![]() *************************************** Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit -------------------------------------------- Bazar pentru Bogdan *************************** ![]() www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi Camelia cu Alexandra -Elena ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator |
Camelia...cred ca de la desene...altfel noi nu folosim in mod curent cuvantul ca sa-l retina si sa-l foloseasca cu aprox. in context.
Gabi..si noi votam...dar cand apareti pe pagina
![](iartama.gif)
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
CRIXIA spune:
Daaaa, la desene aud copii cuvintele astea...Alexia a zis "am un plan diabolic" de-am rams
....alta data mi-a zis ca-s mama vitrega si am descusut-o incetisor, iar ea credea ca vitreg inseamna rau..
Sa rezistati la noapte de caldura, cica vin seri mai racoroase!
Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +35 sapt
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Tania initial si eu m-am gandit la desene, dar tinand cont ca mai are o sora mai mare...care poate a folosit cuvantul vreodata in vreun context cu prietenele...zic si eu.
Cat despre "mama vitrega" si mie mi-a spus Alex asa, cand era sub "infuenta" povestii Cenusereasa si nu stia care este sensul expresiei.
Se pare ca ne vom mai intalni cu astfel de "perle" la copii nostrii.
Ieri am fost la plaja, apa super calda la Modern dar si foarte tulbure si cu multe alge, comparativ cu joi, cand era limpede de se vedeau pestishorii pe la mal. Cel mai mult s-au bucurat mandrele, care s-au prins care este treaba cu colacele, si ca pot pluti cu ele . Cea mai "precoce" si mai curajoasa a fost...Teo
, care nu are nicio teama, cand a vazut sora-sa si-a facut curaj si i-a urmat exemplul
.
Dupa ploaia asta, poate s-au schimbat curentii la mare si au mai curatat-o.
Va doresc o duminica placuta!
Bazar pentru Bogdan
(5 aug 2007)
CRIXIA spune:
Supeeeer... Teo curajoasa! Sigura a copiat si Teo pana acum de la sora mai mare cate ceva, dar acum s-a intors roata : STai asa surioara, iti arat eu ce si cum...hai, curaj!
Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +35 sapt