Gasca de Constanta *108*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Multumim pentru urari!
A facut 6 ani mandra noastra, si ca sa fie ziua cat mai frumoasa s-a trezit de la 6 dimineatza, a venit la mine cu jucaria primita cadou seara de la tati si-mi spune: Mami, azi e ziua mea, imi spui la multi ani!!??? Am incercat s-o conving sa mai doarma, dar nimik, ochii cat cepele, nu stiu unde se grabea asa....ca petrecerea de ziua ei era la ora 6 seara si stia si ea asta.

Jone, drum bun si relaxare totala!! sa ne scrii!

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI. mai cu intarziere dar ma scuzati.
Mandra m-a trezit azi pe la 6.30-7 cam asa era, ca ii cade un dinte si sa ii trag eu de el.
acum beau si eu cafeluta, ma relaxez juma de ora si apoi la treaba.
va pup.

http://www.dropshots.com/bettyknicoleta/ POZE NOI

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Bettyk multumesc!
Mai sa fie ce grija au cu dintisorii!
Cam la ce interval cade urmatorul?

Mergi la inceput

Crixia, habar nu am cam la ce interval. Alexiei in decurs de 2 luni i-au cazut 4 dintisori,asa ca...........
si ii si cresc ceilalti imediat. mai avem caninii de schimbat si maselutele. apoi sa avem grija si mai mare de dintisori. sper sa nu fie strambi, sa ajung sa ii pun aparat. pana acum i-au iesit ok, sper ca si de acum incolo sa fie la fel. am si eu un stres cu dantura copilului.
azi ma duc la doctor, sa o cantareasca. sa vedem ce zice. daca e ok, sau ne mai zice iar ca trebuie sa slabeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Si eu tot la cafea , ca sa nu fi singura draga bettyk .
Crix, era copilul nerabdator nu gluma , cum a fost petrecerea?
Tania abia astept sa ne mai spui una, alta . Ai adus-o pe Bianca acasa sau este tot la bunici?

Citat:
by kim 222
Cunoasteti vreo echipa de constructori buni?

Dana (Madamsadamy) recomandase acum ceva vreme echipa care renovase la ea, poate iti va da mai multe lamuriri cand va intra pe aici .

Merg sa caut un mesaj de-al lui Dodo sa mai "trag" un vot.

Va doresc o zi buna!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bettyk

azi ma duc la doctor, sa o cantareasca. sa vedem ce zice. daca e ok, sau ne mai zice iar ca trebuie sa slabeasca.

sa slabeasca? Chiar am vizionat inca odata pozele cand am citit si, sincer nu mi se pare ca este cazul sa slabeasca. Sunt tare curioasa ce-ti va spune medicul.

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Da, Cami, la fel am gandit si eu. dar ma gandeam ca sunt subiectiva. fiind copilul meu. insa dupa parerea medicului,ar trebui sa mai slabeasca un pic.
si eu sunt curioasa ce imi va zice azi. va tin la curent.
pupici.

Mergi la inceput

Am venit de la doctor. masurat si cantarit. 129 cm inaltime si 29 kg.
si trebuie sa mai dea jos vreo 5kg, asa ne-a zis ca la inaltimea ei ar trebui sa aiba 23-24 kg.sunt cam bulversata, ce-i drept.
colac peste pupaza am ajuns si la stomatolog ca are infectie la o maseluta. asa ca am inceput si sedintele la stomatologie.
Va doresc o zi placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

Merg sa caut un mesaj de-al lui Dodo sa mai "trag" un vot.

multumesc

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Petrecerea Alexiei a fost frumoasa, s-a bucurat de fiecare invitat ( ales cu grija de ea)...e prima data cand se implica si a fost ff incantata. S-a sesfasurat la Nemo si a avut-o si pe ALba ca zapada prin preajma! Un pic dezamagita ca Alba a zis ca pleaca un pic la print si nu a mai venit...dar i-a spulberat tati visarea spunandu-i: auzi, vrei sa-ti spun adevarul, am platit-o sa stea cu voi 1h si i-a expirat timpul!!! Imi venea sa-l strang de gat, ca tranteste cateodata realitatile brusc, de ramane fii-mea blocata!

bettyk, eu zic sa mai ceri parerea si altui medic, nu consider normal sa oscilezi cu greutatea copilului....eu vada asa: daca e prea mult, sa se faca o stagnare, corpul creste si se balanseaza balanta. In nici un caz scadere brusca, o consider o metoda daunatoare.

Mergi la inceput